Az új rosszindulatú üzenet azonnal összeomlik

Mit tehetünk Reddit nélkül? A rosszindulatú üzenetek áldozata látszólag balra, jobbra és középpontjában. A Reddit PS4 tulajdonosai új rosszindulatú üzenetet jelentettek, amely azonnal összeomolhat a konzolon. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi ez az üzenet, és hogyan maradhat biztonságban a PS4-en.


Az új PS4 rosszindulatú üzenet azonnal összeomlik a konzolon

Az új PS4 rosszindulatú üzenet azonnal összeomlik a konzolon

PS4 rosszindulatú üzenet – a történet

A tegnap benyújtott Reddit-üzenet szerint a PS4 közösségnek új konzol-üzenetet kell elküldenie. Nyilvánvaló, hogy néhány játékos ezt az üzenetet arra használja, hogy előnyt szerezzen az online játékok során. Mivel az üzenet azonnal megtámadja a konzolt, sok PS4-felhasználó nem megfelelő játékról számol be, annyira, hogy a közösség sok tagja azt várja, hogy a konzol teljes tilalma megkezdődjön..

Így működik ez a rosszindulatú üzenet.

Először az üzenetet kapja a beérkező levelek mappájában. Az üzenet megtekintésének pillanatában a vezérlő elmarad, a képernyő lefagy, és teljes egészében kiszorítják a fiókjából. Ha megpróbál bejelentkezni anélkül, hogy kijavítaná a problémát, akkor még csak nem is tudhatja elérni a kezdőképernyőn. Időnként, az elküldött üzenet hosszától függően, elegendő az értesítés, ha értesítik az üzenetet, hogy a konzol áttört. Sőt, ami még rosszabbá teszi, hogy néhány felhasználó aktívan használja ezt a rosszindulatú üzenetet az online játékok és rangsorok eredményének megváltoztatására.

Borzalmasan hangzik, igaz?

Ne aggódjon, néhány lépés megteheti a PS4 elsődleges támadásainak megóvása érdekében.

PS4 rosszindulatú üzenet – Hogyan lehet biztonságban maradni

A jó dolog az, hogy ez az üzenet nem ér véget a játék életének. Számos módszer használható arra, hogy megvédje magát az üzenettel szemben, rögzítse az üzenet fogadásának eredményét, és általában biztonságosítsa a PS4-et.

Használja a PS4 alkalmazást

Az első dolog, amit meg kell tennie, a PS4 alkalmazás letöltése. Ez az alkalmazás Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető. Az alkalmazáson keresztül elérheti az üzeneteit és törölheti a sértő üzenetet, mielőtt megnyitja a konzolt. Ne feledje, hogy a rosszindulatú üzenet csak akkor érinti fiókját, ha maga a konzolon nyitja meg.

Ez a megoldás akkor működik, ha rosszindulatú üzenetet kapott akkor, amikor nem használja a konzolt.

Korlátozza a PS4 üzeneteket csak a barátokra

A második dolog, amit megtehetsz, az, hogy a PS4-en bejövő üzeneteidet csak a Friends-re korlátozza. Ezt megteheti egy böngészőből vagy a konzolon. A következőképpen korlátozhatja a PS4 üzeneteket csak a Friends programra egy böngészőn keresztül:

 1. Nyissa meg a Sony Entertainment Network szolgáltatást, és jelentkezzen be fiókjába.
 2. Kattintson Személyes információ | üzenetek.
 3. Válaszd ki a szerkesztése gomb.
 4. Válassza ki, mely üzenetfogadási lehetőség működik a legjobban az Ön számára: Senki vagy Csak barátok.

A következő módon korlátozhatja a PS4 üzeneteket a konzolon keresztül:

 1. Menj Beállítások.
 2. Kattintson Számlavezetés. választ Adatvédelmi beállítások.
 3. Kattintson Személyes információ | üzenetek.
 4. Válaszd ki a szerkesztése gomb.
 5. Válassza ki, mely üzenetfogadási lehetőség működik az Ön számára legjobban: Senki vagy Csak barátok.

Így ellenőrizheti, hogy kik küldnek üzeneteket a PS4-en, hatékonyan minimalizálva a rosszindulatú üzenet fogadásának esélyét.

Építse újra a PS4 rendszer adatbázisát

Ha már megkapta a rosszindulatú üzenetet, még mindig gond nélkül megmentheti a konzolt. Ahelyett, hogy visszaállítaná a PS4 gyári beállításait, egyszerűen újraépítheti a rendszer-adatbázist. Ez a lehetőség nem fogja megfizetni a játék adatait, és nem érinti a mentett fájlokat. A következőképpen állíthatja be a PS4 rendszer-adatbázisát:

 1. Kapcsolja ki a PS4 készüléket a bekapcsoló gomb megnyomásával. A gomb egy ideig villogni kezd, mielőtt a konzol kikapcsol.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Várja meg, amíg meg nem hallja a második hangjelzés (nagyjából 7 másodperc). Ne hagyja abba a gomb megnyomását, amíg nem hallja azt a sípolást.
 3. Csatlakoztassa a DUALSHOCK 4 készüléket (az USB-vel) és nyomja meg a PS gombot a vezérlőn.
 4. Ezzel a konzol csökkentett módba kerül. Miután ott lépett, válassza az 5. opciót, melynek címe:Adatbázis újjáépítése„.
 5. Várja meg, amíg a konzol befejeződik.

Az adatbázis újjáépítése után hozzáférhet fiókjához, mintha soha nem kapott volna rosszindulatú módszert.

A PS4 ezt mondja a Rebuild Database szolgáltatásról:

„Megvizsgálja a meghajtót, és létrehoz egy új adatbázist a rendszer összes tartalmáról. Ez a művelet hosszú ideig tarthat, az adatelemek típusától és számától függően.
Ez az opció hasznos a PS4 adatainak megtisztításához, mivel mindent átrendez a merevlemezen. Válassza ezt a lehetőséget, ha olyan problémákat tapasztal, mint a játék lefagyása vagy a képkocka-sebesség csökkenése. ”

Használjon VPN-t

Végül nagyon javaslom VPN-jét a PS4-hez. Noha ez a lehetőség valószínűleg nem sok segítséget jelent ennek az üzenetnek a leküzdésében, jó utat jelent, hogy biztonságban tartsa magát játék közben.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN egy kiberbiztonsági eszköz, amely titkosítja az adatokat, és a forgalmat átirányítja saját biztonságos szerverein keresztül. Ilyen módon a VPN-k biztonságban tartják az információkat és a forgalmat, privát és névtelen. A VPN-k megvédhetnek a rosszindulatú programoktól, a DDoS támadásaitól, és javíthatják még a játékélményt is. A VPN segítségével kiválaszthatja azt a kiszolgálót, amelyen játszani szeretne, feloldhatja a PS4-es játékok és alkalmazások blokkolását, amelyek földrajzilag blokkolva vannak, és a PS4-t teljes házimozi rendszerként használhatja..

Itt megtekintheti a legjobb PS4 VPN-kkel kapcsolatos javaslatainkat, de a rövid verzió esetében: nagyon javaslom, hogy használjon hiteles és megbízható VPN-szolgáltatót, például az ExpressVPN-t. Több mint 2000 szerver közül választhat több mint 94 országban, egy ötcsillagos ügyfélszolgálatot és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, és biztosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja..

PS4 rosszindulatú üzenet – Végső gondolatok

A PS4 közösség egésze jelenleg azt kéri a Sony-tól, hogy álljon meg ezen üzenet terjesztõivel szemben, még a legnagyobb tilalommal: konzoltilalom. Mivel az üzenetet leginkább arra használják, hogy a játékosok tisztességtelen előnyhöz jussanak az interneten, ez nem tűnik olyan rossz ötletnek. Ön szerint mit kell tennie a Sonynak, hogy megakadályozza a felhasználókat a biztonsági rés kihasználásától?

Találkoztál már ezzel a rosszindulatú üzenettel? Ismersz valakit, akinek van? Gondolod, hogy hiányzott valami a megoldáslistánkkal? Adja meg nekünk a válaszokat a megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map