Hogyan nézhetem a bokszot élőben online

A boksz mindig is az volt a műsorszórási technológia élvonalában (hol máshol láthatja, hogy valaki megharapja valaki fülét?). Nemrégiben a sportot gyakran második vagy harmadik szintre váltották. Manapság azonban több csatornán is van, vagy bekapcsolva televízióban vagy online, mint valaha, hogy közvetítsék a boksz eseményeket. Megnevezheted őket? Meg tudom csinálni. Itt találhatók a 2019-es legnépszerűbb boksz streaming szolgáltatások.


A Boxing végül magában foglalja a digitális streaming-et

A Boxing végül magában foglalja a digitális streaming-et

Boksz a műsorszórás történetében

Az évek alatt, dobozolás befolyásolta az utat szórakoztató közvetítés előrehaladt. Valójában, ha átnézzük a forgatás és az átadás történetét, valami úttörőként Thomas Edison és William Kennedy Dickson irányába mutatott:

“Eredetileg azzal a gondolattal történt, hogy díjnyertesekre lőjék a sport testvériséget.”

Az USA-ban a mozgóképgyártók a kezdetektől fogva a műsorszórási technológiát a bokszolással társították. Között 1895 és 1896, a boksz képek voltak az egyik a mozgóképek első műfajai hogy különleges megkülönböztetést kapjunk. Ekkor kezdődött el és folytatódott a továbbiakban a 100 évben az a közvetítés módját mutató boksz tendencia.

Még akkor is, amikor az élő rádióműsorok népszerűvé váltak, a boksz volt az a történelem legnagyobb sporteseménye. A boksz vezette az embereket a rendszeres élő sport közvetítésekhez. Később kialakította a szponzorált programozási modellt, sőt a műholdas és kábel TV-ipar.

A boksz csökkenése

Az utóbbi időkben, miközben a boksz a televíziós bemutatás során még mindig népszerű volt, elkezdett lemaradni a sport terjesztésének és közvetítésének módjától. Mindenki tudja már nem elég a kábel TV-n való tartózkodás.

A kábel-vágó napról napra növekedve, annak érdekében, hogy minden sport sportolhasson tisztességes jövedelmet a televíziós adásból, más eszközöknek is kell lennie. Ennek oka az volt, hogy a boksz hiányzott az új technológiák iránti lelkesedés miatt elveszíti érdeklődését a sport iránt.

Nem meglepő, ha azt halljuk, hogy a bokszt nehéz követni, vagy hogy senki sem tudja, mik a bokszjátékok. És bár a Google könnyen válaszolhatott ezekre a kérdésekre, ez egy nagy kérdésre mutat:

“A mai piacon, tömeges hozzáférhetőség nélkül, nehéz továbbra is népszerű maradni.”

A tömegekhez való mindenféle hozzáférés előnyt jelent a verseny számára. Ennek oka az, hogy a gyors zsinórvágás és az egyedi ajánlatok korában, a műholdas vagy kábel TV-n való tartózkodás többé nem vágja le.

Korábban a boksz világában!

Korábban a bokszjáték műsorszórása gyakorlatilag a HBO és Showtime. Több promóter stratégiája egy új harcos felépítésére irányult, a televíziótól távol. Mindez abban a reményben van, hogy a prémium kábel műsorszóró hat számjegyű üzletet kínálna számukra a nyilvánosság számára történő bemutatás céljából.

Annak ellenére, hogy egy időben népszerű, ugyanakkor magas kockázatú modell volt. A műsorszolgáltatókat arra kényszerítették, hogy sok harcos számára biztosítsanak esélyeket a siker biztosítása nélkül. A szervezők tudták, hogy nem lehet vágyakozni, ha senki sem látja őket.

De az év 2018 drasztikus változást hozott a boksz sugárzás területén, valószínűleg olyan nagy, mint a HBO-pay-per-view vagy a Showtime bajnoki boksz.

Közel öt évtized után, A HBO úgy döntött, hogy abbahagyja a boksz események sugárzását. Az óriás az utóbbi hónapokban csökkentette a box-mérkőzések nézői körét. Az előfizetők leginkább olyan TV-műsorokat kedvelik, mint a Game of Thrones és a Westworld.

Ebből adódóan, a társaság úgy döntött, hogy befejezi a bokszot. Valószínűleg azóta, hogy manapság egyre több streaming szolgáltatás látja a műsorszórási harcot.

A Boxing Broadcasting változása

Noha a boksz korábban már kísérleteket tett a webes technológiák kihasználására, ideértve a Golden Boy klub show-kat is RingTV és Major League BaseballStreaming platformjaként a sport soha nem ízlelte meg sok sikert vele. Manapság egy kemény boksz-rajongó lehet és élvezheti minden nagyobb küzdelmet anélkül, hogy televíziója lenne.

Igen, valami, amit a boksz szerelmesei már hosszú ideje illegálisan csinálnak, ma már nemcsak legális, hanem azt is meglehetősen népszerűvé teszi. Nem kell bekapcsolnia a televíziót a harc elindításához. Miért? Nos, mert minden nagyobb harc elérhető a adott streaming webhely / csatorna. Vessen egy pillantást lehetőségeinkre:

ESPN

ESPN logóHallottál már valaha Megviccelni? Nos, ez egy boksz promóció beépítették 1973-ban és a boksztörténet egyik legnagyobb vállalata lett. Abban az esetben, ha nem tudta, akkor a hivatalos műsorszolgáltató a promóter harcaiban.

Vissza 2017-ben, ESPN megtörtént egy olyan rekord, amelyet még egyetlen csatorna sem tett a bokszban. Ez lett az első nem prémium csatorna, amely közvetítette a Pacquiao harcot. Ezenkívül a Pacquiao-kat is jelölte az első nem PPV-küzdelem 2005 óta.

Míg Az HBO már nem tartozik a boksz-sugárzás keverékéhez, Az ESPN hivatalosan bejelentette, hogy meg fogja ismételni, amit tett 2017-ben. A csatorna további két Top Rank kártyát sugározott: Vasyl Lomachenko vs Miguel Marriaga és Terence Crawford vs Julius Indongo.

Az ESPN az Egyesült Államok egyik legnagyobb sportcsatornája. Elérhető bármilyen fizetős TV szolgáltatót igénybe vehet az országban. Ez egy nagyon népszerű platform, amely rendelkezik 86 millió az USA-ban. 93,2% -uk fizetős televízióval rendelkezik, de ki számít?

Az ESPN felváltotta az előzőt WatchESPN alkalmazás egy újval. Ezzel megismerheti a csatornák tartalmát, akár otthon, akár útközben. Mindez az egyszerűsítés érdekében, és jobb, központosított élményt teremt a rajongók számára. Ha kíváncsi a WatchESPN korábbi tartalmára, az összes tartalma átkerült. De mégis hozzáférhet annak tartalmához:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • roku
 • Xbox egy
 • PlayStation 4

ESPN+

Csak tájékoztatásul, ESPN+ nem önálló szolgáltatásként szolgál, de segít kerülje a hosszú távú kábelszerződést. A Disney tulajdonában lévő csatorna költségei Havonta 4,99 USD (49,99 USD, ha évente fizetnek).

Az új előfizetők számára 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, abban az esetben, ha úgy érzik, hogy tesztvezetésre van szükségük. De mit fogsz cserébe? Nos, élő közvetítéseket közvetíthetsz innen MLB, NBA, MLS, PGA Golf, és természetesen a mai fő attrakciónk, a Boxing.

Ez a sportfajta több mint ESPN + lett 2 millió előfizető. Ez a szám tovább növekszik, különösen akkor, ha a Disney úgy döntött, hogy az ESPN + -et csomagként egészíti ki új szolgáltatásában, Disney+.

Az Egyesült Államok szurkolóinak szerencsére az ESPN megújította a Top Rank-nal kötött megállapodását 7 éves időszak. Ezt nevezik a „legátfogóbb, kizárólagos jogokkal kapcsolatos megállapodásnak a boksz történetében”.

Az üzlet 2025 augusztusáig tart, ahol 54 éves mérkőzés sugárzásra kerülnek. Ez csodálatos azoknak a boksz rajongóknak, akik már előfizettek, vagy hajlandók feliratkozni.

BoxNation

Boxnation logóHa a UK, Azt kell mondanom, hogy a birtokodban vannak az eszközök A top box-események közvetítése élő és igény szerint. BoxNation egy éjjel-nappal működő bokszcsatorna, amely hazai és nemzetközi boksz eseményeket közvetít. Ha van egy hely, ahol valamiféle elcsúfolást célzó művelet közvetíthető, akkor ez a BoxNation.

2018-ban a csatorna kibővítette üzletet a Top Rank Promotions-szel. Ez teszi őket a promóció hivatalos műsorszolgáltatójává az Egyesült Királyságban. Azt hiszem, az ESPN jelenleg nem az egyetlen legjobb bokszcsatorna, nemde? Egyesült Királyság előfizetők meg fogja ismerni Vasyl Lomachenko-t és Terence Crawford-ot a saját régiójukban.

A BoxNation egy kis, szabadon közvetítõ csatornáként indult Sky-n keresztül idővel elkezdte kibővíteni szolgáltatásait, hogy váljon a mai maivá. Most már hozzáférhet a BoxNation webhelyen öt kábelcsatorna:

 • Ég
 • Ingyenes nézet
 • Virgin Media
 • BT TV
 • Beszél beszél

A BoxNation TV szolgáltatói

2013-ban a BoxNation a saját magánszemélyévé vált. A szolgáltatást a fent említett szolgáltatókon keresztül továbbra is megkaphatja. A BoxNation azonban olyan alkalmazást fejlesztett ki, amelyben a felhasználókat felszámítják Havonta 10 font a teljes BoxNation lefedettség anélkül, hogy aggódna a SKy vagy a Virgin Media előfizetések miatt.

Akkoriban volt; most a díj £ 12 ugyanazokkal az előnyökkel.BoxNation előfizetés

Az összes csatát élőben közvetítheti Android, iOS, PC vagy Mac. Ó, egyébként, van egy kis választék a ingyenes videók a webhelyükön arra az esetre, ha kipróbálni szeretné minőségüket.

DAZN

DAZN logóA „Perform” csoportnak köszönhetően most már van egy streaming szolgáltatásunk, amely úgy néz ki, hogy átveszi a fizetős TV óriásait. DAZN (ejtik Dazone) játékváltó lett ökölvívó rajongók az Egyesült Államokban.

A csatorna kezdete előtt a nézők csak egyáltalán nem tudtak közvetíteni az európai boksz mérkőzéseket.

Rendben, harapok. HBO és Showtime tucatnyi hatalmas harci kártyát sugározott az út mentén. Van is ESPN. De most, Az HBO összeszorította a törülközőt, és a DAZN belépett, hogy viharral vigye a boksz-streaming ipart.

A rajongók többet szereznek 100 harci kártya évente és a boksz egyik legnagyobb neve. Olyan kedvekről beszélünk Anthony Joshua és a személyes kedvencem, a Golden Boyé, Canelo Alvarez.

Alvarezről beszélve, ő kapta a legjobban fizető atléta szerződést a történelem során. A DAZN egy ötéves megállapodást kötött (11 küzdelem), amely legalább a bokszot fizeti meg 365 millió dollár. Íme, mit kellett mondania:

“Alázatosan válogatom, hogy vezesse ezt a boksz-sport jövőképét, amely kétségkívül a rajongók javát szolgálja.”

Mivel Canelo teljes egészében a DAZN fedélzetén van, a csatorna hajlamos arra, hogy fizetésenkénti fizetési sikere az előfizetők növekedési motorjává váljon. Ez fokozatosan növekszik az iparban. Végül is az aláírás idején 50-1 volt.

Rendelkezésre állás és előfizetés

Az HBO 70–100 dollárt számolt fel a nézegetésért. Nos, a DAZN fő célja az, hogy kihívást jelentsen ennek a PPV-koncepciónak azáltal, hogy olyan millió vásárlót gyűjt össze, akik olcsóbb módszert keresnek a sporttartalom széles skálájának megtekintéséhez.. Négy millió pontosan, köztük 1,2 millió, akik éppen a Canelo Alvarez és Daniel Jacobs csatornákat nézték.

2019-től a DAZN kilenc piacra terjesztette szárnyát. Kérjük, ellenőrizze az alábbiakat, mivel az egyes országok előfizetési ára eltérő. Ugyanakkor az új előfizetők számára közös előnye van, és ez az 30 napos ingyenes próbaverzió. Amint ez véget ér, számláját számlázza meg Önnek:

 • Olaszország: (9,99 € / hó)
 • Ausztria: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)
 • Svájc: (12.90 CHF / hónap)
 • Kanada: (150 USD / év, 20 USD / hónap)
 • Japán: (1750 / / hónap)
 • Spanyolország: (9,9999 € / év, 9,99 € / hónap)
 • Egyesült Államok: (99,99 USD / év, 19,99 USD / hónap).
 • Brazília: (37,90 R $ / hónap)
 • Németország: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)

Ha összehasonlítanánk a DAZN-t az ESPN + -mal, észrevehetjük, hogy a DAZN drágább, mint az ESPN +. Ne felejtsük el azonban, hogy hetente több harci sportot mutat, mint a Disney streaming szolgáltatása.

Most, ha előfizetést szerez, biztos lehet benne, hogy bármilyen, az eszébe jutó platformon keresztül figyeli a világ legjobb bokszos küzdelmeit. A DAZN adatfolyamot továbbíthatja Chromecast, Apple TV, Smart TV, Roku, FireStick, PC, Mac, Android és iOS.

Sky Sports

Sky Sports emblémaSky Sports azóta körül van 1990, ami azt jelenti, hogy már több mint 39 éve szórakoztatja a sportrajongókat. A futball műsorszolgáltatást egy teljesen új szintre hozta a Egyesült Királyság. Végül is a labdának haza kell jönnie.

A bokszolásról azonban a csatorna nem okoz csalódást. Először is biztosította a televíziózás jogát A Queensbury Boxing League új promóciója: a The Reckoning. Ha Ön Sky előfizető, akkor a promóció összes rendezvénye ingyenes.

Másrészt Sky beleegyezett abba, hogy megmutatja Évente 20 küzdelem 2021-ig Meccstermi boksz. Tehát, fogja össze magát, a jövőben jó ideje olyan brit csillagokat láthat, mint James DeGale, Kell Brook és Anthony Joshua. A Sky Sports ügyvezető igazgatója, Barney Francis szerint.

„Az online és a digitális tartalom iránti óriási elkötelezettség interaktív élményt jelent minden harci rajongó számára.”

Nos, a Sky-nek lépést kell tartania a piaccal. Ha nem tudták, a műsorszóró óriásnak több 22.423.000 előfizető az európai régió környékén, amely magában foglalja:

 • 12 millió + az Egyesült Királyságban & Írország.
 • 5 millió + Németországban és Ausztriában.
 • 4,9 millió Olaszországban.

A Sky Go szolgáltatásával mindent megtehetsz, amit Sky előfizetése kínál. Minden, amire szükséged van, a £ 10 telepítési díj és a 12 hónapos minimális szerződés. Ne feledje, hogy néhány boksz esemény PPV formátumban érhető el Sky Sports Box Office.

BT Sport

BT Sport emblémaAmikor olyan harcokat lát, mint a Wilder v Fury vagy a Warrington v Frampton, akkor akaratlanul oda kell figyelnie a boksz-sportnak, amit megérdemel..

Nos, a sport egyre inkább felhívja a figyelmet BT Sport a második csatorna a boksz események sugárzására az Egyesült Királyságban.

A Sky mellett a BT Sports is együtt a BoxNation-tal hogy bemutatja a Frank Warren Promotions bizonyos élő csatáit. 2018-ban a csatorna bemutatta első PPV-küzdelmét, és sok pozitív reakciót kapott a BT ügyfeleitől.

Ez azonban mindegyik helytelen úton haladt, amikor a BT elindult újra díjat számítunk a PPV eseményekért. Látja, hatalmas események voltak elérhetők a BT előfizetéssel.

A rajongók őrületbe kerültek és több fórumon kezdtek beszélgetési szálakat, köztük a BT sajátjain is. Ez még nem minden, néhányuk a sor végére a következő javaslatot tett: bojkott. Miért kellene külön díjat fizetniük a meglévő (nem olcsó) előfizetésükön felül)? Így áll a BT Sport az árazás szempontjából:

 • 10 £ a hónap (ingyenes a Starterrel vagy a Max 4K kombinációval), ha BT TV ügyfél vagy.
 • Havonta 16 font ha van BT szélessávú telefonja.
 • 29,99 £ a hónap. szélessávú internet nélkül.

Miután elkészültél és készen állsz, streamingd a legfontosabb boksz eseményeket Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC vagy Mac.

Showtime

Showtime logóA Showtime 43 évvel ezelőtt indult mint amerikai prémium televíziós hálózat. A csatorna annyira nőtt az évek során, hogy elérje 29,7 millió háztartás az Egyesült Államokban.

Ez főleg azért van, mert a Showtime prémium tartalmat kínál, akárcsak a HBO. Beszélgettek mozifilmek, eredeti televíziós sorozatok és természetesen a boksz.

A HBO és a Showtime azonban egy közös dolgot elveszített, és ez a boksz sugárzás. Mivel a HBO a fehér zászlót intette a boxban, a Showtime az egyetlen prémium hálózat, amely ezt a feladatot hagyta.

A bokszmeccseken keresztüljuthat Showtime PPV. Ha a kifejezés nem ismeri, akkor emlékszik rá Showtime Entertainment Television vagy SET.

1986-ban a Showtime nagy szerepet vállalt a boksz mérkőzéseken. Ezt bevezetésével tette meg Showtime bajnoki boksz. Ez még nem minden, azt is biztosította ShoBox: Az új generáció ahol a felbukkanó ökölvívók a fő vonzerő.

A Showtime megkönnyítette a rajongók számára, hogy követik a legújabb boksz eseményeket Showtime Anytime app. Ha van érvényes kábel előfizetés, bármilyen tetsző Showtime-tartalmat megkereshet az A-n. Nézze meg az alábbi szolgáltatók listáját:

 • U-verse
 • csónakkormányos
 • DirecTV
 • tál
 • Határ
 • Mediacom
 • Optimális
 • színkép
 • Suddenlink
 • FiOS
 • TV-t néz
 • Xfinity

Showtime szolgáltatók

Önálló streaming szolgáltatás?

Igen, jól látta. A HBO nem az egyetlen hálózat, amely ezt megteszi; A Showtime ezt a játékot is játszhatja. A Showtime streaming szolgáltatásával az összes csatorna megtekinthető díjnyertes tartalom, sport és stand-up akciók kis összegű díjra a hónap végéig.

A legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az, hogy nincs hozzáférése kábel előfizetéshez annak eléréséhez. Most már búcsút mondhat a hosszú távú ügyletekről. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a Showtime-re a weboldalon vagy a Showtime-alkalmazáson keresztül. Csak $ 10.99 / hó, tehát olcsó, figyelembe véve, mit fogsz kapni cserébe.

Miután megszerezte a Showtime előfizetést, élőben közvetítheti a top box-eseményeket Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS vagy Roku.

Főbb alkalom

Fő esemény logójaHa Ausztráliában szeretne bokszot nézni, akkor a legjobb hely a „Main Event”. ez Ausztrália egyetlen PPV csatornája, amely visszaindult 1997 rendezvény TV-ként, majd fő látványosság.

Mindkét Foxtel és Optus Televízió a szolgáltatás tulajdonosa. Tudod, mi történik, ha ez a két együttműködik, és megkapja a régió legjobb tartalmát.

A csatorna mindenféle harci sportot közvetít, ideértve a WWE, UFC és boksz. De ez még nem minden; kiválasztott koncerteket is megtalálhat. Nagyon egyszerű.

Csak nyissa meg a Main Event weboldalát, és vásárolja meg az eseményt. Ezután továbbadhatja Foxtel vagy Optus TV a Foxtel segítségével:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Play Station
 • Xbox
 • Intelligens TV-k

Bypass korlátozások – globális csatornához való hozzáférés

Ez a rész nagyon fontos minden kimenő szalag számára. Látod, az streaming csatornák betartják a földrajzi korlátozásokat. Ez a szolgáltatás tartalmához való hozzáférés korlátozásának az a folyamata, amely a fogyasztótól függ földrajzi hely. Tudom, hogy ez bosszantó.

Azt mondják, hogy az internet egy kicsit globális faluvá teszi a világot, ahol mindenki kapcsolatban áll. Nos, nem sok olyan webhely szerint meghatározott régiókra korlátozódik. A fentiekhez hasonló streaming szolgáltatások a következők miatt érvényesítik az ilyen korlátozásokat szerzői jogi előírások.

A streaming szolgáltatások meghatározzák a helyét azáltal, hogy megvizsgálják a IP-cím. Ha azon a helyen tartózkodsz, ahol a csatorna sugárzási jogokkal rendelkezik, akkor nem lesz probléma. Ha azonban nem, akkor a dolgok trükkösek lesznek, kezdve a geo-hibaüzenet.

A megoldás

Az országában blokkolt tartalmak elérésének legjobb módja egy VPN segítségével. Virtuális magánhálózatok lehetővé teszi az internetes forgalom alagútját egy titkosított kapcsolat. Ez egy közvetlen kapcsolat közted és a webhely között, amelyet megpróbál elérni.

Miután csatlakozik egy szerverhez, a a tényleges hely eltolódik valamint mivel már nem rendelkezik az eredeti IP-címmel. Igen, most már kapott IP-címet a kiszolgáló székhelyének helyén.

Például, ha a szerver, amelyhez csatlakozott, az Egyesült Államokban található, akkor kap egy Amerikai IP-cím. Ennek eredményeként az ESPN +, a Showtime, a Hulu és még sok más kedvelt streaminghez elérhető lesz, bárhol is van.

Most hadd tanítsam meg hogyan lehet csatlakozni egy VPN-hez átfogó áttekintés:

 1. Önnek el kell választania a hiteles VPN valakivel együtt dolgozni. Mivel én írom ezt az útmutatót, vállalom, hogy ajánlom ExpressVPN.
 2. Utána, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az Androidon, iOS, PC, Mac vagy Fire Stick.
 3. Most aktiválja az alkalmazást és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Csatlakozás szerverhez a kiválasztott csatorna alapján.
 5. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön, és indítsa el a csatornáját.
 6. Patakok boksz eseményei bárhol a világon.

A folyamathoz megfelelő VPN kiválasztása nagyon fontos. Már ajánlottam személyes szolgáltatómat. Ez azonban nem csak a piacon elérhető. Nézz meg többet top VPN szolgáltatások az alábbi táblázatban.

Valami befolyásolni kell!

A boksz végül fordult digitális streaming, mindenkinek vannak előnyei. A harcosok nagyobb expozícióval rendelkeznek. Nem csak ez, hanem a promócióknak is több módja lesz a játékosok felépítésének, és több harcot fognak látni mindenki. Mindenki számára nyertes, a műsorszolgáltatóktól a promóterekig a nézőkig. Már mindent elmondtam, amit tudnod kell boksz streaming szolgáltatások.

Most már csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a streaming igényeinek megfelelőt, és máris jól megy. Ne felejtsd el, ha a csatorna egy másik országban található, használjon VPN-t, és annak tartalmához hamarosan hozzáférhet. Ha akadályokba ütközik az út mentén, vegye fel a kapcsolatot velem megjegyzés szakasz alatt, és meglátom, mit tehetek vele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map