Színpad – az első színházi streaming csatorna

Több mint 200 streaming szolgáltatás található a piacon, amely különféle szórakoztató és hírcsatornákat mutató közönség számára szolgál. Az országban azonban nincs színházi előadások közvetítése. Most először lesz egy dedikált streaming hálózat a színházi előadások számára, amely nyár végén indul. Színpad, augusztusban indul a színházi előadások élő közvetítése. Az első verzió ingyenes verzió lesz a nézők számára, és a modell beállítása után a társaság októberben előfizetési alapú verziót indít. Az élő közvetítés Broadway show-kat, forgatókönyveket mutat be, valóság- és variációs sorozatokat, talk show-kat, dokumentumfilmeket, koncerteket és hasonló színházat jelenít meg a közönség számára.


Színpad - az első színházi streaming csatorna

Színpad – az első színházi streaming csatorna

Mi az a színpad??

Az ingyenes előfizetés megmutatja a gyártásban levő eredeti programok, dokumentumfilmek és néhány licencprogram előnézetét. Az előfizetés indítása összesen 500 órányi műsorokat tartalmaz. Az előfizetés árát még nem tették közzé.

Kezdetben az amerikai közönség hozzáférni tud Színpad. A nemzetközi előfizetésekhez a közönségnek 2019-ig kell várnia. A társaság nem jelentett be partneri kapcsolatot olyan vezető streaming-átjárókkal, mint a Chromecast, az Apple és a Roku..

Rich Affannato, a hálózatok elnöke, vezérigazgatója és társalapítója elmondta, hogy a csapat közel két éve dolgozik a Stage-n. Azt mondta, hogy a csapat egész ideje elfoglalta a tehetség felépítését és a platform fejlesztését, miközben meglévő tartalmakat szerez és új és exkluzív programokat készít elő..

A vezérigazgató szerint a Stage küldetése az, hogy a színházat távolról mindenki számára elérhetővé tegyék. Az ötlet a technológia és az élő közvetítési szolgáltatások felhasználása a színházi művek tömegek közötti terjesztésére. A közelmúltig a streaming szolgáltatások a népszerű programokra és a szkriptált sorozatokra korlátozódtak.

A Stage mindezt meg akarja változtatni most. Azt akarja, hogy a színpadi produkciók szórakoztatása a felhasználók eszközeibe kerüljön. Sikeres siker esetén a Stage a forradalom új szakaszát indítja a színháziparban. Új perspektívát ad a színházipar számára, és a színházi előadások korszerűsített változatát kínálja a színház rajongói számára.

A programok mintája

Itt található egy olyan program mintája, amely a színpadon keresztül lesz elérhető.

  • Stúdió ülések: Ez a program a zenés színházi kompozíció ünnepléséről szól. A felvételt a The Power Station nevű New York City stúdióban készítették. Az élő stúdióközönség előtt zajlik, és minden epizód feltárja a zeneszerző történetét és munkásságát. Az előadás akusztikus, a Broadway csillagjai, köztük Chita Rivera, Heidi Blickenstaff és Mandy Gonzalez.
  • crossoverek: Ez egy fél órás beszélgetés, amelyet élő közönség előtt rögzítenek. A műsorban egy-egy interjú zajlik a színészről, aki valamilyen más médiára vált (vagy fordítva). Van egy olyan rész is, ahol a közönség kérdéseket tehet fel. Vizsgálni fogja az olyan témákat, mint például az iparművészek nehézségei, a kereskedelem eszközei és még sok más.
  • A következő nagy amerikai zenei anyag: Ez egy valósági versenyprogram, amelyben a közönség új zenéket fog megtapasztalni, amelyeket egy Broadway-produkció megnyerésére mutatnak be. Minden héten a résztvevő csapatok olyan énekeseket és táncosokat választanak ki, akik a zenék egy részét a bírók előtt hajtják végre. Az első fordulási forduló után négy döntős lesz. A döntőben a bírói testület és az online közönség szavaz a The Next Great American Musical nyertesének kiválasztására.
  • Filmek, engedélyezett tartalom és dokumentumfilmek a Stage többi élő programja. Az engedélyezett tartalom magában foglalja a „standbys”, a „show up”, a „Broadway Idiot”, a „artist lounge live” (ez bemutatja az egyéni művészek életét a zenei színház területén, és tiszteletben tartja a produkcióik nagyszerű dalait) ).

Mások ezen a területen

A színpad a megfelelő időben jött, amikor a színházi előadások élő közvetítésére volt szükség. Ez egy kiaknázatlan iparág élő streaming célokra. Az egyetlen másik kiemelkedő játékos ezen a területen BroadwayHD. Szintén szolgáltatást nyújt stream-streaming programok számára a felhasználók számára. Van egy könyvtár, amely rögzíti az élő színházi előadásokat.

Ami az üzletet illeti, senki sem tudja, hogy a magántulajdonban lévő BroadwayHD milyen jól teljesít ebben az iparágban. A tartalom azonban nem hiányzik, mivel a társaság folyamatosan hozzáadja az új Broadway show-k felvételeit. Az ország egész területén más programok is szerepelnek a kínálatban.

Mostantól a Stage programozásának részletei homályosak. A társaság által közölt információk azonban elegendőek ahhoz, hogy minden színházi rajongó kipróbálhassa az ingyenes előfizetési modellt, mielőtt megvásárolná a teljes verziót. Senki sem tudja megjósolni, mennyire jól fogja vagy milyen rossz lesz ez az üzlet, ám valóban nagy lépés.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me