Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t az USA-ban Indulás feloldása a VPN Proxy segítségével Indián kívül

Annak ellenére, hogy nem Indiában voltam, megnézhettem a Az indiai Premier League 2019. évi döntője a Hotstar-on. A nagy indiai streaming szolgáltatás új globális streaming rekordot állított fel 18,6 millió nézővel az IPL döntőjében. Hát nem hihetetlen? Fogadok, hogy több ezer kapta meg a kezét a VPN-en vagy az intelligens DNS-en, akárcsak én.


Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar-t Indián kívül a VPN Proxy segítségével

Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar-t Indián kívül a VPN Proxy segítségével

Miért blokkolja a Hotstar külföldön??

Ne utáld, amikor olyan üzeneteket kapsz, mint: “Ez a tartalom az Ön régiójában nem érhető el.” Ez az a geo-hiba, amelyet akkor kapunk, amikor élő vagy igény szerinti videókat nézünk meg a Hotstar-on Indián kívül. A Hotstar indiai igény szerinti video szolgáltatás amely az élő sport streaming mellett a legjobb Bollywood filmeket és TV-műsorokat kínálja.

A Hotstar az geo-blokkolt Indián kívül. Ez azt jelenti, hogy ha indiai külföldön él, a Egyesült Királyság, USA, Kanada, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Ausztrália, vagy másutt külföldön nem lehet megnézni a Hotstar-ot. Ezeket a korlátozásokat a Hotstar tulajdonosai vetik ki, akik félnek a szerzői jogok megsértésétől és betartják az engedélyezési megállapodásokat.

Szerencsére vannak módok feloldja a Hotstar indián kívüli feloldását. A VPN használatával megteheti megkerülni a földrajzi korlátozásokat és nézd meg a Hotstar külföldön tiéden PC, Mac, Android vagy iPhone.

Hogyan lehet feloldani és megnézni a Hotstar Indián kívüli VPN-jét?

Ha úgy érzi, hogy egy utcai krikett eseményt néz a Hotstaron, miközben nem Indiában tartózkodik, nagyon csalódott leszel. Miért? Mert a krikettmeccs helyett ezt fogja látni: “A tartalom nem érhető el. A tartalom, amely jelenleg a régiójában nem érhető el. ”

Látja, a Hotstar tudja, hogy Indiában van-e vagy sem, azáltal, hogy megnézi az IP-címét. Az internetszolgáltató által hozzárendelt szám feltárja hol van, tehát meg kell változtatnia. Ha VPN-hez csatlakozik, az IP-címét indiai helyettesítheti. Csak akkor fér hozzá a Hotstarhoz, ha Indiában tartózkodik.

Kövesd a lépéseket

Így oldhatja meg a feloldást Hotstar Indián kívül VPN-en keresztül:

 1. Válaszd ki a VPN szolgáltató amely indiai szervereket működtet.
 2. Ezután meg kell állítsa be a VPN alkalmazást a készülékén a letöltéssel.
 3. Ha befejezte a telepítési folyamatot, csatlakozzon egy indiai VPN szerverhez.
 4. Kérjen indiai IP-címet.
 5. Nyissa meg a Hotstar webhelyét vagy nyissa meg a Hotstar alkalmazást.
 6. Bármely Hotstar video / audio tartalom streamingje akarsz.
 7. A StarSports, a SonyLiv és más indiai csatornák elérhetővé válnak az Ön számára.

A Hotstar legjobb VPN-je

ExpressVPN a VPN piacán a legjobb VPN-knek tekintik. És miután feliratkozott rá 30 napos pénzvisszafizetési politika, meg fogod látni, miért. Semmi, amit ez a szolgáltató nem kínál. -Tól a kiszolgálói helyek széles skálája nak nek versenyképes sebesség, egyértelmű, hogy az ExpressVPN miért volt ilyen hosszú ideje a vezető.

Add hozzá, magas biztonsági előírások, egy szigorú bejelentkezési tilalom, eszköz kompatibilitás, és  24/7 élő chat támogatás. Tehát, ha fel szeretné tiltani a Hotstar indítását Indián kívül, az Egyesült Királyságban, Kanadában, az USA-ban vagy Ausztráliában, akkor az ExpressVPN-hez szüksége van.

Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar alkalmazását Indián kívül intelligens DNS-sel

Kétféle módon lehet elkerülni a fenti bekezdésben említett, bosszantó üzenetet: Az egyik VPN-en keresztül történik, a másik pedig intelligens DNS proxy használatával történik. Bár e két módszernek megvan a különbsége, ugyanahhoz az eredményhez vezet, azaz tartalom feloldása. Az intelligens DNS gyorsabb, mert nincs titkosítási folyamat, míg a VPN végrehajtja.

Ez magyarázza miért a VPN biztonságosabb lehetőség mint egy intelligens DNS. A biztonságtól függetlenül az intelligens DNS segíthet megkerülni a földrajzi korlátozásokat és elérni a tartalmat azt szeretné, ha átirányítja a forgalmat, amely meghatározza a földrajzi helyét a szerverein keresztül. Ha a Hotstar-t Indián kívül szeretné megnézni, akkor egy intelligens DNS-proxyt kell kipróbálnia. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megtanulja, hogyan kell feloldja a Hotstar intelligens DNS használatával:

 1. Az első lépés: iratkozzon fel az Unlocator segítségével. 
 2. Ezek a videók / telepítési útmutatók segíthetnek konfigurálja az intelligens DNS-t a kompatibilis eszközön.
 3. Most, látogasson el a Hotstar webhelyére.
 4. Használja ki magát korlátlan hozzáférés a Hotstar tartalmához amíg külföldön vagy.

A legjobb intelligens DNS a Hotstar-hoz

Ha megbízható intelligens DNS-t szeretne, javaslom, hogy iratkozzon fel Unlocator. Ez a proxy fenomenálisan működik együtt a földrajzi korlátozások megkerülése bárhonnan a világ körül. A Unlocator intelligens DNS-ével eljuthat az oldalához feloldása több mint 200 csatornán.

Ha Ön egyike azoknak, akik inkább nem akarnak rohanni, akkor részesülhetnek a 7 napos ingyenes próbaverzió. Nem hosszú idő, hanem megfelelő idő, hogy elgondolja magát.

Hotstar kompatibilis streaming eszközök

 • Android
 • Apple TV
 • Windows PC
 • OSX Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecast

A VPN használatának egyéb előnyei

A VPN lehetővé teszi feloldja a Hotstar használatát az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában, vagy bárhol másutt Indián kívül, de ez nem az egyetlen előnye a virtuális magánhálózat használatának. Itt található egy lista más dolgokról, amelyeket VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáskor tehet meg.

 • Nyissa fel az ingyenes streaming csatornák blokkolását mint Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, és még sok más.
 • A földrajzi korlátozások megkerülése és olyan geoblokkolt csatornákat nézhet, mint az American Netfix, az Amazon Prime, a Hulu, a HBO GO, a Sky Go, bárhol a világon.
 • Töltse le a torrentokat névtelenül, oly módon sem az internetszolgáltató, sem a tartalomszolgáltatók nem követik nyomon az online tevékenységeket.
 • Titkosítsa a forgalmat.
 • Maszkolja el az IP-címét.

Hogyan töltsük le a Hotstar alkalmazást iOS-en vagy Apple TV-n Indián kívül

A Hotstar alkalmazás telepítéséhez iOS-eszközére: iPhone, iPad vagy Apple TV az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában vagy bárhol, meg kell hozzon létre egy indiai Apple ID-t. Az alábbi utasítások végigvezetik a folyamatot.

 1. A számítógépről (vagy Mac-ről), jelentkezzen ki az iTunes-fiókjából.
 2. Keresse meg a boltot és akkor változtassa meg régióját Indiává. 
 3. Keressen egy véletlenszerű ingyenes alkalmazást.
 4. Nyomja meg a ‘Get’ gombot.
 5. Ideje létrehozni egy fiókot. Győződjön meg róla válassza a „Nincs kártya” lehetőséget.
 6. Hozzon létre új felhasználónevet és jelszót a fiókjához.
 7. Írja be az indiai címet. Készíthet egyet a fakenamegenerator.
 8. Ameddig az Apple TV vagy iOS készüléke megy, jelentkezzen ki az iTunes-fiókjából a ‘Beállításokból’.
 9. Most jelentkezzen be új Apple ID-jével.
 10. Végül, most már megteheted töltse le és telepítse a Hotstar-t az Apple TV-n, iPhone-on vagy iPadjén, Indián kívül.

Töltse le a Hotstar alkalmazást az Androidon kívüli Androidra?

Ha külföldön szeretné letölteni a Hotstar alkalmazást, akkor néhány változtatást kell tennie a Google Play Áruház régió. Android-eszközén, telefonján vagy táblagépén váltson régiójára Indiára. További útmutatást a következő cikkben talál Hogyan változtassuk meg a Google Play Áruház régióját Indiává hasznos.

A legjobb TV-műsorok a Hotstar-on

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Kávé Karannal
 • Devon Ke Dev… Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Hadd jöhessek asszonyomba?

Nézze meg a Hotstarot Indián kívül

Ha kedveled a sportos szórakoztatást, a bollywoodi produkciókat, az olyan egyedi tartalmat, mint én, akkor a Hotstar egy olyan csatorna, amelyet a könyvtárában kell lennie. Szerencsére használhatja VPN vagy Intelligens DNS címre feloldja a Hotstar indián kívüli feloldását. Ne adj rá egy második gondolatot, és kérdezd meg ExpressVPN előfizetés itt.

Mit gondol erről? Van jobb módja a Hotsar feloldásának? Ha igen, kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me