Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t az USA-ban Indulás feloldása a VPN Proxy segítségével Indián kívül

Annak ellenére, hogy nem Indiában voltam, megnézhettem a Az indiai Premier League 2019. évi döntője a Hotstar-on. A nagy indiai streaming szolgáltatás új globális streaming rekordot állított fel 18,6 millió nézővel az IPL döntőjében. Hát nem hihetetlen? Fogadok, hogy több ezer kapta meg a kezét a VPN-en vagy az intelligens DNS-en, akárcsak én.


Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar-t Indián kívül a VPN Proxy segítségével

Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar-t Indián kívül a VPN Proxy segítségével

Miért blokkolja a Hotstar külföldön??

Ne utáld, amikor olyan üzeneteket kapsz, mint: “Ez a tartalom az Ön régiójában nem érhető el.” Ez az a geo-hiba, amelyet akkor kapunk, amikor élő vagy igény szerinti videókat nézünk meg a Hotstar-on Indián kívül. A Hotstar indiai igény szerinti video szolgáltatás amely az élő sport streaming mellett a legjobb Bollywood filmeket és TV-műsorokat kínálja.

A Hotstar az geo-blokkolt Indián kívül. Ez azt jelenti, hogy ha indiai külföldön él, a Egyesült Királyság, USA, Kanada, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Ausztrália, vagy másutt külföldön nem lehet megnézni a Hotstar-ot. Ezeket a korlátozásokat a Hotstar tulajdonosai vetik ki, akik félnek a szerzői jogok megsértésétől és betartják az engedélyezési megállapodásokat.

Szerencsére vannak módok feloldja a Hotstar indián kívüli feloldását. A VPN használatával megteheti megkerülni a földrajzi korlátozásokat és nézd meg a Hotstar külföldön tiéden PC, Mac, Android vagy iPhone.

Hogyan lehet feloldani és megnézni a Hotstar Indián kívüli VPN-jét?

Ha úgy érzi, hogy egy utcai krikett eseményt néz a Hotstaron, miközben nem Indiában tartózkodik, nagyon csalódott leszel. Miért? Mert a krikettmeccs helyett ezt fogja látni: “A tartalom nem érhető el. A tartalom, amely jelenleg a régiójában nem érhető el. ”

Látja, a Hotstar tudja, hogy Indiában van-e vagy sem, azáltal, hogy megnézi az IP-címét. Az internetszolgáltató által hozzárendelt szám feltárja hol van, tehát meg kell változtatnia. Ha VPN-hez csatlakozik, az IP-címét indiai helyettesítheti. Csak akkor fér hozzá a Hotstarhoz, ha Indiában tartózkodik.

Kövesd a lépéseket

Így oldhatja meg a feloldást Hotstar Indián kívül VPN-en keresztül:

 1. Válaszd ki a VPN szolgáltató amely indiai szervereket működtet.
 2. Ezután meg kell állítsa be a VPN alkalmazást a készülékén a letöltéssel.
 3. Ha befejezte a telepítési folyamatot, csatlakozzon egy indiai VPN szerverhez.
 4. Kérjen indiai IP-címet.
 5. Nyissa meg a Hotstar webhelyét vagy nyissa meg a Hotstar alkalmazást.
 6. Bármely Hotstar video / audio tartalom streamingje akarsz.
 7. A StarSports, a SonyLiv és más indiai csatornák elérhetővé válnak az Ön számára.

A Hotstar legjobb VPN-je

ExpressVPN a VPN piacán a legjobb VPN-knek tekintik. És miután feliratkozott rá 30 napos pénzvisszafizetési politika, meg fogod látni, miért. Semmi, amit ez a szolgáltató nem kínál. -Tól a kiszolgálói helyek széles skálája nak nek versenyképes sebesség, egyértelmű, hogy az ExpressVPN miért volt ilyen hosszú ideje a vezető.

Add hozzá, magas biztonsági előírások, egy szigorú bejelentkezési tilalom, eszköz kompatibilitás, és  24/7 élő chat támogatás. Tehát, ha fel szeretné tiltani a Hotstar indítását Indián kívül, az Egyesült Királyságban, Kanadában, az USA-ban vagy Ausztráliában, akkor az ExpressVPN-hez szüksége van.

Hogyan feloldhatja és megnézheti a Hotstar alkalmazását Indián kívül intelligens DNS-sel

Kétféle módon lehet elkerülni a fenti bekezdésben említett, bosszantó üzenetet: Az egyik VPN-en keresztül történik, a másik pedig intelligens DNS proxy használatával történik. Bár e két módszernek megvan a különbsége, ugyanahhoz az eredményhez vezet, azaz tartalom feloldása. Az intelligens DNS gyorsabb, mert nincs titkosítási folyamat, míg a VPN végrehajtja.

Ez magyarázza miért a VPN biztonságosabb lehetőség mint egy intelligens DNS. A biztonságtól függetlenül az intelligens DNS segíthet megkerülni a földrajzi korlátozásokat és elérni a tartalmat azt szeretné, ha átirányítja a forgalmat, amely meghatározza a földrajzi helyét a szerverein keresztül. Ha a Hotstar-t Indián kívül szeretné megnézni, akkor egy intelligens DNS-proxyt kell kipróbálnia. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megtanulja, hogyan kell feloldja a Hotstar intelligens DNS használatával:

 1. Az első lépés: iratkozzon fel az Unlocator segítségével. 
 2. Ezek a videók / telepítési útmutatók segíthetnek konfigurálja az intelligens DNS-t a kompatibilis eszközön.
 3. Most, látogasson el a Hotstar webhelyére.
 4. Használja ki magát korlátlan hozzáférés a Hotstar tartalmához amíg külföldön vagy.

A legjobb intelligens DNS a Hotstar-hoz

Ha megbízható intelligens DNS-t szeretne, javaslom, hogy iratkozzon fel Unlocator. Ez a proxy fenomenálisan működik együtt a földrajzi korlátozások megkerülése bárhonnan a világ körül. A Unlocator intelligens DNS-ével eljuthat az oldalához feloldása több mint 200 csatornán.

Ha Ön egyike azoknak, akik inkább nem akarnak rohanni, akkor részesülhetnek a 7 napos ingyenes próbaverzió. Nem hosszú idő, hanem megfelelő idő, hogy elgondolja magát.

Hotstar kompatibilis streaming eszközök

 • Android
 • Apple TV
 • Windows PC
 • OSX Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecast

A VPN használatának egyéb előnyei

A VPN lehetővé teszi feloldja a Hotstar használatát az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában, vagy bárhol másutt Indián kívül, de ez nem az egyetlen előnye a virtuális magánhálózat használatának. Itt található egy lista más dolgokról, amelyeket VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáskor tehet meg.

 • Nyissa fel az ingyenes streaming csatornák blokkolását mint Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, és még sok más.
 • A földrajzi korlátozások megkerülése és olyan geoblokkolt csatornákat nézhet, mint az American Netfix, az Amazon Prime, a Hulu, a HBO GO, a Sky Go, bárhol a világon.
 • Töltse le a torrentokat névtelenül, oly módon sem az internetszolgáltató, sem a tartalomszolgáltatók nem követik nyomon az online tevékenységeket.
 • Titkosítsa a forgalmat.
 • Maszkolja el az IP-címét.

Hogyan töltsük le a Hotstar alkalmazást iOS-en vagy Apple TV-n Indián kívül

A Hotstar alkalmazás telepítéséhez iOS-eszközére: iPhone, iPad vagy Apple TV az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában vagy bárhol, meg kell hozzon létre egy indiai Apple ID-t. Az alábbi utasítások végigvezetik a folyamatot.

 1. A számítógépről (vagy Mac-ről), jelentkezzen ki az iTunes-fiókjából.
 2. Keresse meg a boltot és akkor változtassa meg régióját Indiává. 
 3. Keressen egy véletlenszerű ingyenes alkalmazást.
 4. Nyomja meg a ‘Get’ gombot.
 5. Ideje létrehozni egy fiókot. Győződjön meg róla válassza a „Nincs kártya” lehetőséget.
 6. Hozzon létre új felhasználónevet és jelszót a fiókjához.
 7. Írja be az indiai címet. Készíthet egyet a fakenamegenerator.
 8. Ameddig az Apple TV vagy iOS készüléke megy, jelentkezzen ki az iTunes-fiókjából a ‘Beállításokból’.
 9. Most jelentkezzen be új Apple ID-jével.
 10. Végül, most már megteheted töltse le és telepítse a Hotstar-t az Apple TV-n, iPhone-on vagy iPadjén, Indián kívül.

Töltse le a Hotstar alkalmazást az Androidon kívüli Androidra?

Ha külföldön szeretné letölteni a Hotstar alkalmazást, akkor néhány változtatást kell tennie a Google Play Áruház régió. Android-eszközén, telefonján vagy táblagépén váltson régiójára Indiára. További útmutatást a következő cikkben talál Hogyan változtassuk meg a Google Play Áruház régióját Indiává hasznos.

A legjobb TV-műsorok a Hotstar-on

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Kávé Karannal
 • Devon Ke Dev… Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Hadd jöhessek asszonyomba?

Nézze meg a Hotstarot Indián kívül

Ha kedveled a sportos szórakoztatást, a bollywoodi produkciókat, az olyan egyedi tartalmat, mint én, akkor a Hotstar egy olyan csatorna, amelyet a könyvtárában kell lennie. Szerencsére használhatja VPN vagy Intelligens DNS címre feloldja a Hotstar indián kívüli feloldását. Ne adj rá egy második gondolatot, és kérdezd meg ExpressVPN előfizetés itt.

Mit gondol erről? Van jobb módja a Hotsar feloldásának? Ha igen, kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map