Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t Dél-Afrikában

Szereted olyan Bollywood slágereket, mint a My Name Khan, Dangal vagy Junglee? Vagy inkább a hindi sorozatokat részesíti előnyben, mint például az iroda, a büntető igazságszolgáltatás és a túszok? Nos, akkor a Hotstar kell az úticél. Az indiai video-one-service szolgáltatás ad otthont a legnépszerűbb helyi műsoroknak. Még olyan híres nemzetközi produkciókból áll, mint az Avengers Infinity War, a The Big Bang Theory és a Game of Thrones. És ha ez nem elég, akkor a streaming csatornának minden kedves sport rajongója számára van valami olyasmi, mint az ICC CWC krikett, Wimbledon, Bundesliga, Intercontinental Cup és még sok más. Az Indián kívüli Hotstar rajongók azonban a földrajzi korlátozások miatt nem férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz. Különösen a dél-afrikai embereknek VPN-re van szükségük a kedvenc műsoruk külföldről történő közvetítéséhez. Tehát, ha Ön köztük van, olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan tudja egy VPN feloldani a Hotstar-t Dél-Afrikában.


Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t Dél-Afrikában

Hogyan lehet megnézni a Hotstar-t Dél-Afrikában

Hogyan nézhetem meg a Hotstar-ot Dél-Afrikában VPN segítségével

A Hotstar ez a népszerű video streaming szolgáltatás, amely több mint 50 000 órányi filmet, TV-műsorokat és sporteseményeket kínál 25 tematikus csatornán keresztül. Valójában a legnagyobb online tárolója van a bollywoodi filmeknek és TV-műsoroknak nyolc indiai nyelven. Ezen felül zökkenőmentes videólejátszást, intelligens keresést és barátságos felhasználói felületet kínál.

De mivel a streaming csatorna csak elérhető az indiai területeken belül, az egyetlen választás a feloldáshoz egy virtuális magánhálózaton keresztül.

Ez az eszköz jobban ismert, mint VPN csatornák internetkapcsolatát a választott távoli szerverek egyikén keresztül. És az adatok és a magánélet védelme érdekében titkosítja az összes online tevékenysége és irha az Ön IP-címe. Ez nem csak megtartja online identitás rejtett, de ez is lehetővé teszi megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

Látja, ha egyszer csatlakozik egy másik szerverhez, akkor kap egy új IP-cím amely megfelel az új hálózat régiójának. Egyszerűen fogalmazva: ha csatlakozik egy indiai szerverhez, akkor kap egy indiai IP-t. És így érheti el a Hotstar-t Dél-Afrikában, mert a VOD szolgáltatás azt gondolja, hogy te vagy a sugárzási tartományán belül.

VPN telepítése az eszközre – lépések

A kedvenc dél-afrikai Hotstar show-k streamingjéhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  1. Válasszon olyan VPN-szolgáltatást, amely nem veszélyezteti az online biztonságot és adatvédelmet. Ennek is meg kell lennie gyors streaminghez optimalizált szerverek. Nagyon ajánlom ExpressVPN.
  2. A regisztráció után térjen át az eszközéhez alkalmazásbolt az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon egy kiszolgálóhoz India.
  4. Amint a kapcsolat létrejött, megkap egy indiai IP-címet, amely úgy jeleníti meg, mintha az országon belül lenne.
  5. Most menjen a Hotstarba, és közvetítsen bármit, amit akar. A geo-hiba “A tartalom nem érhető el. A tartalom, amely jelenleg a régiójában nem érhető el ” már nem jelenik meg a képernyőn.

A legjobb VPN-k a Hotstar feloldásához Dél-Afrikában

Ha fel szeretné oldani a Hotstar feloldását Dél-Afrikában, akkor erre szüksége lesz ExpressVPN. Ez a VPN-ipar egyik legmegbízhatóbb vezetõje. Kiváló szolgáltatásokat és szilárd előadásokat nyújt. Dél-Afrikában voltam, hogy néztem a The Office hindi verzióját, és ez nem okozott csalódást. Ez volt nagyon könnyen használható, és nem találkoztam Bármi pufferelési kérdések.

Ez magában foglalja a katonai fokozatot is AES 256 bites titkosítás, megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. Ezenkívül a társaság nem tartja az online tevékenységre vonatkozó adatok. Ez is kínál akár öt egyidejű eszközcsatlakozás, ami azt jelenti, hogy egyetlen fiókkal meg tudja védeni az összes eszközét.

És Ön is profitálhat a 30 napos visszatérítési politika amely lehetővé teszi, hogy teljes egészében visszatérítse pénzét abban az esetben, ha nem tetszik a szolgáltatás.

Nyugodtan nézze meg az alábbi táblázatban szereplő további prémium lehetőségeket a Hotstar Dél-Afrikában történő feloldásához, illetve a Hotstar Indián kívüli eléréséhez szükséges legjobb VPN-szolgáltatásokat..

VPN előnyei

Ha Ön indiai embere Dél-Afrikában él, akkor határozottan érezteti magát a VPN-szolgáltató feliratkozásának szükségességével. E nélkül nem érheti el az indiai tartalmat. A jó hír az, hogy a VPN-ek mindent megtehetnek több mint a csatornák feloldása. Nagyon sok van egyéb előnyök, és itt van néhány közülük:

  • Teljes biztonság és magánélet: A virtuális magánhálózatok titkosítják az online tevékenységeket, és rejtegetik személyazonosságát. Ez azt jelenti, hogy a hackerek, a kormányhivatalok és még az internetszolgáltatók sem láthatják, mire készülnek.
  • Nincs több fojtás: Mivel az internetszolgáltató nem látja, amit csinál, akkor nem fogja gátolni vagy lassítani a kapcsolatot, ha például túl sok videót néz a YouTube-on.
  • A kormány cenzúrájának megkerülése: Országok, mint Kína, Észak-Korea és Szíria szigorú internetes szabályokat írhat elő, több olyan webhellyel, mint a Facebook, a YouTube és a Twitter le van tiltva. De a VPN használatával elkerülhető mindenféle online cenzúra, anonim módon csatlakozva egy másik hálózathoz.
  • Pénzt megtakarítani: Szerezzen jobb ajánlatokat, amikor online vásárol, mert válthatja IP-címét, hogy megfeleljen a kívánt termékek országának.

Nézze meg a Hotstar-t Dél-Afrikában

Ha véletlenül krikett rajongó vagy bollywood szerelmes vagy, a Hotstar az Ön számára nyújtott szolgáltatás. Nem számít, ha nem fizikailag Indiában tartózkodik, mert a virtuális magánhálózatok lehetővé teszik a Hotstar közvetítését bárhol a világon, beleértve Dél-Afrika.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Mondja el nekünk, mit gondol az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me