Kako gledati Hotstar u Južnoj Africi

Da li uživate u bollywoodskim hitovima poput My Name is Khan, Dangal ili Junglee? Ili možda više volite hindske serije poput Ureda, Kaznenog pravosuđa i Taoca? Pa, tada bi Hotstar trebao biti tvoje odredište. Indijska usluga za zahtjevne videozalaze dom najpopularnijih lokalnih emisija. Čak ima i niz poznatih međunarodnih produkcija poput Avengers Infinity War, The Big Bang Theory i Game of Thrones. A ako to nije dovoljno, kanal za streaming također nudi nešto za sve vaše ljubitelje sporta poput ICC CWC kriketa, Wimbledona, Bundeslige, Interkontinentalnog kupa i još mnogo toga. Međutim, navijači Hotstara izvan Indije neće moći pristupiti usluzi zbog geo-ograničenja. Oni u Južnoj Africi, posebno, trebaju VPN kako bi mogli emitirati svoje omiljene emisije iz inozemstva. Ako ste jedan od njih, pročitajte dalje kako biste saznali kako VPN može deblokirati Hotstar u Južnoj Africi.

Kako gledati Hotstar u Južnoj Africi

Kako gledati Hotstar u Južnoj Africi

Kako gledati Hotstar u Južnoj Africi pomoću VPN-a

Hotstar je ovaj popularni servis za streaming videozapisa koji nudi preko 50 000 sati filmova, TV emisija i sportskih događaja koji se prenose preko 25 tematskih kanala. U stvari, ima najveće mrežno skladište bollywoodskih filmova i TV emisija na osam indijskih jezika. Osim toga, nudi besprijekornu reprodukciju videa, pametno pretraživanje i prijateljsko korisničko sučelje.

No, budući da je streaming kanal dostupan samo unutar indijskih teritorija, Vaš jedini izbor za deblokiranje je putem virtualne privatne mreže.


Poznatiji kao VPN, ovaj alat kanali vašu internetsku vezu putem jednog od njegovih udaljenih poslužitelja koje odaberete. A da biste zaštitili svoje podatke i privatnost, to šifrira sve vaše mrežne aktivnosti i skriva svoju IP adresu. Ovo neće samo zadržati svoje internetski identitet skriven, ali to će vam i omogućiti zaobići geografska ograničenja.

Jednom kada se povežete s drugim poslužiteljem, dobit ćete nova IP adresa koja odgovara regiji vaše nove mreže. Jednostavno rečeno, ako se povežete s indijskim poslužiteljem, dobit ćete indijski IP. Tako ćete moći pristupiti Hotstaru u Južnoj Africi jer će VOD služba smatrati da jeste unutar svog raspona emitiranja.

Kako instalirati VPN na svoj uređaj – Koraci

Da biste strujili svoje omiljene emisije Hotstar iz Južne Afrike, slijedite ove korake:

  1. Odaberite VPN uslugu koja ne ugrožava vašu internetsku sigurnost i privatnost. Također, mora imati brzi poslužitelji optimizirani za streaming. Toplo preporučujem ExpressVPN.
  2. Nakon što se prijavite, prijeđite na svoj uređaj Trgovina aplikacijama za preuzimanje i instaliranje aplikacije.
  3. Otvorite VPN aplikaciju, prijavite se i povežite se s poslužiteljem s Indija.
  4. Čim se uspostavi veza, dobit ćete indijsku IP adresu zbog koje se čini kao da ste u zemlji.
  5. Sada idite na Hotstar i emitirajte sve što želite. Geo-pogreška “Sadržaj nije dostupan. Sadržaj trenutno nije dostupan u vašoj regiji “ više se neće pojaviti na vašem zaslonu.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje Hotstara u Južnoj Africi

Ako želite otključati Hotstar u Južnoj Africi, trebat će vam ExpressVPN. Jedan je od najpouzdanijih lidera u VPN industriji. Pruža izvrsne usluge i solidne performanse. Koristio sam ga dok sam bio u Južnoj Africi da gledam hindsku verziju Ureda i to nije razočaralo. Bilo je vrlo jednostavan za upotrebu, a nisam naišao bilo koji pitanja s punjenjem.

To uključuje vojnu klasu 256-bitna enkripcija AES-a, prekidač za isključivanje i DNS zaštita od curenja. Nadalje, tvrtka ne zadržava bilo koji podaci o vašoj mrežnoj aktivnosti. Također nudi i do pet istodobnih veza uređaja, što znači da možete zaštititi sve svoje uređaje jednim računom.

A dobit ćete i od Politika povrata od 30 dana što vam omogućava da u potpunosti vratite novac za slučaj da vam se usluga ne sviđa.

Provjerite ostale premium izbore za deblokiranje Hotstara u Južnoj Africi u donjoj tablici ili za najbolje VPN usluge pristupa Hotstaru izvan Indije.

Prednosti VPN-a

Ako ste indijski emigrant koji živi u Južnoj Africi, sigurno ćete osjetiti potrebu prijaviti se za VPN pružatelja usluga. Ne možete pristupiti indijskom sadržaju bez njega. Dobra vijest je da VPN-ovi mogu toliko učiniti više nego samo deblokiranje kanala. Imaju ih puno ostale pogodnosti, a evo nekih od njih:

  • Potpuna sigurnost i privatnost: Virtualne privatne mreže kriptiraju vaše mrežne aktivnosti i čuvaju vaš identitet skrivenim. To znači da hakeri, vladine agencije, pa čak i davatelji internetskih usluga ne mogu vidjeti što planirate.
  • Nema više prigušivanja: Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti što radite, neće moći ugasiti ili usporiti vezu ako na primjer gledate previše videozapisa na YouTubeu.
  • Zaobići vladinu cenzuru: Zemlje vole Kina, Sjeverna Koreja i Sirija nameću stroge internetske propise s nekoliko web lokacija poput Facebooka, YouTubea i Twittera blokirano. Ali s VPN-om, izbjegavate sve vrste internetske cenzure anonimnim povezivanjem na drugu mrežu.
  • Štedi novac: Izvršite bolje ponude kad kupujete putem interneta jer IP adresu možete prebaciti tako da odgovara državi željenih predmeta.

Pogledajte Hotstar u Južnoj Africi

Ako ste slučajno obožavatelj kriketa ili ljubavnik u Bollywoodu, Hotstar je usluga za vas. Nije važno jeste li se fizički nalazili u Indiji jer vam virtualne privatne mreže omogućuju strujanje Hotstara s bilo gdje u svijetu, uključujući Južna Afrika.

Je li vam ovaj članak koristan? Recite nam što mislite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me