Kako gledati Hotstar u SAD-u Deblokirajte se izvan Indije pomoću VPN proxyja

Iako nisam bio u Indiji, uspio sam je gledati 2019. finale indijske Premijer lige na Hotstaru. Velika indijska streaming usluga postavila je čak i novi globalni rekord streaminga sa 18,6 milijuna gledatelja tijekom IPL finala. Nije li to nevjerojatno? Kladim se da su tisuće primile VPN ili Smart DNS, baš poput mene.

Kako deblokirati i gledati Hotstar izvan Indije pomoću VPN proxyja

Kako deblokirati i gledati Hotstar izvan Indije pomoću VPN proxyja

Zašto je Hotstar blokiran u inozemstvu?

Nemojte ga samo mrziti kad primate poruke poput: “Ovaj sadržaj nije dostupan u vašoj regiji.” To je geo-pogreška koju pokušavate gledati videozapise uživo ili na zahtjev na Hotstar-u izvan Indije. Hotstar je indijska usluga video na zahtjev koji nudi neke od najboljih bollywoodskih filmova i TV emisija osim live streaminga sporta.

Hotstar je geo-blokiran izvan Indije. To znači da ako ste indijanski emigrant koji živi u Velika Britanija, SAD, Kanada, UAE, Saudijska Arabija, Australija, ili negdje drugdje u inozemstvu ne možete gledati Hotstar. Ova ograničenja nameću vlasnici Hotstara koji se boje kršenja autorskih prava i pridržavaju se licencnih ugovora.

Srećom, postoje načini za to deblokirajte Hotstar izvan Indije. Korištenjem VPN-a možete zaobići geografska ograničenja i gledajte Hotstar u inozemstvu na tvoj PC, Mac, Android ili iPhone.

Kako deblokirati i gledati Hotstar izvan Indije s VPN-om

Ako ste raspoloženi za gledanje događaja kriketa na uši na Hotstaru dok niste u Indiji, bit ćete jako razočarani. Zašto? Jer umjesto kriket meča, ovo ćete vidjeti: “Sadržaj nije dostupan. Sadržaj trenutno nije dostupan u vašoj regiji. ”

Vidite, Hotstar zna jeste li u Indiji ili niste gledajući vašu IP adresu. Ovaj broj koji vam je dodijelio pružatelj internetskih usluga otkriva gdje se nalazite, pa ga morate promijeniti. Spajanjem na VPN moći ćete zamijeniti svoju IP adresu indijskom. Tek tada ćete moći pristupiti Hotstaru, po izjavi da ste u Indiji.

Prati korake

Evo kako možete deblokirati Hotstar izvan Indije putem VPN-a:

 1. Odaberite VPN usluga koji radi indijski poslužitelji.
 2. Dalje, trebate postavi VPN aplikaciju na svoj uređaj preuzimanjem.
 3. Kada završite s postupkom instalacije, spojite se na indijski VPN poslužitelj.
 4. Dobivanje indijske IP adrese.
 5. Pristupite web mjestu Hotstara ili otvorite Hotstar aplikaciju.
 6. Stream bilo kojeg Hotstar video / audio sadržaja ti želiš.
 7. Na raspolaganju su vam StarSports, SonyLiv i ostali kanali sa indijskim kanalima.

Najbolji VPN za Hotstar

ExpressVPN visoko se smatra jednim od najboljih VPN-ova na VPN tržištu. I nakon što se pretplatite na njegov 30-dnevna politika povrata novca, vidjet ćete zašto. Ništa što taj pružatelj ne nudi. Od veliki raspon lokacija poslužitelja do natjecateljske brzine, jasno je zašto je ExpressVPN toliko dugo u vodstvu.

Dodaj tome, standardi visoke sigurnosti, stroga politika zapisivanja bez evidentiranja, kompatibilnost uređaja, i  24/7 podrška uživo. Dakle, ako želite deblokirati Hotstar izvan Indije i u Velikoj Britaniji, Kanadi, SAD-u ili Australiji, ExpressVPN je upravo ono što trebate.

Kako deblokirati i gledati Hotstar izvan Indije pametnim DNS-om

Dva su načina na koja možete izbjeći iritantnu poruku gore spomenutu u prethodnom stavku: Jedan je putem VPN-a, a drugi pomoću Smart DNS proxyja. Iako ove dvije metode imaju svoje razlike, vode do istog rezultata, a to je deblokiranje sadržaja. Smart DNS je brži jer ne postoji proces šifriranja, dok ga VPN izvodi.

To objašnjava zašto VPN je sigurnija opcija nego pametni DNS. Bez obzira na sigurnost, pametni DNS može vam pomoći zaobići geo-ograničenja i pristupiti sadržaju koju želite preusmjeriti promet koji određuje vašu geo-lokaciju putem svojih poslužitelja. Ako želite gledati Hotstar izvan Indije, Smart DNS proxy je metoda koju biste trebali isprobati. Slijedite ove korake da biste saznali kako deblokirajte Hotstar pomoću pametnog DNS-a:

 1. Korak broj jedan: prijavite se s Unlocatorom. 
 2. Ovi videozapisi / vodiči za postavljanje mogu vam pomoći konfigurirajte svoj pametni DNS na vašem kompatibilnom uređaju.
 3. Sada, posjetite web stranicu Hotstara.
 4. Iskoristite svoje neograničen pristup Hotstar sadržaju dok ste u inozemstvu.

Najbolji pametni DNS za Hotstar

Ako želite pouzdan pametni DNS, predlažem da se pretplatite na njega Unlocator. Ovaj proxy djeluje fenomenalno sa zaobilazeći geo-ograničenja od bilo kojeg mjesta oko svijeta. S Smart DNS-om Unlocatora stižete do deblokirajte preko 200 kanala.

Ako ste jedan od onih ljudi koji ne žele biti žurni, možete imati koristi od toga 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Ne odlučite se dugo, već vam trebate dovoljno vremena.

Hotstar kompatibilni uređaji za strujanje

 • Android
 • Apple TV
 • Windows PC
 • OSX Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecastov

Ostale prednosti korištenja VPN-a

VPN vam omogućuje da deblokirajte Hotstar u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, ili bilo gdje drugdje izvan Indije, ali to nije jedina prednost korištenja virtualne privatne mreže. Slijedi popis ostalih stvari koje možete raditi dok ste povezani na VPN poslužitelj.

 • Deblokirajte besplatne kanale za strujanje Kao Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, i još mnogo toga.
 • Zaobići geografska ograničenja i gledajte geoblokirane kanale poput American Netfix, Amazon Prime, Hulu, HBO GO, Sky Go, bilo gdje u svijetu.
 • Preuzmite bujice anonimno na način da niti vaš davatelj internetskih usluga niti pružatelj sadržaja ne mogu pratiti aktivnosti koje provodite na mreži.
 • Šifrirajte svoj promet.
 • Maskirajte svoju IP adresu.

Kako preuzeti Hotstar aplikaciju na iOS ili Apple TV izvan Indije

Da biste instalirali aplikaciju Hotstar na svoj iOS uređaj: iPhone, iPad ili Apple TV u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili bilo gdje, morate stvorite indijski Apple ID. Sljedeće upute će vas voditi kroz postupak.

 1. S vašeg računala (ili Maca), odjavite se s iTunes računa.
 2. Pronađite “trgovina i onda promijenite regiju u Indiju. 
 3. Potražite nasumičnu besplatnu aplikaciju.
 4. Pritisnite “Get”.
 5. Vrijeme je za stvaranje računa. Pobrinite se za vas odaberite opciju “bez kartice”.
 6. Izradite novo korisničko ime i lozinku za svoj račun.
 7. Upišite indijsku adresu. Možete ga izraditi na fakenamegenerator.
 8. Što se tiče vašeg Apple TV ili iOS uređaja, odjavite se s iTunes računa iz “Postavke”.
 9. Sada se prijavite sa svojim novim Apple ID-om.
 10. Napokon, sada možete preuzmite i instalirajte Hotstar na vašem Apple TV-u, iPhoneu ili iPadu izvan Indije.

Preuzmite Hotstar aplikaciju na Androidu izvan Indije?

Ako želite preuzeti Hotstar aplikaciju u inozemstvu, morat ćete izvršiti neke promjene u svojoj Google Play trgovina. Na Android uređaju, telefonu ili tabletu prebacite regiju u Indiju. Za više uputa naći ćete ovaj članak na kako promijeniti regiju trgovine Google Play u Indiju koristan.

Najbolje TV emisije na Hotstaru

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Kofe s Karanom
 • Devon Ke Dev… Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Mogu li ući gospođo?

Pogledajte Hotstar izvan Indije

Ako volite sportsku zabavu, bollywoodske produkcije, jedinstveni sadržaj poput mene, Hotstar je kanal koji morate imati u svojoj knjižnici. Srećom, možete koristiti VPN ili Smart DNS za deblokirajte Hotstar izvan Indije. Ne razmisli malo o drugom i shvati svoje Ovdje se pretplatite za ExpressVPN.

Što mislite o svemu ovome? Imate li bolji način za deblokiranje Hotsara? Ako je to slučaj, molimo podijelite u nastavku odjeljak za komentare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me