A legjobb Hulu Originals érkezik 2019-ben

A Hulu minden hónapban újabb listát készít a csodálatos új kiadásokról. Noha a streaming platform rengeteg tartalmat hoz a világ minden tájáról, ez nagy kihívást jelent az eredeti példányok terén is. 2019 nem különbözik egymástól. Úgy rendeztem ezt az útmutatót, mint egy 2019-es élelmet az Ön számára, hogy ellenőrizze a televízió kanapé burgonya szokásait. Olvassa el tovább és derítse ki, hogy a Hulu eredeti példányai mihez vezetnek ebben az évben.


Az Originals kiadásai a Hulu-ban 2019-ben

Kiindulni

Ha amerikai Hulu szerpentin vagy, észreveszi, hogy ha elhagyja az országát, fiókja már nem lesz működőképes. Ennek oka a földrajzi korlátozások, mivel a Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el.

Hadd mondjak példát. Kipróbáltam a Botrány streamingjét, miközben külföldön voltam, ezt kaptam: „Sajnáljuk, jelenleg a videokönyvtárat csak az Egyesült Államokban lehet közvetíteni.”

Hulu hiba

Tehát az USA-n kívüli tartózkodás azonnali blokkolást eredményez. Ennek ellenére a VPN segítségével megtévesztheti a tartózkodási helyét, és úgy néz ki, mintha ingyen böngészne. Részletes útmutatóért itt találja meg a Hulu külföld feloldásának módját. Oh! Még egy dolog. A folyamat végrehajtásához egy robusztus VPN szolgáltatóra van szükség. Itt vannak a Hulu legnépszerűbbek.

A Hulu Originals 2019-ben érkezik

Nem fogom felvenni a Hulu Into the Dark ebbe a listába, mivel egy epizód havonta jelenik meg. Jelenleg a lista nem olyan nagy. De ha továbbra is ellenőrizni akarja, észre fogja venni, hogy frissítem, amint hivatalos visszaigazolás megjelenik. Most, további beavatkozás nélkül, íme, amit a Hulu 2019-ben tárolt számunkra az eredeti katalógusában:

Január 11

 • Jövőbeli férfiak (2. évad)

Január 14

 • Fyre csalás (dokumentumfilm)

Február 8

 • PEN15 (új sorozat)

Március 15-én

 • Shrill (új sorozat)

Március 20

 • A törvény (új sorozat)

Április 19

 • Ramy (1. évad)

Április 26

 • A Szukanő meséje (3. évad) (pletykák)

Május 17

 • Catch-22 (1. évad)

Június 1

 • Kérdezd meg Dr. Ruth-t (1. évad)

Június 21

 • A legbátrabb lovag (1. évad)

Június 3

 • A heti (1. évad)

Június 5

 • A Szukanő meséje (3. évad)

Július 10

 • Daruk (3. évad)

Július 26

 • Veronica Mars (4. évad)
 • Könnyű, mint toll (1. évad)

Július 31

 • Négy esküvő és temetés

Augusztus 16

 • A csodálatos Johnathan dokumentumfilm

Augusztus 21.

 • jawline
 • Ez a felfelé (1. évad)

Szeptember 2

 • Érinthetetlen

Szeptember 4

 • Wu-Tang: Amerikai szaga

Október 4

 • Könnyű, mint toll (2. évad)

Október 18

 • Alaszkát keres (1. évad)

November 15-én

 • Babafelület (1. évad)

December 6-án

 • Megtorlás (1. évad)

December 13-án

 • Marvel’s Runaways (3. évad)

Ez minden, ami most van. Megújult a Veronica Mars sorozat és a Harlots is. Valamikor 2019-ben adják ki őket.

Hulu Originals 2019 – mit számíthat

A sorozatok és filmek havi kiegészítésein kívül az eredeti tartalom teszi a Hulu-t a mega platformon manapság. Azóta is ástam a listát, mióta ez a lista megjelenik, és hadd mondjam el neked, hogy ez egy szar a 2019-es évről. Azok a show-k, amelyeket alább látni fogsz, felhívták a figyelmüket. Tehát, amíg megvárja, mi jön a Hulu-n, győződjön meg arról, hogy pislogjon a Hulu felső tereptárgyain, ahogy bemutatom a négy legjobbakat.

Jövő ember (2. évad)

A második évad 2161-ben kezdődik. A csoport 1. évadjának terve a gyógymód terjedésének megakadályozására szerencsétlenül sikertelen. Az idővonalban Stu-nak azonban van hatalma, mivel sikeresen elkészítette a gyógymódot, és azt tervezte, hogy a föld lakóit egyenesen a Marsra evakuálják. Ezenkívül Josh-t egy titokzatos szervezet, a Pointed Circle néven kérte.

Fő terv az, hogy toborozják és Stu-t megállítják. De valóban megállítják-e a rosszfiút, vagy fordítva van? Másrészt, Tiger küzd biotikus identitásával és menekülést keres. Ami az időutazást illeti, időnként több kárt okozhat, mint haszonnal jár. Tehát, mivel ez megragadja a csapatot, nekik meg kell birkózniuk a választásaikkal, és kitalálniuk kell, mit tegyek a továbbiakban.

 Válassza ki január 11-én egy kiemelkedő jövőbeli kalandot Hulun.

PEN15 (új sorozat)

Hulu a teljes 10 epizód első szezonját választotta erre a műsorra. Az Erskine és Konkle csillagok, akik Zvibleman mellett végrehajtó producerként is szolgálnak. A felnőtt vígjáték internetes sorozat Maya és Anna tizenhárom éves verzióját fogja bemutatni, a 2000-es évek kiadói között.

Tizenévesként valószínűleg úgy gondolja, hogy semmi rossz nem fog történni, mivel csak gondtalan gyerekek bolondoznak. Kevesen tudják, hogy életed legjobb napja a géltoll ütésével a legrosszabbá válhat.

Itt egy rövid pillantás a szezon előzetes oldalára.

 

Shrill (új sorozat)

Az SNL saját Aidy Bryant vezette ezt a sorozatot. Tehát lehet, hogy van egy ötleted arról, hogy milyen vicces lesz a show. A Lindy West Shrill 6-részes Hulu adaptációja: a Notes március 15-én érkezik az streaming platformon.

A történet Aidyt mint Annie-t fogja bemutatni, egy fiatal nőt, aki újságíróként küzd, miközben rossz barátokkal, beteg szülőkkel és a perfekcionista főnökkel foglalkozik. Annie meg van győződve arról, hogy a világ nem néz komolyan vele azért, mert néz ki vagy „súlyoz”. Ezért úgy dönt, hogy életét egy új hozzáállásra változtatja, új hozzáállású, mindent újból, de ugyanazzal a testtel.

 

A törvény (új sorozat)

A törvény egy szezonális antológiai sorozat, amely megdöbbentő, furcsa, mint a kitalálásnál igaz bűnügyi történeteket mesél el. Akárcsak az igazi nyomozó, különféle történeteket várunk el az évszakok folyamán. Ami az elsőt illeti, a Dean 2016. évi Buzzfeed-cikke, amely „Dee Dee a lányát betegnek akarta, a cigány az anyját akart volna meggyilkolni”.

A történet egy tolószékhez kötött lányt követi, aki megpróbálja elkerülni a túlvédő anyjával fennálló toxikus kapcsolatot. A menekülési módok keresése azonban sok titkot tár fel, és végül az a titok, amely gyilkossághoz vezet.

Az anya megdöbbentő nehézségek útján vezette és védte meg lányát: súlyos betegségek, hajléktalanság és a Katrina hurrikán. Közismert, hogy csodálatos alak. A zárt ajtók mögött azonban bizonytalanságai és ellenőrzési szükségessége gyakran javul …

 Az epikus drámai thriller megtekintéséhez indítsa el Hulu-t március 20-án, és élvezze.

Hulu 2019 Originals – Összegzés

Az eredetiség ebben a korszakában nehéz lehet lépést tartani azzal, hogy mely show-k érkeznek Hulu-ra. Szerencsére nem kell már megkarcolnia a fejét, mióta megkaptam a hátad. Adja meg a show-knak a botot, és olvassa el jól azok összefoglalóját. Lehet, hogy megtalálja a rohamos méltó sorozatát, még mielőtt megjelenne. Ne felejtsd el továbbra is ellenőrizni a cikket, mivel további címeket terveznek hozzáadni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me