Hogyan lehet nézni a Hulu-t az Egyesült Királyságban?

Hogyan juthat el Hulu-hoz az Egyesült Királyságban? A 2018-as év 12 év telt el Hulu online tartalom streaming szolgáltatásként indult, amely a TV-műsorok és filmek egyik legnagyobb gyűjteményét kínálja. Az iparág ilyen hosszú ideje alatt biztos, hogy hűséges előfizetőket gyűjtött az Egyesült Államok egész területéről. A nemzetközi közönség azonban nem olyan szerencsés. A brit nézők egy geo-hibaüzenetet találnak, amely kimondja “Sajnáljuk, jelenleg a videokönyvtárunk csak az Egyesült Államokból nézhető meg.”. amikor megpróbálják megnézni a hulu eredeti példányokat, mint például a Handmaid’s Tale az Egyesült Államokon kívül. Ennek orvoslására azt hittem, hogy elkészítek egy oktatóanyagot, amely megtanítja neked, hogyan kell feloldja a Hulu-t az Egyesült Királyságban az ehhez használt két legismertebb megoldás felhasználásával, Intelligens DNS és VPN.

Hogyan lehet nézni a Hulu-t az Egyesült Királyságban?

Hogyan nézhetem Hulu-t az Egyesült Királyságban?

Hogyan nézhetem meg Hulu-t az Egyesült Királyságban a VPN-en keresztül

A virtuális magánhálózatokról ismert, hogy megosztott kapcsolatot biztosítanak egy számítógépcsoport között, és lehetővé teszik számukra a tartalom megosztását. Esetünkben a VPN-t úgy hajtják végre, hogy lehetővé tegye a hozzáférést a geo-blokkolt oldalak által meghamisítja a helyét és lehetővé teszi a távoli VPN szerver. Ez az egyik legmegbízhatóbb módja feloldja a Hulu-t az Egyesült Királyságban más földrajzi korlátozó csatornák mellett. Vessen egy pillantást a következő mutatókra:

 • Hozzáférés a személyes információ korlátozva van a VPN-en keresztül. Ennek oka az, hogy kapcsolata megkapódik titkosított & megkönnyítette bárki számára a hozzáférést.
 • A titkosítás eredményeként az internetszolgáltató nem képes nyilvántartani a meglátogatott oldalakat vagy a letöltött fájlokat. 
 • Ha iPhone, PC, Mac, iPad vagy Android tulajdonosa van, az eszközén már van VPN-ügyfél, és így könnyen kompatibilis a VPN-sel. Azok közül, akiknek streaming-eszközeivel nincs VPN kliens (Smart TV, Apple TV, PS4, PS3, Chromecast vagy roku) be kell szereznie egy VPN-re kész útválasztót. A megszerzés után csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a VPN-t, és megosztja a kapcsolatot az összes csatlakoztatott eszközzel.
 • Gondoskodjon róla, hogy nyilvános helyről kezdeményezze WiFi kapcsolatát senki nem tudja nyomon követni az online tevékenységet.
 • Amíg ezt megteszi, ne feledje, hogy miután belépett a Amerikai VPN szerver, nem csak képes leszel feloldása Hulu az Egyesült Királyságban, de olyan csatornákat is megnézhet, mint például a WWE hálózat, az Amazon Instant Video, az USA Netflix és még sok más.

Mivel a magánélet a VPN-kapcsolatra való váltás hajtóereje, Önnek mindenképpen meg kell tennie annak biztosítását, hogy szolgáltatója egyértelműen garantálja, hogy felhasználói online tevékenységeiről nem vezetnek nyilvántartást. Megbízható VPN-szolgáltatók, például ExpressVPN és az alábbi listában találtak tisztában vannak adatvédelmi politikájukkal és megbízhatóak abban, hogy a személyes adataikat a nyilvánosságtól távol tartják. Az általunk ajánlott VPN-ek mélyebb elemzéséhez tekintse meg a legjobb Hulu VPN-áttekintésünket.


Hogyan juthat el Hulu-hoz az Egyesült Királyságban az intelligens DNS segítségével

A Intelligens DNS-proxy szolgáltatás a leggyakoribb alternatíva azoknak a felhasználóknak, akik jobban szeretnék megtartani jelenlegi internetes sebességüket felszabadítja a Hulu-t az Egyesült Királyságban vagy bármely más földrajzi korlátozó csatorna. Úgy működik, hogy kissé megváltoztatja az URL-jét, és megnehezíti a hozzáférhető csatornák és webhelyek számára a tartózkodási hely meghatározását. Íme néhány ok, amiért érdemes kipróbálnia Intelligens DNS kapni Hulu Angliában, Skóciában, Írországban, Walesben vagy bármely más régió:

 • Mint fentebb említettük, az intelligens DNS nem befolyásolja az internet sebességét. Ez azt jelenti, hogy a tartalmat HD minőségben (HD) továbbíthatja..
 • A ti Mac, Roku, Xbox, PS3, PS4, Chromecast,  vagy Okos TV az intelligens DNS teljes mértékben támogatja. Nehéz lesz olyan streaming eszközt találni, amelyre nem lehet konfigurálni feloldja a Hulu-t az Egyesült Királyságban vagy bármely más országban.
 • A VPN-hez hasonlóan, az ISP házirendek, például a átlátszó proxyk és DNS-eltérítés nincs hatással a böngészésre.
 • Az intelligens DNS-nek egy remek funkciója van, amely lehetővé teszi, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, amelyek egyszerre több országból állnak ki a csatornákra. Ön eljut stream CBC Kanada, BBC iPlayer és Hulu Plus mind ugyanazon az eszközön keresztül.

A javaslatom megy Unlocator mivel egyszerűen be tudtam állítani a tesztelésre az egyszerűsített útmutatók és videók segítségével. A listájuk 220 feloldott csatorna szintén lenyűgöző volt, és hogy mindent le lehessen zárni, nem fizettem egyetlen dollárt a szolgáltatásukért, mivel feliratkoztam ingyenes 7 napos próbaidőszak változat.

Hulu támogatott eszközök

 • Apple TV
 • Android
 • Intelligens TV (Vizio, Samsung, Panasonic, Sharp, Sony, Phillips)
 • Amazon Kindle Fire
 • Blu-ray lejátszó
 • Amazon Fire TV
 • WD TV
 • Playstation PS3, PS4, PS Vita
 • iPhone / iPad
 • Windows / Mac PC
 • Nintendo 3ds
 • Wii / Wii U
 • Chromecast
 • Xbox (Xbox 360 / Xbox One)

Következtetés a Hulu megszerzéséről az Egyesült Királyságban intelligens DNS vagy VPN segítségével

Bármelyik felhasználásával Intelligens DNS vagy VPN nagyban függ a preferenciák listájától. Ha magánéletre vágyik az internethasználattal, akkor egy szolgáltató, mint a ExpressVPN jó lesz. Ha inkább fenntartja internetes sebességét, miközben feloldja ezeket a földrajzi korlátozó csatornákat, akkor Unlocator érdemes megoldásnak kell lennie. Összességében mindkét módszer jó munkát nyújt felszabadítja a Hulu-t az Egyesült Királyságban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me