Hogyan lehet nézni a Hulu-t Oroszországban

Hogyan lehet nézni a Hulu-t Oroszországban


Hogyan lehet nézni a Hulu-t Oroszországban

Hogyan nézhetjük meg a Hulu-t Oroszországban VPN használatával

Felejtsd el a kábelt! A Hulu segítségével bármikor elérheti a legújabb TV-műsorokat és a legnépszerűbb filmeket, amikor csak akarja. Most mindannyian tudjuk, hogy a Hulu amerikai alapú csatorna, és az is hozzáférhetetlen tengerentúlon. Ez azonban állítható eset egy virtuális magánhálózattal (VPN).

A VPN hálózatának hálózata van privát szerverek amelyen keresztül lehet átirányítás az internetkapcsolat. Ezek a szerverek a világ minden táján vannak elosztva. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy régiót vagy országot (ebben az esetben az Egyesült Államokat), és csatlakozik egy szerverhez ezen a helyen. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a forgalom áthaladjon azon a szerveren, és megad egy a új IP-cím a kiválasztott régióból.

Ennek eredményeként úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokból böngészne az internetet, és Hulu azt gondolja, hogy a lefedettségének területén tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet a csatorna tartalmához.

Egyszerűbben fogalmazva, kövesse az alábbi lépéseket, hogy megnézze Hulu oroszországi nézetét:

 1. Meg kell találnia egy olyan VPN szolgáltatást, amely tökéletesen működik Oroszországban. használtam ExpressVPN és azt is javaslom, hogy csináld. Úgy működik, mint egy báj.
 2. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást a alkalmazásboltban vagy a VPN webhelyén. 
 3. Ha kész, nyisd ki az alkalmazás és connect egy szerverre a USA.
 4. Várjon, amíg a kapcsolat létrejön, majd menjen tovább Hulu felé. Észre fogod venni, hogy nincs geo-hiba üzenet már.
 5. Ez azt jelenti, hogy szabadon nézheti meg a kívánt műsorokat a Hulu-on vagy bármilyen Egyéb USA által korlátozott streaming csatorna amíg Oroszországban vagy.

A legjobb VPN-ek a Hulu külföldi közvetítéséhez

Nem sok VPN-szolgáltatás garantálja a teljes online adatvédelmet, amikor Oroszországban tartózkodik. Több szolgáltató tárolja az adatait és kérésre átadja a kormánynak. Ezért előfizetnie kell egy megbízható és megbízható VPN-re, amely biztosítja biztonság és névtelenség, a gyors kiszolgálók és a korlátlan internet-hozzáférés mellett.

Ezért ajánlom ExpressVPN. Ez a szolgáltatás segített felszabadítani Hulu-t, amikor Moszkvában állomásoztam, és sikerült nyomon követnem az összes kedvenc műsoromat.

A társaságnak több mint 3000 szerver 94 országban, ami azt jelenti, hogy végtelen lehetőségek vannak a földrajzilag korlátozott tartalmak megkerülésére. Ráadásul szerverei is sebesség optimalizált, ami ideális választást kínál rajongók streamingjéhez. A magánélet vonatkozásában a társaság nem tartja bármilyen adatot az online tevékenységekről. Valójában ez titkosítja a forgalom egy katonai szintű protokolllal (AES 256 bites). Ezenkívül egy a 30 napos visszatérítési garancia, amely lehetőséget ad arra, hogy a végső döntés meghozatala előtt igénybe vegye szolgáltatásait.

De abban az esetben, ha nem lenyűgözne az ExpressVPN, megnézheti a Hulu többi legjobban ajánlott VPN-jét, vagy egyszerűen kiválaszthatja az alábbiak egyikét alternatívák.

Hogyan nézhetjük meg Oroszországban található Hulu-t intelligens DNS használatával

Őszintén szólva, ExpressVPN-t használtam a Hulu oroszországi közvetítésére. Korábban azonban kipróbáltam az úgynevezett Smart DNS proxy szolgáltatást Unlocator hogy feloldja a BBC iPlayer oroszországi blokkolását és a nagy sikerhez is. Ez azt jelenti, hogy ez a szolgáltató biztosan adhat neked belépés Huluba amíg az országban vagy.

Ezek az eszközök is megkerülni a geo-blokkokat, de csak az internet helymeghatározó részének átirányításával, az egész dolog helyett. Ráadásul ők ne rejtsd el az Ön IP-címe sem titkosítani a forgalom. Azért választottam a Unlocator programot, mert ennek egy listája van 200 támogatott csatorna, köztük a Hulu, a BBC iPlayer, az ITV, a Showtime, a HBO Go, a BT Sport és még sok más. Sőt, ingyenes 7 napos próbaidőszak.

Feliratkozáshoz csak annyit kell tennie:

 1. Menj a Unlocator weboldal és Hozzon létre egy fiókot. 
 2. Ahhoz, hogy beállítsa az eszközén, meg kell tennie manuálisan konfigurálja, mert az intelligens DNS-proxyknek nincs külön alkalmazásuk.
 3. A folyamat meglehetősen egyszerű, de ha bármilyen nehézséggel szembesül, akkor rengeteg útmutatót és útmutatót kínál Önnek.
 4. Látogasson el Hulu-ba, és hagyja, hogy elinduljon a rohamfigyelő maraton.

Látható műsorok a Huluban

A Hulu legfrissebb és legnépszerűbb TV-műsorai közül néhány, a kritikusok által elismert eredetikkel együtt, streamálható.

 • A Szukanő meséje
 • Castle Rock
 • Marvel’s Runaways
 • Az első
 • paráznák
 • 22-es csapdája
 • Letterkenny
 • PEN15
 • Ramy
 • Szeszélyes
 • A Looming Tower
 • A felvonás
 • Biztonságos kikötő

Nézze meg a Hulu-t Oroszországban

A Hulu nagyszerű választás streaming szolgáltatás számára, különösen, ha TV-műsorok széles választékát keresi. Különböző szolgáltatások vannak, például a Hulu megszerzéséhez Oroszországban ExpressVPN vagy Unlocator. Miután használta ezeket a szolgáltatásokat, regisztrálhat a Hulu-ra. Szóval mi lesz? VPN vagy intelligens DNS? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me