Hogyan lehet nézni Hulu Indiában

Hosszú ideje voltam Hulu felhasználó, és nem akartam ezt feladni Indiában. Bizonyos szintű szórakoztatás kötelező az üzleti utazások során. A műsorok, műsorok és filmek segítenek elgondolni a dolgokat. A természet Hulu elérhetőség Indiában aggodalomra ad okot.


Hulu, a népszerű streaming szolgáltatás és sok ember néző örömének forrása Indiában blokkolva van. De a technológiai fejlődés által vezérelt világban élni kell annak, hogy legyen módja annak Az indiai indiánok vagy amerikai emigránsok hozzáférhetnek Hulu-hoz a korlátozások ellenére. Valójában vannak módok, és ezek is magukban foglalják VPN szolgáltatók és intelligens DNS proxyk. 

Hogyan lehet nézni Hulu Indiában

Hogyan lehet nézni Hulu Indiában

Hogyan lehet nézni Hulu Indiában

Az első dolog, amit megpróbál elérni Indiában a Hulu elérésére, az alábbi üzenet: “Sajnáljuk, jelenleg videokönyvtárunk csak az Egyesült Államokban továbbítható.” Ez azt jelenti A Hulu az Egyesült Államokon kívül nem érhető el, és a Hulu külföldre való elérésének legbiztonságosabb módja a VPN.

Hulu geoblock üzenet

Hulu geo-block üzenet

A szabály egyszerű: Ha az Egyesült Államokban tartózkodsz, kapsz Hulu-t. Ha nem az Egyesült Államokban van, akkor szerencsétlenség van. Szóval, honnan származik ez? Az egész kezdődik licencszerződések. A Hulu tartalmát az Egyesült Államokban játssza, ahonnan származik. Hacsak más országok nem állapodnak meg a Hulu tartalmának külföldön történő továbbításáról, az Egyesült Államokon kívül senki sem férhet hozzá hozzá.

A Hulu biztosítja ezt Nem történik nemzetközi és jogosulatlan hozzáférés által földrajzi korlátozások elhelyezése a tartalmáról. Tehát, ha a többi ország nem vásároljon szerzői jogokat a Hulu bemutatására, hozzáférhetetlen marad azok számára, akik nincsenek az Egyesült Államokban.

Annak érdekében, hogy elérhetővé tegye Hulu-t az Egyesült Államokon kívül, úgy kell tenned, mintha ott lennél. Az egyetlen dolog, amely felfedi a földrajzi helyzetét, az Ön IP-címe. Változtassa meg ezt, és ingyenesen átjuthat a kívánt országba. Kérjen amerikai IP-címet, és te is szerezzen egy amerikai helyi kiváltságokat. Az Egyesült Államokban minden elérhető és megmutatható számodra, gondolva, hogy valódi amerikai lakos vagy.

Hogyan működik?

Tehát ez remek, de hogyan teheti ezt meg? VPN-vel.

Ez egy kiberbiztonsági eszköz ami lehetővé teszi változtassa meg IP-címét és ebből hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. A VPN elveszi az Ön adatait, és továbbítja azokat egy kiszolgálón (amely a választott helyen található). Ezután úgy tűnik, hogy az összes adat az adott helyről származik. Hamisan akkor tekintik az ország helyi lakosságának, de nem az elveszett ok miatt. Csak az internet fogja lehetővé teszi a tartalom elérését ha ugyanabban a helyen található, mint ahol van.

Az adat- és forgalomirányítástól eltekintve a VPN-t ok nélkül nem nevezik kiberbiztonsági eszköznek. Amikor az újratervezés megtörténik, az adatok nemcsak egy alagúton, hanem egy titkosítva is átjutnak. Tehát, amikor az adatok megjelennek, be vannak csomagolva olyan protokollrétegek, amelyeket nem lehet megfejteni.

Elég, amit tudni akarsz, hogy te vagy feloldása Hulu:

 1. Az első dolog, amit tennie kell szerezzen VPN-előfizetést.
 2. A második lépés az lenne a VPN alkalmazás letöltése és telepítése.
 3. Harmadik a sorban, indítsa el a VPN alkalmazást.
 4. Most meg kell jelentkezzen be a létrehozott fiókba.
 5. Keressen egy amerikai VPN szervert és szerezzen amerikai IP-címet.
 6. Amerikai IP-címmel Ön jogosult hozzáférés Hulu.
 7. Menj előre, és patak Hulu Indiában amikor csak akarod.

Feloldja a Hulu belga blokkolását

Feloldja a Hulu belga blokkolását

A legjobb VPN a Hulu számára

Ha olyan erős VPN-t keres, amely elég erős ahhoz feloldja a nagyobb streaming szolgáltatások, mint például a Hulu szolgáltatást bárhonnan szüksége lesz ExpressVPN. Ez a VPN hatalmas nevet adott magának, köszönhetően hihetetlenül nagy szerverhálózat és kiváló szolgáltatások. Meghozza erős előadások nál nél nagy sebességű díjak és velük magas szintű biztonság.

A feloldó tulajdonságai és a biztonsági szabványok egyetlen VPN-ben sem találhatók, így az ExpressVPN elhagyhatatlan szolgáltatóvá válik. További információkért nézze meg a következő táblázatban bemutatott más VPN-szolgáltatókat is a legjobb VPN a Hulu számára cikk.

Hogyan nézhetjük meg Indiában a Hulu-t intelligens DNS-proxy segítségével

Bár a VPN biztosítja a legbiztonságosabb feloldó eszközt, egy intelligens DNS minősül a leggyorsabbnak. Miért? Az intelligens DNS-kiszolgálón átmenő adatok nem kerülnek titkosításra. Ez azt jelenti, hogy az IP-cím ugyanaz marad, és látható a nyilvánosság számára. Tudja, miért kevésbé biztonságos? Abban az esetben, ha nem veszi figyelembe ezt a biztonságot, feliratkozhat egy intelligens DNS-re. Ön gyorsan hozzáférhet kedvenc tartalmaihoz de kevesebb biztonsággal.

Így tudod feloldja az indiai Hulu intelligens DNS használatával:

 1. Nézze meg a Unlocator alkalmazást majd regisztráljon egy ingyenes 7 napos próbaverzióra.
 2. Sikeresen konfigurálja az intelligens DNS-t, ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat kell követnie.
 3. Látogasson el a Hulu webhelyére vagy alkalmazás.
 4. Benne vagy? Nagyszerű, akkor működött.

Az egyetlen ok, amiért sikerült, az az, hogy használtam Unlocator. Vegye figyelembe, hogy nem minden intelligens DNS-proxy képes feloldni a kívánt tartalmat. Mit kapsz a hozzáférés nagyban attól függ, hogy mire képes az intelligens DNS.

Ha azonban feliratkoztál a Unlocatorra, akkor tudni fogod, hogy megvan több mint 200 csatorna feloldható. Ön is részesülhet előnyben egy 7 napos ingyenes próbaverzió. Ez a lehetőség nagyon hasznos lehet azok számára, akik nehezen tudják felfedezni a fejüket. Ez a legjobb intelligens DNS, amellyel kezdetét veheti.

Nézze meg a Hulu-t Indiában

A Hulu a végső szolgáltatás, amelyet külföldön kell feloldania. Ez az első streaming szolgáltatás, amely eszébe jut, amikor a filmek és TV-műsorok online közvetítésre keres módját keresi. Nem számít, ha Indiában tartózkodik, vagy félúton a világ minden tájáról, ha foglalkoztat vagy VPN vagy Smart DNS, biztosan megkapod Hulu streaming az Egyesült Államokon kívül.

Ön szerint melyik készüléket fogja használni? Ossza meg velünk a választott eszközt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map