Hogyan nézhetem Hulu Új-Zélandon perc alatt

Megpróbálta megnézni Hulu-t Új-Zélandon? Ha igen, akkor határozottan észrevette a Hulu komoly földrajzi blokkjait, amelyek az Egyesült Államokon kívüli személyekről szólnak. De nem kell engednie ezeket a földrajzi korlátozásokat. Itt található 2 különböző eszköz, amelyek segítségével percek alatt megnézheti a Hulu-t NZ-ben.

Hogyan nézhetem Hulu Új-Zélandon perc alatt

Hogyan nézhetem Hulu Új-Zélandon perc alatt

Hogyan nézhetjük meg Hulu-t Új-Zélandon VPN használatával

Amikor megpróbál hozzáférni a Hulu-hoz az Egyesült Államokon kívül, a következő geo-hibát fogja látni:

“Sajnáljuk, jelenleg a videokönyvtárunk csak az Egyesült Államokban továbbítható”

Hulu geoblock üzenet

Hulu geo-block üzenet

Az első eszköz, amelyet Új-Zélandon a Hulu eléréséhez használhat, egy VPN.

Noha a VPN-ek elsősorban kiberbiztonsági eszközök, lehetővé teszik az IP megtévesztését és a regionális korlátozások megkerülését.

Hadd magyarázzam.

A VPN 2 elsődleges funkcióval rendelkezik: (1) az adatok titkosítása és (2) a forgalom átirányítása a saját biztonságos kiszolgálóik segítségével. A forgalom átirányítása után nyilvános IP-címet vesz fel, amely megegyezik a szerver helyével. Más szavakkal: csak annyit kell tennie, hogy Új-Zélandon megnézze a Hulu-t, az amerikai IP. Ezt az IP-t úgy kaphatja meg, ha csatlakozik egy VPN által kínált amerikai szerverhez.

Íme az a lépés, amelyet meg kell tennie az új-zélandi Hulu VPN-nézéshez:

  1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatónál. Ügyeljen arra, hogy a lehető legtávolabb maradjon az ingyenes VPN-ektől, mivel ezek hihetetlenül kockázatosak.
  2. Töltse le és telepítse a készüléken működő VPN alkalmazást. A legmagasabb szintű VPN-szolgáltatókkal kész alkalmazásokat talál Android, iOS, Windows, és Mac operációs rendszer készülékek.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon a Amerikai szerver.
  4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön. Ha ez megtörténik, akkor ellátogathat a Hulu webhelyére vagy alkalmazásába, és földrajzi blokkok nélkül nézheti meg tartalmát.

Feloldotta a Hulu-t

Feloldotta a Hulu-t

A legjobb VPN a Hulu számára

VPN-szakértőnk, Charles, már írt részletes áttekintést a Hulu legjobb VPN-jeiről. A beszámolóban Charles megállapította, hogy az ExpressVPN a diagramok csúcsán helyezkedik el a könnyű használat, a szerver sebessége és a megbízhatóság szempontjából. Ez a legmagasabb szintű szolgáltató 2000+ szervert kínál több mint 94 országban, egy ötcsillagos ügyfélszolgálati csoportot, amely elérhető a 24/7 élő chat-en keresztül, és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez a garancia felhasználható a szolgáltatás kipróbálására és a saját magának a megtekintésére.

Ha úgy találja, hogy az ExpressVPN nem az Ön számára a szolgáltató, akkor kipróbálhatja inkább a legmagasabb szintű szolgáltatókat:

Hogyan nézze meg Hulu-t Új-Zélandon intelligens DNS-proxy segítségével

Azoknak a felhasználóknak, akik nem igazán törődnek a VPN hozzáadott biztonsági előnyeivel, van egy másik lehetőségük az új-zélandi Hulu feloldására: Intelligens DNS-proxy.

Most néhány dolgot szeretnék itt megjegyezni:

  • Az intelligens DNS-proxy nem VPN: Ez nem fogja titkosítani az adatokat, nem irányítja át a forgalmat, és nem hamisítja meg az IP-t.
  • Nincs lassú internetes sebesség: Amikor egy VPN átirányítja a forgalmat, egy kicsit lelassítja az internet használatát. A legmagasabb szintű szolgáltatók ezt úgy teszik, hogy az alig észrevehető, de néhány VPN súlyosan érinti az Ön internetét. Az intelligens DNS-proxy nem fog lelassítani a sebességet, mivel nem irányítja át a forgalmat.
  • Nem minden intelligens DNS-proxy van egyenlően született: Az intelligens DNS-proxy egy szolgáltatás, amelyet Ön előfizet. Minden szolgáltatásnak megvan a saját csatornalistája, amelyet fel tud tiltani. Nem minden intelligens DNS-proxy képes lesz felszabadítani a Hulu blokkolását. Feltétlenül végezze el kutatását.
  • Bizonyos műszaki ismeretek szükségesek: Be kell állítania a Smart DNS Proxy-ot az eszközén, hogy működjön. Ez a folyamat bizonyos technológiai ismereteket igényel, azonban egy jó szolgáltatónak részletes útmutatók és útmutatók lesznek a telepítés során..

A legjobb intelligens DNS-proxy Hulu-hoz

A Hulu számára a legjobb intelligens DNS-proxy szolgáltató a Unlocator. Nagyon lenyűgöző csatornalistájuk van, és mindig nyitottak arra, hogy javaslatokat tegyenek a következő felvételre. Nagyszerű telepítési útmutatókkal és video oktatóprogramokkal is rendelkeznek, amelyek megmutatják, hogyan kell a Smart DNS proxyt nagyon részletesen konfigurálni.

Mindemellett 7 napos ingyenes próbaverziót kínálnak mindenkinek, nincs szükség hitelkártyára. Ha feliratkozik a szolgáltatásra, akkor 14 napos visszatérítési politika is előnyeit élvezheti, ha meggondolja magát.

Nézze meg a Hulu-t Új-Zélandon – Záró gondolatok

VPN vagy intelligens DNS-proxy használatával percek alatt megnézheti Hulu-t Új-Zélandon. Kérjük, ne feledje, hogy sem a VPN, sem az intelligens DNS proxy nem kerülheti meg a Hulu által felszámított előfizetési díjat. Mindezek az eszközök lehetővé teszik a szolgáltatás elérését, nem kerülik ki az előfizetési és regisztrációs díjakat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me