Kako gledati Hulu na Novom Zelandu u nekoliko minuta

Jeste li probali gledati Hulu na Novom Zelandu? Ako je to slučaj, zasigurno ste primijetili ozbiljne inforske geoblokove Hulu na svima izvan SAD-a. Ipak, ne morate podleći tim geo-ograničenjima. Ovdje su dva različita alata koji će vam omogućiti da gledate Hulu u NZ u nekoliko minuta.


Kako gledati Hulu na Novom Zelandu u nekoliko minuta

Kako gledati Hulu na Novom Zelandu u nekoliko minuta

Kako gledati Hulu na Novom Zelandu pomoću VPN-a

Kada pokušavate pristupiti Hulu izvan SAD-a, vidjet ćete sljedeću geo-pogrešku:

“Žao nam je, trenutno naša videoteka može se strujati samo u Sjedinjenim Državama”

Hulu geoblock poruka

Poruka geo-bloka Hulu

Prvi alat pomoću kojeg možete pristupiti Hulu na Novom Zelandu je VPN.

Iako su VPN-ovi primarno alati za cyber-sigurnost, oni vam omogućuju lažno otkrivanje IP adrese i zaobilaženje regionalnih ograničenja.

Dopustite mi da objasnim.

VPN ima 2 glavne funkcije: (1) šifriranje podataka i (2) preusmjeravanje prometa pomoću vlastitih sigurnih poslužitelja. Kad se vaš promet preusmjeri, na kraju se nalazite na javnoj IP adresi koja odgovara lokaciji poslužitelja. Drugim riječima, sve što trebate da biste gledali Hulu na Novom Zelandu je američka IP adresa. Taj IP možete dobiti spajanjem na američki poslužitelj koji vam nudi VPN.

Evo nekoliko koraka koje trebate poduzeti kako biste gledali Hulu na Novom Zelandu s VPN-om:

 1. Prijavite se kod vjerodostojnog davatelja VPN-a. Svakako se držite što dalje od besplatnih VPN-a, jer su oni nevjerojatno rizični.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja radi na vašem uređaju. S vrhunskim pružateljima VPN naći ćete gotove aplikacije za Android, iOS, Windows, i MacOS uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s Američki poslužitelj.
 4. Pričekajte vezu. Kad se to dogodi, možete otići na web stranicu ili aplikaciju Hulu i gledati vaš sadržaj bez geoblokova.

Deblokirana Hulu

Deblokirana Hulu

Najbolji VPN za Hulu

Naš stručnjak za VPN, Charles, već je napisao detaljan pregled najboljih VPN-ova za Hulu. U pregledu, Charles je utvrdio da ExpressVPN nadmašuje ljestvice kada je u pitanju jednostavna upotreba, brzina poslužitelja i pouzdanost. Ovaj dobavljač najviše razine nudi 2000+ poslužitelja u 94+ zemalja, tim za korisničku podršku s 5 zvjezdica dostupan putem 24/7 live chat i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo jamstvo možete iskoristiti za testiranje usluge i uvjerite se sami.

Ako ustanovite da ExpressVPN nije dobavljač za vas, slobodno isprobajte ove pružatelje vrhunskog nivoa:

Kako gledati Hulu na Novom Zelandu pomoću pametnog DNS proxyja

Korisnici koji uopće ne zanimaju dodane sigurnosne prednosti VPN-a, imaju drugu mogućnost deblokiranja Hulu-a na Novom Zelandu: Pametni DNS proxy.

Želim ovdje zabilježiti nekoliko stvari:

 • Pametni DNS proxy nije VPN: Neće šifrirati vaše podatke, preusmjeriti promet ili prevariti vaš IP.
 • Nema sporih brzina interneta: Kad VPN preusmjeri vaš promet, malo usporava internet. Vrhunski pružatelji usluga to rade na način da je to jedva primjetno, ali neki VPN-ovi ozbiljno utječu na vaš internet. Smart DNS proxy neće usporiti vaše brzine jer ne usmjerava vaš promet.
 • Nisu svi pametni DNS proxy rođeni jednaki: Smart DNS proxy je usluga na koju se pretplatite. Svaka usluga ima svoj popis kanala koje može deblokirati. Nisu svi Pametni proxyji DNS-a moći deblokirati Hulu. Obavezno obavite svoje istraživanje.
 • Potrebna je neka tehnička vještina: Morate konfigurirati Smart DNS proxy na svom uređaju da radi. Ovaj postupak zahtijeva određene tehničke vještine, no dobar pružatelj usluga imat će detaljne vodiče i vodiče koji će vam pomoći kroz instalaciju..

Najbolji pametni DNS proxy za Hulu

Najbolji dobavljač pametnih DNS proxy usluga za Hulu je Unlocator. Imaju vrlo impresivan popis kanala i uvijek su otvoreni za prijedloge što dodati sljedeće. Također imaju izvrsne vodiče za postavljanje i video tutorijale koji vam pokazuju kako vrlo detaljno konfigurirati Smart DNS proxy..

Na vrhu svega, svima nude besplatno 7-dnevno probno razdoblje, nije potrebna kreditna kartica. Ako se pretplatite na uslugu, koristit ćete i 14-dnevno pravilo povrata novca u slučaju da se predomislite.

Gledajte Hulu na Novom Zelandu – Finalne misli

Pomoću VPN-a ili Smart DNS proxyja moći ćete gledati Hulu na Novom Zelandu za nekoliko minuta. Imajte na umu da ni VPN ni Smart DNS proxy neće zaobići pretplatu koju Hulu nameće. Svi ovi alati mogu vam dati mogućnost pristupa usluzi, neće zaobići naknade za pretplatu i registraciju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map