Kako gledati Hulu u Indiji

Bio sam dugo vremena Hulu korisnik, a nisam htio odustati od toga u Indiji. Neka profesionalna zabava potrebna je na poslovnim putovanjima. Emisije, programi i filmovi pomažu vam da vas odvrate od stvari. Priroda Hulu-a dostupnost u Indiji postala je briga.


Hulu, the popularna usluga struje i izvor užitka gledanja mnogih ljudi blokiran je u Indiji. Ali živjeti u svijetu vođenom napretkom tehnologije znači da mora postojati način Indijanci ili američki prognanici u Indiju mogu pristupiti Hulu unatoč ograničenjima. Doista postoje načini i oni uključuju Davatelji VPN usluga i Smart DNS proxyji. 

Kako gledati Hulu u Indiji

Kako gledati Hulu u Indiji

Kako gledati Hulu u Indiji

Prvo što ćete vidjeti kada pokušavate pristupiti Hulu u Indiji je ova poruka: “Žao nam je, trenutno naša videoteka može se strujati samo u Sjedinjenim Državama.” Ovo znači to Hulu je nedostupan izvan SAD-a, a najsigurniji način pristupa Hulu u inozemstvu je putem VPN-a.

Hulu geoblock poruka

Poruka geo-bloka Hulu

Pravilo je jednostavno: ako ste u SAD-u, dobit ćete Hulu. Ako niste u SAD-u, nemate sreće. Dakle, odakle to dolazi? Sve započinje licencni ugovori. Hulu svoj sadržaj reproducira u SAD-u odakle potječe. Ako se druge države ne dogovore da emituju Huluov sadržaj u inozemstvu, nitko izvan SAD-a ne može mu pristupiti.

Hulu to osigurava ne događa se međunarodni i neovlašteni pristup po postavljanje geo-ograničenja na njegov sadržaj. Dakle, ako ostale zemlje nemaju kupiti autorska prava za izlaganje Hulu, ostat će nedostupan onima koji nisu u SAD-u.

Da bi vam Hulu bio dostupan izvan SAD-a, morate se pretvarati da ste tamo. Jedna stvar koja otkriva vašu geo-lokaciju je vaša IP adresa. Promijenite to i dobit ćete besplatan prolaz u bilo koju zemlju koju želite. Dohvati američku IP adresu, i ti ćeš steknite privilegije američkog lokalca. Sve u SAD-u bit će vam dostupno i prikazano, misleći da ste pravi stanovnik SAD-a.

Kako radi?

To je sjajno i sve, ali kako to učiniti? Uz VPN.

Ovo je alat za cybersecurity to vam omogućuje promijenite svoju IP adresu i po tome pristupite geo-ograničenom sadržaju. VPN uzima vaše podatke i prosljeđuje ih kroz poslužitelj (smješten na mjestu koje ste odabrali). Potom se čini da svi vaši podaci dolaze s tog određenog mjesta. Lažno ćete se smatrati lokalnim stanovnikom te zemlje, ali ne zbog izgubljenog razloga. Samo Internet omogućuju vam pristup sadržaju ako se nalazite na istom mjestu kao i gdje je.

Osim preusmjeravanja podataka i prometa, VPN se bez razloga naziva i alatom za cyber-sigurnost. Kada dođe do preusmjeravanja, podaci se prolaze ne samo bilo kojim tunelom, već i šifriranim. Dakle, kad podaci izađu, oni su umotani slojevi protokola koji se ne mogu dešifrirati.

Dosta toga, ono što želite znati je kako vi otključaj Hulu:

 1. Prvo što trebate učiniti je dobiti VPN pretplatu.
 2. Drugi korak bio bi preuzimanje i instaliranje VPN aplikacije.
 3. Treći na redu, pokrenite VPN aplikaciju.
 4. Sada to moraš prijavite se na račun koji ste stvorili.
 5. Potražite američki VPN poslužitelj i steći američku IP adresu.
 6. S američkom IP adresom, ispunjavate uvjete pristupiti Hulu.
 7. Samo naprijed i potok Hulu u Indiju kad god želite.

Deblokirajte Hulu u Belgiji

Deblokirajte Hulu u Belgiji

Najbolji VPN za Hulu

Ako tražite VPN koji je dovoljno jak deblokirati velike usluge struje poput Hulu iz bilo kojeg mjesta, trebat će vam ExpressVPN. Ovaj je VPN zahvaljujući sebi napravio ogromno ime nevjerojatno velika mreža poslužitelja i izvrsna usluga. Isporučuje snažne predstave na velike brzine i sa visoka razina sigurnosti.

Njegova svojstva deblokiranja i sigurnosni standardi ne mogu se naći ni u jednom VPN-u, što ExpressVPN pruža kao davatelja usluge. Za dodatne informacije pogledajte i druge pružatelje VPN-a prikazane u sljedećoj tablici kao i ovu najbolji VPN za Hulu članak.

Kako gledati Hulu u Indiji pomoću pametnog DNS proxyja

Iako VPN čini najsigurniji alat za deblokiranje, pametni DNS kvalificira se kao najbrži. Zašto? Podaci koji prolaze kroz Smart DNS poslužitelj ne podliježu nikakvom šifriranju. To znači da IP adresa ostaje ista i vidljiva javnosti. Vidite li zašto je to manje sigurna opcija? Ali u slučaju da niste bili sigurni, možete se pretplatiti na pametni DNS. Vas brzo pristupite svom omiljenom sadržaju ali s manje sigurnosti.

Ovako možete deblokirajte Hulu u Indiji pametnim DNS-om:

 1. Pogledajte Unlocator a zatim se prijavite za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Da uspješno konfigurirajte svoj pametni DNS, morate slijediti ove videozapise / upute za postavljanje.
 3. Posjetite web stranicu Hulu ili aplikacije.
 4. Jeste li u? Sjajno, tada je uspjelo.

Jedini razlog zašto sam bio uspješan jest taj što sam navikao Unlocator. Imajte na umu da nisu svi Smart DNS proxyji mogu deblokirati željeni sadržaj. Što ćete dobiti pristup uvelike ovisi o tome za što je Smart DNS sposoban.

Međutim, ako ste pretplaćeni na Unlocator, znat ćete da imate preko 200 kanala možete deblokirati. Od toga možete imati i koristi 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Ova opcija može biti korisna onima koji imaju poteškoća u odlučivanju. To je najbolji Smart DNS sa kojim se možete upoznati.

Gledajte Hulu u Indiji

Hulu je vrhunska usluga koju morate deblokirati u inozemstvu. To je prva usluga struje koja dolazi na pamet kada tražite način za strujanje filmova i TV emisija putem interneta. Nije važno jeste li u Indiji ili na pola svijeta, ako zaposlite bilo VPN ili pametni DNS, definitivno ćeš dobiti Hulu struji izvan SAD-a.

Koji uređaj mislite da ćete koristiti? Podijelite s nama bilo koji uređaj na koji se odlučite povezati.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me