Kako gledati sezonu 1 na internetu

Huluov najnoviji original, Akt je jedna od najnemirnijih istinitih priča o zločinima: Ubojstvo Dee Dee Blanchard na rukama njezine navodno bolesne tinejdžerske kćeri. Serija hlađenja kostiju može se strujati izvan SAD-a na Huluu pomoću VPN-a i Smart DNS-a. Saznajte kako možete koristiti oboje u vodiču u nastavku.


Kako gledati Zakon o Hulu na mreži

Kako gledati Zakon o Hulu na mreži

Hulu izvan SAD-a?

Kako biste se osjećali ako je vaša vlastita majka izmislila laž tako veliku da ste za nju završili u invalidskim kolicima? U pravu si, bolesno je! No, kladimo se da želite znati što je dovelo Dee Dee-a da lažira cigansku bolest. Svatko tko je u SAD-u suočit će se s problemom pri pokušaju pristupa Huluovim uslugama i strujanju njegovog sadržaja. Međutim, svatko tko se nalazi izvan SAD-a neće se moći prijeći geo-ograničenja koja su nametnuta Huluu. Za poništavanje tog stanja potreban je VPN. Slijedite dolje navedene korake za streaming TV serije u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji ili drugdje izvan SAD-a.

Kako gledati radnju s bilo kojeg mjesta na svijetu

VPN ili virtualna privatna mreža mogu ukloniti ta geo-ograničenja, omogućujući pristup Huluu iz inozemstva. Stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. VPN preusmjerava vaš promet i vezu putem određenog poslužitelja u državi koju odaberete.

Ne samo da ćete dobiti anonimnost i sigurnost, već ćete imati mogućnost pristupa sadržaju kojeg želite. To što se može učiniti ima veze s vašom promjenom IP adrese. Ne možete imati pristup prekomorskom povezivanju bez dobivanja nove IP adrese ili povezivanja s davateljem VPN usluga. Slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali Hulu u inozemstvu:

  1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga.
  2.  Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
  3.  Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite na američki poslužitelj.
  5. Dobivanje an Američka IP adresa.
  6. Napokon, pristupite Hulu i struji The Act uživo putem Interneta bilo gdje.

ExpressVPN služi kao najpouzdaniji pružatelj usluga u VPN industriji. Štoviše, ovaj pružatelj nudi neke dodatke koji dodaju veliku vrijednost njegovom ionako izvrsnom paketu. Osim sigurnosnih sigurnosnih značajki, ExpressVPN nudi snažne zaobilazeće mogućnosti i brze usluge. Ako ExpressVPN nije pružatelj usluge koju tražite, uvijek možete provjeriti ostale vrhunske VPN-ove za Hulu.

Kako gledati Zakon o Hulu Online pomoću pametnog DNS-a

Ciganin mora izdržavati deset godina zatvorske kazne za ubojstvo vlastite majke, sve u nastojanju da se oslobodi majčinog toksičnog utjecaja. Koliko je loše u životu živjela Ciganka da je morala ubiti vlastitu majku da bi se je riješila? Postoji samo jedan način da to saznate. Zapravo ne, postoje dva načina: jedan je putem VPN-a, koji smo spomenuti gore, a drugi putem pametnog DNS proxyja.

Ova druga metoda osigurava brže rezultate, ali s manje sigurnosnih opcija. Pametni DNS ne šifrira korisničke podatke, ne mijenja korisničku IP adresu ili ne mijenja internetsku vezu. Sve što radi jest je preusmjeravanje prometa koji određuje vašu geolokaciju preko nekog od njegovih određenih poslužitelja. Ako želite pristupiti Hulu i struji The Act uživo putem Interneta bilo gdje, Smart DNS proxy je metoda s kojom treba eksperimentirati.

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Posjetite Hulu.
  4. Stream Akt bilo gdje u svijetu.

Za pouzdanog proxyja obavezno odaberite Unlocator. Ovaj je pružatelj savršen za deblokiranje sadržaja i zaobilazak geo-ograničenja. Može deblokirati preko 200 kanala i nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

 O Zakonu

Zakon je sezonska antologijska serija koja govori neobične i uznemirujuće istinite priče o zločinima. Njezina prva sezona govori o kronično bolesnoj kćeri koja ubija svoju prezaštitnu majku zbog predstavljanja svoje bolesti. Tinejdžerka, Gypsy Blanchard (Joey King), teško je pobjeći od toksične veze koju ima sa svojom prevarenom majkom, Dee Dee (Patricia Arquette). Ciganska čežnja za slobodom dovodi do otkrivanja mnogih tajni, koje na kraju rezultiraju ubojstvom Dee Dee-a.

Gluma 1 sezona – završne misli

Iako ova serija u sebi ima bajkovitu kvalitetu, nije ni blizu sretnom kraju. Nema ništa magično u tome što ćete ubiti stisak svoje mame ubivši je. I nema naizgled prezaštitne mame koja bi svoju kćer gurala u invalidskim kolicima znajući da s njom nema ništa loše. Ova antologijska serija jamči vam da će vam pričati priče o zločinima neobičnijim od fikcije temeljene na stvarnim događajima koji bi vas uznemirili i zbunili. Uz pomoć SmartDNS-a i VPN-a, bilo kad ćete moći strujati bilo koji Huluov sadržaj bilo gdje u svijetu ni u kojem trenutku..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me