Az IPTV legjobb VPN-je – 2020-as mélységi áttekintés

Az IPTV rövid az Internet Protocol TV-hez. Alapvetően feliratkozik egy IPTV szolgáltatásra, hogy élő csatornákat közvetítsen a világ minden tájáról. Két kérdésnek azonban tisztában kell lennie. A szolgáltatást illegálisnak tekintik olyan országokban, mint például az USA, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ezenkívül az internetszolgáltató fojthatja az internetkapcsolatot, ami sok pufferelést okoz az IPTV csatornák nézésekor. De egy VPN használatával elrejtheti IP-címét, és anonim módon a kedvenc csatornáit közvetítheti a világ bármely pontjáról. Kerülni fogja az internetszolgáltatók által bevezetett tiltott IPTV-streameket is. Mindezek mellett, mi az az IPTV legjobb VPN-je 2020-ban? Olvassa el véleményünket, hogy megtudja.


Az IPTV legjobb VPN-je a 2017. évi részletes vizsgálatban

Az IPTV legjobb VPN-je 2020-ban

Az IPTV legális és biztonságos a használata?

Röviden: az IPTV az illegális. Az olyan stream-ek eladása, terjesztése és megnézése, amelyekre nem rendelkezik a jogaival, egyfajta formája kalózkodás. Míg a legtöbb szerzői jogi csoport és az internetszolgáltató jelenleg a jogosulatlan küzdelemre összpontosít Kodi kiegészítők és TV-dobozok, a hangsúly hamarosan az IPTV-re is vált.

Az IPTV-felhasználók nem veszik észre, hogy az internetszolgáltatójuk láthatja, mit csinál az internetkapcsolattal. Más szavakkal, az Internet szolgáltatója képes monitor mind a a meglátogatott webhelyek, a letöltött fájlok és az online nézett csatornák. Az anonim maradás egyetlen módja a VPN.

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózatok, vagy egyszerűen a VPN-ek már jó ideje léteznek. Eredetileg olyan cégek, mint a jogi és a számviteli cégek használtak ezeket a biztonsági eszközöket megóvja érzékeny adataikat. A kiberbűnözés és az online megfigyelés növekedésével azonban egyre több internetes felhasználó kezdte meg a VPN-ek telepítését eszközére.

De az adatvédelem nem az egyetlen oka e népszerűség növekedésének. VPN-k is titkosítása a forgalom és rejt az Ön IP-címe, amely megőrzi online tevékenységét és identitását rejtett az internetszolgáltatók és más felek részéről.

Ezenkívül a VPN-k képesek megkerülni a földrajzi korlátozásokat csatlakoztatva egy másik szerverhez, amelyet választott. Ezután új IP-t kap neked a kiszolgáló régióból, amelyet kiválasztott úgy tűnik, mintha valóban ott lennél.

Hogyan kell használni a VPN-t az IPTV-vel?

Minden tényleg attól függ, hogy milyen streaming eszközt használ. Az IPTV-t nagyrészt fogyasztják Android TV dobozok. Egyszerűen töltse be a VPN alkalmazást ugyanarra az eszközre, amelyen az élő TV-t közvetíti, az alábbiak szerint.

 1. Ha a PC, Mac, Android, iPhone, Android vagy Kodi TV doboz letöltheti és telepítheti a VPN-szolgáltatók alkalmazását azokra az eszközökre.
 2. Egyszer kész, jelentkezzen be az alkalmazásba, és csatlakozzon egy VPN szerverre.
 3. Most már biztonságosan továbbíthatja az IPTV-t, tudva, hogy senki nem kémked téged.

Alternatívaként ehelyett beállíthatja a VPN-kapcsolatot az útválasztón, ha az útválasztó támogatja a VPN-t. Ilyen módon az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz működni fog Ossza meg biztonságos VPN-kapcsolata.

A VPN és az IPTV használatának előnyei

Használjon VPN-t IPTV-vel? Hogy őszinte legyek, azt javaslom, hogy használjon VPN-t bármikor online. Az összes rosszindulatú online veszély miatt manapság soha nem lehet túl biztonságos. Az IPTV esetében azonban a VPN még fontosabbá válik az összes olyan szolgáltatás miatt, amelyet kihoz belőle.

 • További adatvédelem: Valószínűleg már tudja, hogy minden online lépést megfigyelnek. Ez magában foglalja az oldalakat is internetszolgáltatók, kormányzati ügynökségek, és még olyan webhelyek is, mint a Google és Facebook. Most nem tudok rólad, de utálom megosztani minden mozdulatamat a világgal, különösen, ha ezek a srácok az árnyékból figyelnek rám. Ezért a legjobb megoldás egy olyan VPN, amely titkosítja az internetes forgalmat.
 • Az ISP fojtásának megakadályozása: Hányszor szenvedtek állandó miatt pufferelés miközben online videókat streamál? Bár az internet sebességének könnyen kezelnie kell az IPTV stream-eket, a videó elakad. Ha hasonló tünetekkel szembesült, akkor valószínűleg az ISP-je van fojtás az internetkapcsolat. VPN használatával megteheti kitérő ezeket az intézkedéseket könnyen.
 • Az ISP-k tiltása: A brit és ausztrál internetszolgáltatók megkezdték az IPTV adatfolyamok elleni küzdelmet. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz képes élő csatornákat megnézni az IPTV használatával, mivel azok URL-jei vannak zárolt az ISP-től. A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás lehetővé teszi unblock ezeket az URL-eket, függetlenül attól, hogy hol élsz.

Az IPTV legjobb VPN-je 2020-ban – Összegzés

Az alábbiakban egy táblázatot talál, amely a legmegfelelőbb VPN-szolgáltatásokat tartalmazza. A felső VPN alapvetően kínál 24 órás támogatás, globális hálózat a VPN helyek száma, gyors szerverek, és meg kell tartania nincs napló a böngészési tevékenységek közül. Ha mélyebb áttekintést szeretne, olvassa el tovább.

Az IPTV legjobb VPN-je 2020-ban – mélyreható áttekintés

ExpressVPN – A legjobb VPN az anonim böngészéshez

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

ExpressVPN – A legjobb VPN 2020-ra

ExpressVPN azt írja le, hogy „csak működő VPN”, és az ott élő emberek nem mondhatták volna jobban. Ez a szolgáltatás mindent elvisz, amit elvár a szolgáltatótól, majd néhánytól, és tökéletesen végrehajtja. Bízz bennem, kipróbáltam. Ez egy nagyszerűadatvédelmi és biztonsági eszköz, amely titkosítja a felhasználók webes forgalmát és elfedi az IP-címeket.”

Ők is a legjobbak, amikor erről van szó csatornák feloldása és elkerülve a geo-blokkokat. Mindig ezt a márkát használom, amikor külföldön szeretnék közvetíteni kedvenc műsoraimat, és soha nem hagyhat lenyűgözni.

A társaság rendelkezik a hatalmas szerverhálózat amely a világ minden sarkát lefedi, gyors kiszolgálókkal, amelyek 94 országban találhatók. Azt titkosítja – a forgalom a piacon elérhető legerősebb protokoll használatával, és – soha nem vezet naplókat az, amit online csinálsz.

Ezenkívül legfeljebb öt eszköz egyszerre egyetlen fiókkal. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatás kiváló ügyfélszolgálatával, amely éjjel-nappal elérhető.

Előnyök

 • AES 256 bites titkosítás.
 • 30 napos visszatérítési garancia.
 • A PC, a Mac, az iOS és az Android kompatibilis VPN-alkalmazások.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • Több mint 3000 szerver 160 helyszínen.
 • Nincs naplózási politika.
 • Öld meg a kapcsolót.

Hátrányok

 • Kicsit drágább, mint a versenytársaknál. 

BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb VPN 2020

BulletVPN ilyen régóta nem volt. Annak ellenére, hogy kissé újonnan érkezett, meglepően jól sikerült, amikor kipróbáltam. A cég kínál könnyen nyomon útmutatók a VPN telepítéséhez az útválasztókhoz, valamint a virtuális útválasztók beállításáról a PC / Mac számítógépen.

Ami a kapcsolat sebességét illeti,lángoló.Jelezhetek minimális csökkenést a BulletVPN által biztosított sebességkorlátokban. Valójában nem is érdemes megemlíteni. Ez a márka magasabb pontszámot is igényelhet, ha hozzáad néhányat több szerver a hálózatához.

Előnyök

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Kompatibilis alkalmazások PC, Mac, iOS és Android számára.
 • Éjjel-nappal élő chat-támogatás.
 • Nulla naplózási politika

Hátrányok

 • Viszonylag kis szerverhálózat összehasonlítva más szolgáltatókkal.

IPVanish

IPVanish - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

IPVanish – Legjobb VPN 2020-ban

IPVanish a VPN-iparban jól ismert név. A megbízható és jó hírű szolgáltatás, híres a legnagyobb sebesség amit szerverei nyújtanak. Arról is gondoskodnak, hogy tiszteletben tartják az Ön személyes adatait, amikor online lép fel, mivel soha nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységeikről. Azt is meg kell jegyeznie, hogy az IPVanish az Kodi optimalizált. Tehát, ha van Kodi eszköze, gondoljon tovább, és iratkozz fel erre a VPN-re.

Előnyök

 • Gyors szerversebesség.
 • Korlátlan torrent és P2P támogatás.
 • Legfeljebb 10 egyidejű VPN-kapcsolat.
 • Kodi számára optimalizálva.
 • Nincs naplózási politika

Hátrányok

 • Rövid, 7 napos visszatérítési időszak.
 • A Netflixnél nem működik.

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

NordVPN – Az 5 legfontosabb VPN 2020-ban

NordVPN a VPN – alkalmazások iPhone, iPad, Android, PC és Mac valószínűleg a legegyszerűbb és a legtöbb barátságos Használtam. A beállításuk pár percig tart. Innentől kezdve elindíthatja az alkalmazást, és csatlakozhat a választott VPN-kiszolgálóhoz. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sok erőfeszítésre került ezeknek az alkalmazásoknak a létrehozása.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a NordVPN a 30 napos visszatérítési időszak, több mint elegendő idő a VPN-szerver teljes teszteléséhez. A NordVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás, amikor a felhasználók névtelenség és személyes adatok.

Előnyök

 • 30 napos visszatérítési időszak.
 • Nagyszerű VPN alkalmazások.
 • Körülbelül 60 ország VPN szerverei.
 • Dupla VPN.

Hátrányok

 • Néhány szerver lassú lehet.

Az IPTV legjobb VPN-je 2020-ban – Wrap Up

Jelenleg az IPTV mint illegális Az élő közvetítés forrása továbbra is valahogy a radar alatt van. Csak idő kérdése, hogy a hatóságok, az internetszolgáltatók, a szerzői jogok trolljai és a sajtó elkezdje koncentrálni az IPTV elleni küzdelmet. Győződjön meg arról, hogy VPN-t használ, függetlenül attól, hogy mit tesz online. Ellenkező esetben kaphat egy szerzői jogok megsértéséről szóló értesítés elég hamarosan a postaládájába.

Tehát melyik VPN szolgáltatást találta a legjobban az IPTV számára? Kérjük, mondja el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me