Najbolji VPN za IPTV – 2020. dubinski pregled

IPTV je skraćen za TV sa Internet protokolom. U osnovi se pretplaćujete na IPTV uslugu za primanje streamova uživo iz cijelog svijeta. Međutim, morate imati na umu dva pitanja. Ova se usluga smatra ilegalnom u zemljama poput SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija i Njemačka. Uz to, vaš davatelj internetskih usluga mogao bi ugroziti internetsku vezu što uzrokuje puno međuspremnika prilikom gledanja IPTV kanala. No pomoću VPN-a možete sakriti svoju IP adresu i anonimno strujati svoje omiljene kanale iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Također ćete izbjeći zabranjene IPTV tokove koje nametnu ISP-ovi. Uza sve to, što je ono najbolji VPN za IPTV u 2020. godini? Pročitajte našu recenziju da biste saznali.


Najbolji VPN za IPTV u 2017. Detaljni pregled

Najbolji VPN za IPTV u 2020. dubinskom pregledu

Je IPTV zakonit i siguran za upotrebu?

Ukratko, IPTV je nezakonit. Prodaja, distribucija i gledanje streamova na koja nemate svoja prava je oblik piratstvo. Dok se većina autorskih skupina i davatelji internetskih usluga trenutno fokusiraju na neovlaštenu borbu Kodi dodaci i TV kutija, fokus će se uskoro prebaciti i na IPTV.

Ono što korisnici IPTV-a ne shvaćaju jest da njihov ISP može vidjeti što rade s njihovom internetskom vezom. Drugim riječima, vaš pružatelj internetskih usluga može monitor svi web lokacije koje posjećujete, datoteke koje preuzimate i kanale koje gledate na mreži. Jedini način da ostanemo anonimni je pomoću alata VPN.

Što je VPN?

Virtualne privatne mreže ili jednostavno VPN-ovi postoje već dugo vremena. Izvorno su tvrtke poput pravnih i računovodstvenih tvrtki koristile ove sigurnosne alate čuvaju svoje osjetljive podatke. No, s porastom cyber-kriminala i mrežnim nadzorom, sve više i više korisnika interneta počelo je instalirati VPN-ove na svoje uređaje.

Ali zaštita podataka nije jedini razlog ovog porasta popularnosti. VPN-ovi također šifriranje vaš promet i prikriti vašu IP adresu koja čuva vašu mrežnu aktivnost i identitet skriven od ISP-a i bilo koje druge stranke.

Nadalje, VPN-ovi mogu zaobići geografska ograničenja povezujući vas s drugim poslužiteljem po vašem izboru. Zatim vam daje novi IP od regije poslužitelja koji ste odabrali za izradu izgledaju kao da ste zapravo tamo.

Kako koristiti VPN s IPTV-om?

Sve stvarno ovisi o uređaju za streaming koji koristite. IPTV se uglavnom konzumira Android TV kutije. Jednostavno prenesite VPN aplikaciju na isti uređaj na kojem prenosite TV uživo kao što je objašnjeno u nastavku.

 1. Ako koristite a Kutija za PC, Mac, Android, iPhone, Android ili Kodi TV na te uređaje možete preuzeti i instalirati aplikaciju za davatelje VPN-a.
 2. Jednom učinjeno, prijavite se u aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj.
 3. Sada možete usmjeriti IPTV sigurno u znanje koje niko te ne špijunira.

Alternativno, umjesto toga možete postaviti VPN vezu na usmjerivaču, ako usmjerivač podržava VPN. Na taj način svi uređaji povezani na taj usmjerivač hoće udio njegova sigurna VPN veza.

Prednosti upotrebe VPN-a s IPTV-om

Trebam li koristiti VPN s IPTV-om? Da budem iskren, preporučujem vam korištenje VPN-a kad god idete putem interneta. Uz sve zlonamjerne mrežne opasnosti ovih dana, čovjek nikad ne može biti previše siguran. U slučaju IPTV-a, VPN postaje još važniji zbog svih značajki koje se iz njega izvuku.

 • Više privatnosti: Vjerojatno do sada znate da se prati svaki vaš korak na mreži. To uključuje i strane davatelji internetskih usluga, vladine agencije, pa čak i web stranice poput Google i Facebook. Ne znam za tebe, ali mrzim dijeliti svaki moj pokret sa svijetom, pogotovo ako me ti momci promatraju iz sjene. Stoga je vaše najbolje rješenje VPN koji šifrira vaš internetski promet.
 • Sprječavanje ispuštanja internetskih usluga: Koliko ste puta patili od konstante poliranje tijekom streaminga videa na mreži? Iako bi vam brzina interneta lako trebala podnijeti gledanje IPTV tokova, videozapis ostaje zaglavljen. Ako ste se suočili sa sličnim simptomima, vjerojatno vam je ISP proporcionalnost vaša internetska veza. Korištenjem VPN-a možete zaobići te mjere lako.
 • Zaobići zabrane ISP-a: Britanski i australijski davatelji internetskih usluga započeli su sprečavanje IPTV strujanja. To znači da možda nećete moći gledati kanale uživo putem IPTV-a zbog činjenice da su njihovi URL-ovi blokiran od vašeg ISP-a. Spajanje na VPN poslužitelj omogućava vam Odblokiraj ovi URL-ovi bez obzira na to gdje trenutno živite.

Najbolji VPN za IPTV u 2020. godini – Sažetak

Ispod ćete pronaći tablicu koja sadrži najbolje VPN usluge na koje se možete prijaviti. Vrhunski VPN u osnovi ima u ponudi Podrška 24/7, globalna mreža od VPN lokacija, brzi poslužitelji, i mora zadržati nema trupaca vaših aktivnosti pregledavanja. Ako želite detaljniji pregled, pročitajte dalje.

Najbolji VPN za IPTV u 2020. godini – detaljni pregled

ExpressVPN – vrh VPN-a za anonimno pregledavanje

ExpressVPN - najbolji VPN za 2017. godinu

ExpressVPN – najbolji VPN za 2020. godinu

ExpressVPN opisuje sebe kao “VPN koji upravo funkcionira”, a ljudi tamo ne bi mogli to bolje reći. Ova usluga uzima sve što očekujete od vašeg davatelja usluga, a potom i neke, i izvršava ih do savršenstva. Vjeruj mi, pokušao sam. Ovo je sjajno “privatnost i sigurnosni alat koji šifrira internetski promet korisnika i maskira njihove IP adrese.”

Oni su i najbolji kada je u pitanju deblokiranje kanala i izbjegavajući geo-blokove. Uvijek koristim ovaj brand kada želim emitirati svoje omiljene emisije iz inozemstva i to me nikada ne prestaje impresionirati.

Tvrtka ima velika mreža poslužitelja koji pokriva sve kutke svijeta, uz brze poslužitelje koji se nalaze u 94 zemlje. To šifrira vaš promet pomoću najjačeg protokola dostupnog na tržištu, i nikad ne vodi zapisnike onoga što radite na mreži.

Nadalje, možete koristiti do pet uređaja istovremeno pomoću jednog računa. A ako imate bilo kakva pitanja, možete se obratiti izvrsnoj službi za korisnike koja je dostupna svakodnevno.

prozodija

 • 256-bitna enkripcija AES-a.
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • VPN aplikacije kompatibilne s PC, Mac, iOS i Android.
 • 24/7 podrška uživo.
 • Pet istodobnih veza.
 • Više od 3.000 poslužitelja na 160 lokacija.
 • Pravila bez zapisivanja.
 • Ubojiti prekidač.

kontra

 • Malo prisebniji od svojih konkurenata. 

BulletVPN

BulletVPN - Best MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Najbolji VPN 2020

BulletVPN već dugo nije tu. No, iako sam pomalo pridošlica, uspjelo mi je iznenađujuće dobro kad sam ga testirao. Tvrtka nudi jednostavan za slijediti vodiči o tome kako instalirati VPN na usmjerivače kao i postavljanje virtualnih usmjerivača na PC / Mac.

Što se tiče brzine veze, oni su ‘gorući.”Mogu izvijestiti o minimalnim padovima brzina koje pruža BulletVPN. U stvari, to uopće nije vrijedno spomena. Ovaj brend može zahtijevati i višu ocjenu ako mu dodate nekoliko više poslužitelja svojoj mreži.

prozodija

 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Kompatibilne aplikacije za PC, Mac, iOS i Android.
 • Podrška za chat uživo uživo.
 • Politika nulte evidentiranja

kontra

 • Relativno mala poslužiteljska mreža u usporedbi s drugim davateljima usluga.

IPVanish

IPVanish - Top VPN u 2017. godini

IPVanish – Top VPN u 2020. pregledu

IPVanish je dobro poznato ime u VPN industriji. pouzdan i ugledan usluga, poznato je po najveće brzine koje pružaju njegovi poslužitelji. Oni također osiguravaju da se poštuje vaša privatnost kad god idete na mrežu, jer nikada ne vode evidenciju vaših mrežnih aktivnosti. Također biste trebali primijetiti da je IPVanish Kodi optimiziranim. Ako imate Kodi uređaj, ne mislite više i pretplatite se na ovaj VPN.

prozodija

 • Velike brzine poslužitelja.
 • Neograničena bujica i P2P.
 • Do 10 istodobnih VPN veza.
 • Optimiziran za Kodi.
 • Pravila bez prijave

kontra

 • Kratko razdoblje povrata 7 dana.
 • Ne radi s Netflixom.

NordVPN

NordVPN - Top VPN pregled u 2017. godini

NordVPN – Top 5 VPN u 2020. godini

NordVPN-a VPN aplikacije za iPhone, iPad, Android, PC i Mac vjerojatno su najlakši i većina prijateljski Koristio sam. Postavljanje im traje nekoliko minuta. Od tamo nadalje, jednostavno pokrenite aplikaciju i povežete se na VPN poslužitelj po vašem izboru. Sigurno je reći da je u stvaranje ovih aplikacija uloženo mnogo napora.

Poput ExpressVPN-a, i NordVPN nudi 30 dana povrata novca, više nego dovoljno vremena za potpuno testiranje njihovog VPN poslužitelja. NordVPN je jedna od najboljih VPN usluga kada je u pitanju zaštita korisnika anonimnost i privatni podaci.

prozodija

 • 30 dana povrata novca.
 • Sjajne VPN aplikacije.
 • VPN poslužitelji u oko 60 zemalja.
 • Dvostruki VPN.

kontra

 • Neki serveri mogu biti malo spori.

Najbolji VPN za IPTV u 2020. godini – Završite

Trenutno IPTV kao nezakonit izvor prijenosa uživo je još uvijek nekako ispod radara. Samo je pitanje vremena kada će se vlasti, davatelji internetskih usluga, autori trolova i tisak usmjeriti na borbu protiv IPTV-a. Obavezno koristite VPN, bez obzira na to što radite na mreži. U suprotnom, možete dobiti obavijest o kršenju autorskih prava u pristigloj pošti prilično brzo.

Pa koji ste VPN servis smatrali najboljim za IPTV? Recite nam u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me