Kako doći do deblokiranja Twitta pomoću VPN-a

Kako deblokirati Twitch putem VPN-a? Online igre i, točnije, igre za više igrača, stekli su ogromnu popularnost u posljednjih nekoliko godina. Igre poput Fortnitea, PUBG-a i H1Z1 angažirale su svoje igrače u epskim borbama i krenule u sve vrste zadataka. S obzirom na to da su mnoge igre u porastu, dolazi do potrebe da postanete vješti igrači, i koji bolji način za učenje od gledanja? Kad bi samo postojao način na koji igrači mogu gledati međusobno igranje?


O čekaj, postoji, a zove se Twitch. Ova usluga streaminga omogućuje predanim igračima da snime svoje igračke snimke, a zatim ih podijele sa svijetom. Dakle, sada je mogućnost Twitcha moguća gledanje i dijeljenje snimaka igre koju vi ili drugi igrate. Zbog činjenice da je Twitch izravno povezan s igranjem na mreži, on može biti blokiran u radnim okruženjima i školama. Blokirano je pa što? To ne znači da mu ne možete pristupiti. Možete učinkovito zaobići sva ograničenja nametnuta Twitchu i gledajte Twitch deblokiran s upotrebom VPN-a na računalu, Maca, Andrioda, iOS operativnih uređaja, Fire TV, Chromecast, Xbox i PS4.

Twitch je deblokiran VPN-om

Twitch je deblokiran VPN-om

Što je Twitch?

Twitch je video streaming video platforma koja je u osnovi posvećena “svemu igranju”. Nudi live prijenose stotina igrača koji igraju plus mogućnost komunikacije s njima uživo. Twitch može besplatno pratiti svoje omiljene televizijske stanice ili se pretplatiti na njihove kanale. Ono što Twitchu daje određenu privlačnost jest to što u svijet dovodi različite osobnosti. Neki samo vole vidjeti što vole njihovi emiteri / igrači. Ono što je još zanimljivije u tome je to da ne postoje granice ili ograničenja između ventilatora i struje. Osim toga, Twitch i Esports već duže vrijeme imaju vezu. To je zato što Twitch nudi metrike gledanja koje olakšavaju pregovore sa sponzorima.

Kako doći do deblokiranja Twitta pomoću VPN-a

Ne postoji što VPN ne može deblokirati, uključujući Twitch. Ako živite u zemlji u kojoj je implementirana velika cenzura, Twitch možda neće biti dostupan. Takve su platforme društvenih medija blokirane jer vlada nema kontrolu nad sadržajem koji se izlaže i dijeli. Možda će vam biti i teško gledati kako Twitch deblokiran u školi, fakultetu, poslu itd. To je uglavnom zato što te organizacije koriste interne mreže koje ne mogu podnijeti prekomjernu potrošnju propusne širine..

Ako ste bili među sretnicima koji već imaju pristup Twitchu i potom se blokiraju iz nekog razloga, mogli biste biti žrtve Twittovog IP bloka. Twitch praktički zabranjuje IP adrese igrača koji su prekršili njihove uvjete pružanja usluge. Ponekad vas možda neće ni blokirati. Vaš davatelj internetskih usluga možda samo umanjuje vaše Twitch iskustvo, a u to se možete uvjeriti pokretanjem malog testa brzina. Ako želite izbjeći sve ove probleme vezane uz Twitch, preporučujemo vam korištenje VPN-a. Evo kako koristite VPN da biste gledali Twitch deblokiran.

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite gledati igre.
 3. Pokrenite aplikaciju.
 4. Spajanje na bilo koji VPN poslužitelj.
 5. Dopustite Twitchu da na mreži poveže internetske igre.

Najbolji VPN za deblokiranje Twitch-a

Na raspolaganju je mnogo VPN-a koji se natječu za svoje dostojno mjesto na tržištu. Svaki od tih pružatelja VPN usluga ima posebne značajke koje ga razlikuju od ostalih. Da bi Twitch nesmetano radio, potreban je pouzdan, brz i siguran VPN. Evo tri najbolja VPN-a za Twitch. Ako vam to nije bilo dovoljno, pogledajte tablicu pružatelja VPN usluga koju dolje imamo. Ako tražite detaljnu analizu za svaki od ovih VPN-ova, pogledajte našu najbolju recenziju VPN-a za Twitch.

ExpressVPN

ExpressVPN jedan je od najuspješnijih i najpovjerljivijih usluga na tržištu, a najbolji je VPN za Twitch. Nikada ne pružaju pouzdane i kvalitetne usluge. Brze brzine, stroge enkripcije i velike sigurnosne mjere čine ono što ExpressVPN znači. Da ne spominjemo, njegova neograničena propusna značajka koja kvalificira ExpressVPN kao savršenog pružatelja VPN usluga za streaming online igara.

NordVPN

NordVPN se dokazao kao najsigurniji pružatelj VPN usluga. Šifriranje shvaćaju vrlo ozbiljno i zbog toga imaju sustav kriptiranja “DoubleVPN”. Razgovarajte o dodatnoj sigurnosti. Online igranje nikad nije bilo sigurnije s NordVPN-om, što ga čini odličnim VPN-om za Twitch.

IPVanish

IPVanish nudi velike brzine, nikada ne ispuštajući ispod 10MBps, što pomaže svojim korisnicima da strujaju igre bez prekida ili zastoja. Prilago je jednostavno konfigurirati proizvod pomoću optimiziranih poslužitelja kako bi se osiguralo najbolje iskustvo Twitcha. IPVanish nudi impresivne značajke koje ga čine idealnim za igrače, uključujući VPN aplikacije za PC, Mac, Android, iOS, kao i Amazon FireStick.

Gledajte Twitch Unblocked

Igrači mogu gledati, kontaktirati i dijeliti s drugim članovima gaming zajednice širom svijeta pomoću Twitcha. Asistent usluge na društvenim mrežama Twitch je učinio uspješnom platformom kakva je danas. Raznolikost sadržaja i značajki dovoljna je da privuče pažnju svih vrsta igrača, a ako Twitch nastavi tako, oni će premašiti svoja dva milijuna mjesečnih emitera i 100 milijuna gledatelja. Ne morate se brinuti oko isključivanja ISP-a ili IP bloka kad imate VPN. Gledajte Twitch deblokiran u školi, za vrijeme ručka, na radnom mjestu i gdje god želite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map