Kako iskoristiti američku PSN poklon karticu izvan SAD-a

Koliko dugo upotrebljavate Sony PlayStation? Dovoljno dugo da znam da možete koristiti američku PSN poklon karticu čak i ako niste prisutni u zemlji? Da, dobro ste pročitali. Iako se PS prodavaonice razlikuju od zemlje do zemlje, uvijek možete dodirnuti ono što vaša regija ne nudi. To uključuje sadržaj, cijene. ponude i iskoristiti kodove. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako iskoristiti PSN poklon karticu u inozemstvu. Slijedite moje vodstvo.


Kako iskoristiti američku PSN poklon karticu izvan SAD-a

Kako iskoristiti američku PSN poklon karticu izvan SAD-a

Rade li PSN kartice u drugim zemljama?

Ne, PSN kartice iz jedne zemlje neće raditi u drugoj. Vrlo je jednostavno, čak i kada kupite karticu, pokraj nje je regija. Dopustite mi da vam dam primjer onoga što izjavljujem. Američka PSN kartica neće raditi u Velikoj Britaniji & obrnuto, kad bi rekao da ako bi zemlja bila zemlja EU onda bi EU PSN kartica mogla funkcionirati u velikom broju zemalja, ima smisla? EU pokriva više od jedne zemlje. Međutim, kada je PSN kartica ekskluzivna za određenu regiju, moći ćete je otkupiti samo na tom području, u razdoblju.

Drugim riječima, bez obzira na to gdje se nalazite, bilo da su u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, SAD-u ili negdje drugdje, darovne kartice koje morate potrošiti imaju regiju.

Nadalje, na temelju vaše zemlje, dobit ćete određeni sadržaj na koji ćete sudjelovati. Ne samo da su PSN kartice ekskluzivne, već i sve što ćete dobiti u PS Store ovisi o vašoj lokaciji. To, naravno, dolazi prema vrsti kreiranog računa. O tome ću govoriti kasnije.

Kako iskoristiti američku PSN poklon karticu izvan SAD-a

Opet, svaka PSN kartica ovisi o zemlji, možete je otkupiti samo u njenoj zemlji izdavanja. Pa, to je ako ne slijedite moje upute. Nakon što završite s ovim vodičem, više se nećete morati brinuti o ekskluzivima zemalja.

Prije nego što vam dostavim korake, morate znati da se to neće dogoditi ako vaš račun nije sa sjedištem u SAD-u. Za to morate stvoriti američki PS račun. Evo što morate učiniti:

 1. Odjavite se s PSN računa na PS4.
 2. Odaberite Novi korisnik i kliknite na Kreiraj račun “.
 3. Odaberite “Sign Up Now”.
 4. Odaberite Sjedinjene Države kao svoju zemlju. (Pokušajte odabrati državu koja nema porez na promet, na primjer, Aljaska, Montana, New Hampshire, Delaware ili Oregon).
 5. Više informacija bit će zatraženo na putu. Samo ih ispunite na isti način kao što ste učinili kada ste stvorili svoj prvi račun.
 6. Kada je postupak završen, dobit ćete adresu e-pošte kako biste potvrdili e-poštu koju ste poslali.
 7. Uspješno ste stvorili američki PS račun.
 8. A sad prijeđite na Web mjesto PlayStation.
 9. Prijavite se novim računom.
 10. Idite na svoj profil klikom na malu sliku u gornjem desnom kutu zaslona.
 11. Odaberite Upravljanje plaćanjem -> Iskoristite kodove.
 12. Unesite kôd poklon kartice SAD-a.Otkupi kod
 13. Gotov si.

Ako živite u regiji koja prodaje samo ekskluzivne poklon kartice, svidjet će vam se što ću sljedeće reći. Sony ima stroga pravila i višeslojne pozadinske provjere transakcija. Stoga ne možete koristiti like PayPal i nećete moći imati koristi od vlastite kreditne kartice.

Srećom ne morate kontaktirati nikoga tko živi u Sjedinjenim Državama da biste dobili američku PSN karticu. Jedino što trebate je otići na Amazon.com i kupiti digitalni PSN kredit koji je dostupan od 10,00 do 100,00 USD. To je to. Većinom preporučujem kupnju onih čija je cijena manja od 50 USD jer se brže dostavljaju prilikom rada s Amazonom.

Pristup aplikacijama ograničenima

Promjena vaše PlayStation regije za Sjedinjene Države ima više koristi nego što možda mislite. Ako imate američki račun, moći ćete preuzeti aplikacije poput Netflixa, Hulua, HBO Go-a i mnogih drugih. Međutim, iako su tamo ispred vas, pristup onome što nude nude neće biti moguć jer pregledaju vašu stvarnu IP adresu prije nego što vam dopuste pristup.

Kad imate američki račun, imajte na umu da i dalje upotrebljavate vlastiti Wi-Fi, što znači da radite na lokalnoj IP adresi koja ističe vašu lokaciju. Da biste mogli gledati simpatije Hulu-a, potrebna vam je američka IP adresa. Srećom, ako i ti postavite VPN vezu na PlayStationu, možete dobiti američki IP s lakoćom.

Pri tome je prilično škakljivo jer PlayStation nije izvorno kompatibilan s VPN klijentima. Zato kao alternativu možete umjesto toga instalirajte VPN na usmjerivač. Tako ćete dobiti VPN vezu koju možete zajednički koristiti u vašoj kući. Moći ćete zaštititi sve uređaje povezane na vašu mrežu i imati ćete privilegiju zaobići regionalna ograničenja. Doslovno možete dobiti pristup najbolje aplikacije na PlayStationu 4 jednom kad iskoristite virtualnu privatnu mrežu.

S druge strane, odabir pravog VPN-a za postupak može biti pomalo zastrašujući. Zato predlažem korištenje ExpressVPN-a jer ga svakodnevno koristim. Ako želite isprobati nešto drugo, na tržištu postoje i drugi VPN davatelji. Dajte tablici ispod i brzo odaberite jedan od njih top VPN-ovi za PlayStation 4 kao internetski pratitelj.

Kako iskoristiti američku PSN poklon karticu izvan SAD-a – zbrajamo

Imati američki PS račun ne dopušta vam samo otkup američkih poklon kartica. Činjenica da možete uključiti u potpuno različite sadržaje može povećati vaše igranje ili streaming iskustvo do maksimuma. Sada znate kako iskoristiti svoje darovne kartice i pristupiti geografski ograničenim kanalima na vašem PS4. Uživati.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me