Kako poboljšati brzinu preuzimanja na PS4

Koliko je frustrirajuće kada je brzina veze vašeg PS4 izuzetno mala u vremenu u kojem su digitalna preuzimanja popularnija? Naviknuo sam se na tu činjenicu i smislio sam ovaj moto: „Ako digitalno kupujete svoje igre, napravite se ugodno i samo pričekajte.“ Međutim, dosadio sam se s tim i malo sam istražio. Kao rezultat toga, našao sam rješenje i želim ga podijeliti sa svima vama. Dakle, evo kako možete popraviti sporo preuzimanje PS4.


Kako povećati brzinu preuzimanja na PS4

Kako povećati brzinu preuzimanja na PS4

Prije nego započnemo

Iako je PS4 konačna konzola, ne možete si priznati da su brze brzine preuzimanja pogodile igrački doživljaj. Igre su postale puno veće otkako smo se upoznali s igračkom platformom. I ne samo to, već bi ažuriranje moglo napuniti do 3 GB prostora. Samo ažuriranje, vau! Igra bi mogla potrajati više od 40 GB.

Bez obzira na vaš ISP, vjerovatno je da će zauvijek trebati preuzeti novu igru ​​koju ste nedavno kupili od PSN-a. Zbog toga smo ovdje Moramo to popraviti kako bismo na svaki način mogli uživati ​​u uređaju poput PS4.

Kako povećati brzinu preuzimanja PS4

Znam da ćete dobiti frustraciju kad smanji brzina preuzimanja. Srećom, postoje načini za poboljšanje brzine preuzimanja vašeg PS4. Neka će rješenja privremeno povećati brzinu preuzimanja, dok će druga ponuditi trajno poboljšanje. Pogledajte ih u nastavku.

1. Promijenite DNS poslužitelj

Promjena vašeg DNS poslužitelja jedan je od najučinkovitijih načina za povećanje brzine za preuzimanje na PS4. Poslužitelji vašeg davatelja internetskih usluga nisu toliko pouzdani, jer su uvijek preopterećeni. To drastično utječe na vaša preuzimanja. Međutim, kad promijenite svoje DNS postavke na PS4, možete dobiti različite poslužitelje koji nisu u paketu s korisnicima. Evo nekoliko besplatnih DNS-ova:

 • Google DNS: 8.8.8.8 u primarnom DNS-u i 8.8.4.4 u sekundarnom DNS-u.
 • Otvori DNS: 208.67.222.222 (Primarno polje); 208.67.220.220 (Sekundarno polje)

2. Izbjegavajte preuzimanje više od jedne stavke odjednom

Brzina veze ovdje će biti podijeljena u dvije stavke za preuzimanje. Stoga će trebati dvostruko više vremena dok završite s jednim od njih. Odredite prioritete i prvo preuzmite jedan predmet, a zatim krenite s drugim.

3. Ne igrajte online dok je preuzimanje u toku

Online igranje troši puno. Ako tražite dobru brzinu za preuzimanje, vjerojatno biste trebali izbjegavati igranje internetskih igara dok imate određenu stavku.

4. Pauzirajte, a zatim nastavite s preuzimanjem

To se smatra ekvivalentom za isključivanje i ponovno uključivanje računala. Ako vam preuzimanje traje previše vremena, pauziranje i nastavljanje mogu povećati brzinu za preuzimanje.

Prati ove korake:

 1. Dođite do odjeljka Preuzimanja kartica.
 2. Odaberite igru ​​koju trenutno preuzimate i dodirnite gumb X.Preuzmite ekran
 3. Odaberi Pauza.Pauziranje preuzimanja
 4. Sa pauzom preuzimanja pričekajte 5 do 10 sekundi.
 5. Odaberi Rezime i gledajte kako se brzina preuzimanja poboljšava.Nastavi preuzimanje

5. Uvjerite se da vaša veza nije pretjerano korištena

Ako je bilo koji uređaj na istoj mreži – bilo PC, Mac, telefon ili konzola, brzina preuzimanja usporit će se. Da biste izbjegli ovaj problem, pokušajte preuzeti kad kod kuće nema nikoga više.

6. Koristite Ethernet vezu

Iako PS4 ima kompetentni bežični internetski prijemnik, uključivanje konzole izravno u vaš usmjerivač ili modem uvijek će povećati brzinu vaše internetske veze. Za to će vam trebati Ethernet kabel.

7. Preuzmite u mirovanju

Režim odmora pomaže da se izbjegne korištenje pozadinskih podataka i performansi, a konzola će više snage usmjeriti na preuzimanje igre. Objavljena su izvješća da je korištenje načina mirovanja pomoglo povećati brzinu preuzimanja. Ako želite isprobati, evo kako to napravite.

 • Ići postavke.
 • Kreni prema Postavke uštede energije.
 • Zatim na Postavite funkcije dostupno u Način odmora.
 • Sada uključite automatsko preuzimanje u izborniku sustava iz [Sustav] > [Automatski preuzimanja i učitavanja].

8. Ažurirajte na najnoviji firmver

Jeste li ikad provjerili radi li na vašem PS-u na najnovijem firmveru? Ako ne, trebali biste. Vratite se na traku s obavijestima dok ste naravno povezani. Ako se ne zatraži da se odmah ažurirate, pomaknite se prema dolje dok ne ugledate unos sa Sistemski softver.

9. Koristite VPN

Internetsko prigušivanje je loša navika koju ISP-ovi vole nametati svojim korisnicima. Međutim, kada upravljate VPN-om, možete anonimiti svoj internetski pristup sakrivanjem svoje IP adrese. To će vam pomoći da izbjegnete pokušaje davanja vašeg davatelja internetskih usluga.

PS4 nisu izvorno kompatibilni s VPN klijentima. Dakle, da biste to učinili, morat ćete instalirajte VPN na usmjerivač. To će također pomoći osigurati vezu cijele kuće na svim prisutnim uređajima.

Još jedna stvar. Pomoću VPN-a dobijate pristup američkim Netflix-u, Hulu-u i mnogim drugima ako živite u inozemstvu. To je zbog promjene IP-a koja se događa s VPN-om. Streaming bi bio toliko lakši na vašem PS4 kada koristite VPN.

Svakako radije koristim ExpressVPN. Za dublji pogled na ono najbolji VPN-ovi za PS4 Provjerite tablicu u nastavku.

Kako poboljšati brzinu za preuzimanje svog PS4

Nadam se da vam je jedan od gornjih primjera poboljšao brzinu preuzimanja. Ne bih pisao o tome da je nisam testirao sam. Dakle, isprobajte ih da nećete izgubiti ništa. Ako to ne uspije (siguran sam da hoće), najbolja je opklada za promjenu vašeg ISP plana. Uživajte i igra na!!!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map