Kako popraviti PUBG zaostajanje

Kod kuće moramo živjeti s glasnim vriskama mog brata i neprestanim trzajima poput djeteta dok se on igra. Svjedoci smo ovog divljanja kad god je na PS4 igrao Battlegrounds. Na pitanje o njegovom gubitku kaže: “To je glupo zaostajanje, prestanite ključati internetsku vezu.” I zato što nemam pojma što ima veze s bilo čim, pogledao sam, i to su rješenja koja sam pronašla. Nadam se da će pročitati ovaj članak, i konačno možemo zaustaviti zaostajanje i vrištanje jednom zauvijek.


Kako popraviti PlayerUnknown's BattleGrounds

Kako popraviti BattleGrounds PlayerUnknown

Što je zaostajanje?

Zaostajanje je to primjetno kašnjenje između radnji igrača i djela poslužitelja u videoigri. To je uzrokovano a spora internetska veza ili a sporo računalo / uređaj. Visoka razina prometa vidljiva je u igri za više igrača poput PUBG-a zbog potrošnje propusnosti s obzirom na to da tisuće korisnika istovremeno igra. Dakle, kada promet premašuje kapacitet mreže, ta određena mreža kasni s slanjem ili primanjem podataka.

Zašto treba VPN za PUBG?

Dok igrači pokušavaju nadmudriti jedni druge u smrtonosnoj igri mačke i miša, zaostajanje može lako upropastiti njihove nacrte planova. Novo ažuriranje računala moglo je donijeti puno PUBG mucanja, zaostajanja i padova okvira koji čine tisuće bijesa bijesnima. Iako imaju pravo na nezadovoljstvo, još uvijek mogu upravljati nesmetanim igrama ako instaliraju VPN. Potreba za VPN-om pri igranju PUBG-a je velika, počevši od prvoga i najvažnijeg, dobivanja pristupa igri.

Zbog geo-ograničenja, igrači u različitim dijelovima svijeta ne mogu pristupiti igri, a VPN im omogućuje to. Spajanje na jedan od VPN-ovi poslužitelji velike brzine dopustit će vam da igrati PUBG iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovdje se stvari poboljšavaju gotovo kao VPN brine o pitanjima latencije kroz koji igrači prolaze. A upravo za to, trebat će vam optimizirani VPN koji će:

 • Smanjite latenciju i zaostajanje.
 • Omogućiti pristup igrama s ograničenim geografskim ograničenjima.
 • Osigurajte sigurnost i anonimnost.
 • Uživajte u igranju na mreži velike brzine.
 • Kupite nove naslove za igru ​​rano.
 • skakanje ISP-a za ispuštanje i poboljšavanje pinga.
 • Napravite nekoliko i različitih veza s lokacijom poslužitelja.

Kako smanjiti Ping u PUBG-u?

Proces minimiziranja zaostajanja u PUBG-u uključuje dvije faze. Prije svega, morate odrediti vaš trenutni ping na ovim PUBG poslužiteljima. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Posjetite ovu web stranicu.
 2. Odaberite s popisa poslužitelja onaj koji je najbliži vašoj stvarnoj lokaciji.
 3. Kliknite gumb “Ping”.
 4. Zabilježite rezultate da ćeš dobiti za milisekunde.

Dakle, sada znate i vaša PUBG vremena pinga. Sljedeći korak bio bi smanjujući ih.

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga s velikom mrežom poslužitelja kao što je ExpressVPN.
 2. Preuzmite VPN aplikaciju na vašem uređaju, bilo da je to PC, Mac, Android ili iOS.
 3. Iznutar aplikacije, spojite se na VPN poslužitelj blizu vaše stvarne lokacije.
 4. Sada, idite na pubg.disquse.ru.
 5. Ponovite test pinga. 
 6. Trebali biste primijetiti drastično smanjenje vremena ping-a.

Ako niste bili zadovoljni rezultatima koje ste dobili, nemojte se truditi kada to jednostavno možete spojite se na drugi VPN poslužitelj. Zbog toga je preporučljivo da se pretplatite na jedan s velikom mrežom poslužitelja. Na taj način ćete doći povežite se s bilo kojim poslužiteljem iz cijelog svijeta jer uvijek postoji jedan blizu, a što je bliže, to bolje.

Najbolji VPN za PUBG

Da biste igrali PUBG bez prekida ili problema, trebat će vam pomoć a čvrst i robustan VPN. Jedan od najboljih VPN-ova za PUBG s nevjerojatnom brzinom, puno poslužitelja za odabir, visoka sigurnost, dobra usluga kupcima a više je ExpressVPN.

Postoje i drugi davatelji VPN usluga koji mogu poboljšati vaše PUBG igranje igara, a sve o njima možete pročitati u našem najboljem VPN for PUBG pregledu.

Savjeti za smanjenje zaostajanja u PUBG-u

Problemi s kašnjenjem s PUBG-om ili možda vaša stvarna geolokacija neće vam omogućiti pristup PUBG-u na način koji želite. Zbog toga smo ovaj popis sastavili u nastavku, tako da vi Experince PUBG igre bez zaostajanja.

 • Pratite stabilnost računala.
 • Da biste stabilizirali vezu, povežite svoje računalo s usmjerivačem koristeći mrežni kabel Ethernet.
 • Ne dopustite overclocking.
 • Neprekidno provjeravajte pokrenute programe.
 • Provjerite uska grla u vašem sustavu.
 • Zatvorite sve datoteke ili aktivnosti koje troše propusnost i zauzimaju puno Ovnova.
 • Zaustavite preuzimanja kad je to moguće.
 • Ne ostavljajte otvorene procese poput antivirusnih nadogradnji, Windows ažuriranja i Upravitelja preuzimanja.
 • Iz postavki igre spustite razlučivost, uklanjanje podsticaja, kvalitetu sjene, kvalitetu teksture i virtualnu sinkronizaciju.
 • Omogućite značajku QoS na vašem usmjerivaču tako da najvažniji promet prvo prođe.
 • Odspojite od drugih uređaja poput tabletnih računala i mobilnih telefona.
 • Neki davatelji internetskih usluga imaju posebne bazene za mrežno igranje, ne bi naštetilo ako ih kontaktirate.
 • Odspojite ruter i modem 30 minuta za ponovno podizanje sustava.
 • Promijenite svoju Nate vrstu iz ‘Ograničena’ u ‘Umjereno’ ili ‘Otvori’.

Popravite PUBG zaostajanje

PUBG je jedna od najboljih borbenih royale igara zbog svog realističnog vojnog krajolika, dobrih karata, vozila i preciznije mehanike pucanja. Padobranite se na PUBG-ovim širim kartama, zajedno s 99 drugih igrača bez ijednog problema. Mi smo vam ponudili puno rješenja koja vam mogu pomoći izbjeći zaostajanje PUBG-a, a sve se to može postići VPN-om.

Unatoč činjenici da nakon zaostajanja možete lako skočiti natrag u igru, VPN može osigurava vam dulji vijek trajanja s malim kašnjenjem. Pa zašto onda riskirati? Vidite li zašto vam je sada potreban VPN tijekom igranja? Ako je odgovor da, podijelite s nama svoja razmišljanja o najboljem VPN-u koji možete koristiti za mrežno igranje u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me