Kako popraviti zastoj Apex legende

Zaostajanje je jedna od najgorih stvari koja vam se može dogoditi dok igrate Apex Legende. Kao da je tvoja mreža spora uspješnost, dobra je linija između tvoje pobjede ili poraza. Saznajte kako popraviti zaostajanje Apex legendi u nastavku članka.


Kako popraviti zastoj Apex legende

Kako popraviti zastoj Apex legende

Što je zaostajanje?

Iako su posvećeni poslužitelji igre Apex Legends obično sprječavaju zaostajanje u igri. Međutim, neke su neizbježne i mogu biti vrlo uznemirujuće. Zaostaci su one pauze koje vam se mogu dogoditi tijekom igre. Tehnički gledano, zaostajanje je spor odgovor računala ili uređaja za igre zbog sporog povezivanja računala / uređaja ili Interneta. Zaostajanje igara povezano je s potrošnjom propusne moći tisućama korisnika na redovnom ISP poslužitelju u određeno vrijeme. To znači da vaš sustav možda neće moći slati i primati dovoljno podataka zbog spore i nedosljedne internetske veze.

Zašto trebate VPN za Apex legende?

VPN za Apex Legends može smanjiti kašnjenje između igrača i klijenta poslužitelja. Također možete poboljšati brzinsku vezu kada ste spojeni na VPN. Ostanite zaštićeni od DDoS napada s VPN-om koji se aktivira tijekom igranja. Uz to, VPN omogućuje igračima da se povežu na drugo mjesto poslužitelja, a to može pomoći smanjiti ping. Uz to možete igrati igru ​​s bilo kojeg mjesta na svijetu povezivanjem sa poslužiteljima u određenim zemljama.

Korištenje VPN-a također će vam pomoći u rješavanju različitih problema s vezom koji bi vam mogli spriječiti igranje Apex Legends na mreži. Neke od tih pogrešaka uključuju:

“Istekla je veza s poslužiteljem. Pogledajte ea.com/unable-to-connect za dodatne informacije “

“Nije moguće povezivanje s EA poslužiteljima. Provjerite internetsku vezu i pokušajte ponovo. Pogledajte ea.com/unable-to-connect za više informacija. “

Kako popraviti zaostajanje u Apex legendama s VPN-om?

Da biste smanjili kašnjenje u Apex Legends, morate slijediti dva koraka.

 1. Prvo pokrenite igru ​​Apex Legends.
 2. Na početnom zaslonu pređite na “Data Center”.
 3. Zabilježite to vrijeme pinga na različitim poslužiteljima Apex Legends.

Sada kada znate svoja vremena pinga, vrijeme je da popravite svoje Apex Legende. Evo što trebate učiniti sljedeće:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga. Provjerite ima li vaš VPN pružatelj znatan broj VPN poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu.
 2. Zatim postavite VPN aplikaciju na svoj PC, Mac ili PS4 uređaj.
 3. Unutar aplikacije spojite se na VPN poslužitelj u blizini vaše stvarne lokacije.
 4. Nakon što je uspostavljena VPN veza, vratite se na igru ​​Apex Legends.
 5. Ponovno napravite ping test koji ste radili ranije.
 6. Vaše vrijeme pinga trebalo bi drastično smanjiti.

U slučaju da niste zadovoljni rezultatima, sve što trebate je povezati se s drugim VPN serverom. Gore navedeni postupak pomoći će vam i zaobići bilo koje moguće probleme u vezi s povezivanjem kod pokušaja povezivanja na poslužitelje Apex Legends.

Dodatni savjeti za smanjenje zaostajanja u Apex legendama

Da biste uživali u igri Apex Legends bez zaostajanja, morat ćete poboljšati svoj ping i smanjiti kašnjenje. Pogledajte ove savjete u nastavku:

 • Spojite svoje računalo na usmjerivač pomoću mrežnog kabela Ethernet, to će stabilizirati internetsku vezu. Ožičena internetska veza općenito je bolja od WiFi veze kad je u pitanju mrežno igranje.
 • Idite na postavke igre i snizite razlučivost, uklanjanje podsticaja, kvalitetu sjene, kvalitetu teksture i virtualnu sinkronizaciju..
 • Zatvorite datoteke ili aktivnosti koje zauzimaju puno rama i propusnosti. Zaustavite preuzimanja kad je to moguće.
 • Zatvorite pozadinske procese (za oba sustava Windows) & Mac igrači), poput antivirusnih nadogradnji, Windows ažuriranja i Torrent klijenata i Upravitelja preuzimanja.
 • Razmislite o tome da omogućite značajku QoS na vašem usmjerivaču da joj prioritet daje promet kako bi najvažniji promet mogao proći prvi.
 • Obratite se svom davatelju internetskih usluga. Neki davatelji internetskih usluga imaju posebne bazene za mrežno igranje.
 • Ponovno pokrenite mrežni hardver tako što ćete 30 minuta odspojiti ruter i modem.
 • Odspojite ostale uređaje poput tabletnih računala, mobilnih telefona i drugih mrežnih uređaja.

Prebacite svoju Nate vrstu s ‘Ograničeno’ na ‘Umjereno’ ili ‘Otvori’. To ima ogroman učinak na brzinu preuzimanja i iskustvo igranja, posebno ako koristite PS4 ili Xbox One.

Najbolji VPN za Apex legende 

Postoji puno pružatelja VPN usluga koji obećavaju kvalitetne usluge i odlične performanse. Ali, koliko ih zapravo ispunjava svoje zahtjeve? Već smo isprobali brojne različite pružatelje usluga i evo našeg popisa najbolji VPN-ovi za Apex legende.

ExpressVPN predstavlja našu najpopularniju VPN uslugu i u pogledu performansi i korisničke podrške. Idealan je za igre i streaming. To je jedan koji biste trebali pokušati. Potražite više pružatelja VPN usluga u donjoj tablici.

Fix Apex Legend Lag – završne riječi

Uživajte u svojoj bojnoj royale igri bez zastoja ili prekida. Koristite VPN softver kako biste poboljšali i poboljšali svoje iskustvo igranja. Sve dok programeri ne riješe probleme kašnjenja i zaostajanja, igrači mogu koristiti davatelja VPN usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me