Kako smanjiti zastoj u mortal kombatu 11

Doslovno mogu reći da smo svi mi doživjeli puno zaostajanja i kašnjenja dok igramo na mreži. S ovim se problemom susrećemo u borbenoj igri poput Mortal Kombata 11. Nitko ne želi ući u meč u kojem se morate više puta pritisnuti naprijed kako bi Scorpion mogao osloboditi svoje koplje. Prilično je frustrirajuće. Ali ne brini. Imamo nekoliko poteza u igri. Evo kako možete riješiti probleme s kašnjenjem MK 11.


Kako popraviti smrtni kombat 11 zaostataka

Kako popraviti smrtni kombat 11 zaostataka

Mortal Kombat 11 Latencije i zaostaci

Jeste li ikad ispitivali sve što je povezano s vašim internetom? Jeste li ikad otišli: “Moj je davatelj internetskih usluga u redu, to radi gdje god da sam. Ne znam što da radim? Da, i ja sam igrač Mortal Kombata i iskreno mogu reći da znam kako se osjećate. Biti dobar MK igrač znači da znate neke duge kombinacije, zar ne?

Pa, zamislite sebe usred kombinacije u internetskom meču i na vas će vas prekinuti problem zaostajanja? Koliko biste se ljutili ako vas to košta? Ovdje je problem što nije u pitanju sam meč, to je vaše rangiranje među ostalim igračima. I ne samo to, nego ako izgubite vezu, cijeli vaš ugled može biti u opasnosti. Mislim “Kvalitet”, stvarno? Jeste li ikad ovo vidjeli??Quitality

To je ono najgore kroz što online igrac MK može proći. Označava vas kao upitnika samo zato što vam nije uspjela veza. Dosta toga. Ovdje smo danas da biste se riješili problema kašnjenja u Mortal Kombatu 11. Drugim riječima, ovdje smo “Finish Them”.

Kako riješiti smrtni kombat 11 problema s kašnjenjem

Korisnici PlayStationa 4 povremeno se suočavaju sa problemima pri zamrzavanju ili zaostajanju konzole. Razgovarali smo o tome koliko može biti neugodno ako igrate Mortal Kombat 11. Srećom više nećete morati trpjeti “Brutality” zaostataka. Evo najboljih načina kako popraviti Mortal Kombat 11 kašnjenja i zaostajanja.

1. Oslobodite malo prostora

Mali prostor važan je čimbenik koji može drastično usporiti vašu konzolu. Čak i da niste igrali online, igra se može s vremena na vrijeme smrznuti. Stoga, kad god vam padne na pamet, nastavite i oslobodite neke neželjene podatke s konzole. Da biste to učinili na PS4, morate učiniti sljedeće:

 1. S glavnog zaslona idite na Postavke.
 2. Jednom tamo, prijeđite na Upravljanje pohranom sustava.
 3. Sada odaberite bilo koju od kategorija da biste vidjeli više informacija.Besplatno pohranjivanje PS4
 4. Sada možete odabrati što ćete izbrisati u slučaju da vam podaci nisu potrebni.
 5. pritisni Opcije gumb i odaberite Izbrisati
 6. Kad završite, otkrit ćete da je PS4 postao puno brži nego prije.

2. Obnovite bazu podataka

Kad već dugo koristite svoj PS4, baza podataka počinje se puniti, a da to uopće ne primijetite. Zbog toga biste s vremena na vrijeme trebali obnoviti bazu podataka. To će na najbolji način poboljšati performanse vaše konzole i pomoći vam u rješavanju problema koji zaostaju. Da biste to učinili, slijedite korake u nastavku:

 1. Isključite PS4 držeći tipku za napajanje dok ne čujete dva zvučna signala. Ovo je pokazatelj da je vaš PS4 isključen.
 2. Sada ovaj put morate ponovo pokrenuti svoju konzolu, ali u sigurnom načinu rada. To možete učiniti držeći tipku za napajanje dok ne čujete drugi zvučni signal.
 3. Dok je u sigurnom načinu rada, vaš kontroler neće raditi putem bežične veze. Morat ćete ga priključiti pomoću USB kabela.
 4. Idite dolje i odaberite Obnovi bazu podataka. Obnova baze podataka
 5. Nakon toga, vaš PS4 će skenirati pogon i stvoriti novu bazu podataka od cijelog materijala.
 6. Pričekajte dok se postupak završi i imat ćete brzi PS4 da biste mogli uživati ​​u igranju do maksimuma.

Imajte na umu da će možda trebati dugo vremena da se dovrši. To ovisi o količini i vrsti podataka koji imate.

3. Poboljšajte internetsku vezu

To se može učiniti na više načina. Neki od njih trebaju neke tehničke vještine, dok će vas drugi koštati nekoliko novčića. U svakom slučaju, pomoći ću vam. Evo kako možete popraviti internetsku vezu za bolji doživljaj igre:

Koristite Ethernet: Optimalne performanse postići ćete kad igrate internetsku igru ​​putem žičane Ethernet veze. Bežične veze imaju tendenciju usporavanja i utječu na kvalitetu vašeg online igranja. Ako PS4 povežete s Internetom putem Ethernet kabela, održat ćete minimalnu propusnu vezu potrebnu za pristojnu internetsku igru.

DNS poslužitelj: Poslužitelj koji vam vaš ISP automatski dodjeljuje kada se pretplatite na njihovu uslugu, ponekad vam može uspjeti. Lako se može preopteretiti upotrebom, posebno ako nemate mnogo pružatelja usluga u regiji u kojoj živite. Međutim, ako promijenite DNS postavke PlayStation-a, možda ćete imati bolju vezu za igranje MK 11 bez ikakvih kašnjenja.

Zaustavi preuzimanje: Prije nego što krenete u internetsku igru, provjerite da svaki pojedinačni uređaj kod kuće ništa ne preuzima, uključujući i PS4. Možda nećete primijetiti da se na vašoj konzoli preuzima ažuriranje. Dakle, dvaput provjerite prije nego krenete ravno u internetsku bitku. Ovo će poboljšajte brzinu interneta PlayStation 4.

Igrački usmjerivač: Jednostavno kao takav, kupite usmjerivač za igre. Takvi su usmjerivači dizajnirani posebno za igrače kako bi se smanjila latencija. Možete ih pronaći puno bilo na mreži, bilo u trgovini elektronike u vašem kvartu. Ako želite malo pomoći, isprobajte Neat Gear XR 500 Gaming Router.

4. Ažurirajte svoju konzolu

Jeste li ikad provjerili radi li se na PS-u o najnovijim firmverima? To bi trebalo raditi svakodnevno. Pobrinite se da vaš PS4 radi na najnovijem ažuriranju kako biste postigli bolje performanse. To značajno smanjuje zaostajanja s kojima se susrećete u mrežnim igrama i izbjegava probleme smrzavanja.

5. Koristite virtualnu privatnu mrežu

Kada ti instalirajte VPN na svoj PlayStation 4, moći ćete prebaciti poslužitelj prolazi. Drugim riječima, vaši će se podaci preusmjeriti putem odabranog poslužitelja. Možete odabrati onaj u kojem nije vrijeme pinga u trenutku kada igrate MK 11. Također se povezujete s VPN-om izbjegava ISP Throttling, što znači da više neće biti nikakvih namjera o brzini vašeg interneta.

Evo što trebate učiniti:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga. Toplo preporučujem ExpressVPN.
 2. Budući da se VPN ne može izravno koristiti na vašem PS-u, to morate učiniti postavite VPN na usmjerivač.
 3. Nakon toga se prijavite sa svojim računom i povežite se s poslužiteljem za koji smatrate da je prikladan za vaše igranje.
 4. Sada pokrenite Mortal Kombat i ne brinite više zbog zaostajanja.

ExpressVPN jedan je od rijetkih VPN pružatelja usluga koji vam može pomoći pri obavljanju zadatka. Ima servere širom svijeta koji dolaze s nevjerojatnim velikim brzinama. Također možete vidjeti popis ostalih top VPN-ovi za Mortal Kombat 11 u tablici ispod.

Kako popraviti MK 11 zaostatke – završne misli

Kada započne katastrofa zaostajanja u igri, imat ćete nekoliko sekundi kašnjenja između svakog poteza koji napravite. Vaš će protivnik savršeno pogoditi svaki kombo dok vi stojite tamo ne radeći ništa. Propustit ćete najlakše kombinacije i izgubiti igru ​​nakon. Da ne spominjem tu Kvalitetu, koja je najviše ponižavajuća od svih. No, pomoću tuđih trikova, možete optimizirati svoje MK11 iskustvo. Pogledajte vodič koji sam vam pružio i bit ćete ih dovršili u bilo kojem trenutku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me