Kako ukloniti Fortnite IP ban

Kako ukloniti Fortnite IP ban? Ova epska borbena kraljica koja je svima zapela za svoj PS4 smatra se jednom od najpopularnijih i zaraznijih igara 2018. godine. Svijet Fortnite ispunjen je pljačkašima za iskopavanje, mjestima za istraživanje i očito utvrdama za izgradnju. Međutim, 40 milijuna namjenskih igrača neće biti presretno zbog blokiranja njihovih IP adresa i prekida njihove bitke.


Ova zabrana dolazi kao logična posljedica kršenje korisnika koji očito nisu dobro pročitali Uvjete i odredbe. Primjena takvih zabrana brzog preživljavanja u igri preživljavanja prigušuje igrački doživljaj, ali i razočara gaming zajednicu u cjelini. Da biste ukinuli zabranu i održali optimalno igranje, preporučujemo korištenje virtualne privatne mreže na bilo kojem PC, Mac, Android, iOS operativnom sustavu, Xboxu i PS4.

Kako ukloniti Fortnite IP ban

Kako ukloniti Fortnite IP ban

Zašto su IP adrese zabranjene na Fortniteu?

“Izklonjeni ste s meča zbog vašeg IP, VPN-a, stroja ili varanja. Preporučujemo da ne upotrebljavate VPN ili proxy usluge dok pokušavate igrati Fortnite. ” Ova vrsta poruke u osnovi sažima cjelokupni razlog zašto zabrana Fortnite postoji. Patnja zbog spore internetske veze ili zaostajanja mreže može biti razlog za pojavu ove jezive skočne poruke. Prihvaćanje zabrane besmisleno je s obzirom na to da ste pristali na Uvjete i odredbe igre.

Oni jasno govore da će „bilo koji igrač za koji se smatra da na neki način igra Fortnitea ili„ u svrhu [koji] koji su [i]] nezakoniti ili izvan okvira namjeravanog korištenja Usluga “biti zabranjen. Dakle, razlog zbog kojeg ste blokirani vjerojatno je povezan s jednim od ovih. Nezadovoljni igrači također prijavljuju varalice, što dovodi do zabrane njihova IP adresa. Ponekad blok traje satima, danima, a ponekad može biti neodređen. To može označiti kraj igranja Fortniteova korisnika u cijelosti.

Programeri igara imaju načine otkrivanja kršenja i nezakonitih praksi. Trebali ste znati bolje od kršenja bilo kojeg pravila igre. Epic Games “ima pravo prekinuti vaš pristup svim ili dijelu usluga iz bilo kojeg razloga ili bez ikakvog razloga.” Taj je sve na tebi. Nismo ovdje da pogoršavamo stvari, ako ništa drugo, tu smo da vam pomognemo da se ponovno vratite u igru. Jedna stvar na koju igrači trebaju obratiti pozornost jest da Uvjeti pružanja usluge ne zabranjuju korištenje VPN-a. Dakle, korištenje davatelja internetskih usluga koje vas blokiraju zbog korištenja VPN-a nije opravdano.

Igrajte Fortnite s VPN-om

VPN povezuje vas s Internetom putem privatne mreže. To znači da sav vaš promet i podaci prolaze putem ovog posredničkog uređaja prije nego što stignu na Internet. Taj postupak šifriranja može vam biti od velike koristi kada igrate Fortnite jer znači da bi igrali anonimno. U slučaju da ne znate kako funkcionira VPN, dopustite nam da objasnimo. Jednom kada pokrenete VPN aplikaciju od davatelja usluga, povežete se s poslužiteljem bilo koje druge države.

Omogućit će vam IP adresu te zemlje čak i ako se tamo fizički ne nalazite. Kao rezultat toga, Fortnite poslužitelji neće moći vidjeti vašu stvarnu IP adresu prilikom povezivanja. Umjesto toga, oni će vidjeti IP VPN poslužitelja. Ono što je još bolje u korištenju VPN-a za vrijeme igranja Fortnitea je to što vaš pružatelj internetskih usluga ne može vidjeti da vaše igranje igara na mreži. Dakle, davatelji internetskih usluga ne mogu proaktivno gasiti brzinu vaše veze. Online igranje uvijek će privući hakere koji znaju da su igrači dostavili vrijedne osobne podatke, uključujući podatke o kreditnoj kartici. Jedini način da se zaštitite od zlonamjernih napada jest pretplata na VPN.

Zašto VPN za Fortnite?

  • Izbjegavajte skočnu poruku o pogrešci Fortnitea.
  • Smanjivanje kašnjenja i kašnjenja.
  • Osigurajte sigurnost i dostupnost.
  • Promijenite Fortnite server.
  • Odblokirajte Fortnite u školi.

Ako sumnjamo, tu smo da ih isključimo i naglasimo njihovu učinkovitost ExpressVPN. Najbolji je pružatelj usluga koji će vam omogućiti da igrate Fortnite bez ikakvih komplikacija. Također možete provjeriti Najbolji VPN za Fortnite ako ste se još uvijek ustručavali oko kojeg pružatelja VPN usluga trebate krenuti. Za više informacija o ostalim pružateljima VPN usluga na tržištu pogledajte donju tablicu.

Zaobiđite Fortnite IP ban

Ako želite igrati Fornite, morat ćete se baviti uvjetima i uvjetima koji dolaze s njim. Ili ako ste prekršivač pravila neke vrste, onda nećete morati prolaziti kroz sve te probleme da biste otključali epsku plijen. Jedino što morate učiniti je pretplata na davatelja VPN usluga. Ako ste igrač Fortnitea koji je uništen zbog blokiranja njegove IP adrese, trebali biste dobiti VPN prije nego što izgubite bitku s čudovištima. Izgradite svoju utvrdu i obranite je kako želite bez ikakvih prekida, zaostajanja ili blokada s VPN pretplatom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me