Top 10 YouTube kanala za igranje u 2020. godini

YouTube igre postale su važan dio kulture web stranice. Mislim, provodimo sate promatrajući ono što drugi moraju objaviti na svom kanalu kada su u pitanju igranja, upute za upotrebu i recenzije. Neki od njih dolaze s smislom za humor, dok su drugi strogo poslovni. U ovom ćemo priručniku baciti malo svjetla na glavne kanale za igre koje definitivno trebate slijediti ako ste igrač. Evo ih.


Najbolji Youtube igraći kanali

Najbolji Youtube igraći kanali

Najbolji YouTube igraći kanali – Brzi pregled

Brzo se upoznajte sa igračkim kanalima koje ćemo u sljedećoj recenziji prikazati sljedeće:

  • Igre (službeni Youtube kanal)
  • PewDiePie
  • Markiplier
  • Jacksepticeye
  • Dorkly
  • VanossGaming
  • Teoretičari igara
  • UberHaxorNova
  • LazarBeam
  • DanTDM

Youtube + igre – savršena kombinacija

Igre su postale vrlo važan dio našeg života. Ukloni sav stres koji imamo i zabavno je, jednostavno. Međutim, ako ste poput mene, možda bi vam izgledalo frustrirajuće kada ste zaglavili na razini koju je nemoguće završiti bez ikakve vanjske pomoći.

Uzmite me za primjer, proveo sam sate u Pokemon Black 2 i nisam mogao pronaći gdje je Kyurem. To je jednostavno jednostavan primjer, osjetio sam poriv da se vratim i igram Sonic R – svoju igru ​​iz djetinjstva. Ali, tada nisam znao puno. Sve što sam tada učinio je odabrati Sonic i trčati. Danas sam uz pomoć nekih Youtube kanala za igranje otkrio da zapravo možete prikupiti sve Chaos Emeralds i dobiti Super Sonic. Ako ne znate, nije sramota zatražiti pomoć. Pravo pitanje leži ovdje, što je najbolji Youtube igrački kanal?

Iskreno, na to bi bilo izuzetno teško odgovoriti. To nije zbog broja kanala koji ćete tamo pronaći, već vrste sadržaja koji svaki nudi. Svaki kanal pruža različitu gomilu i pregledava različite igre. Neki od njih pokušavaju pokriti sve žanrove i na kraju izgaraju za mjesec ili dva, što je zbog potpuno iscrpljenosti sadržaja koji možda većini nije važan..

Neke su od ovih stranica samo za zabavu, dok druge idu upravo u teme. Neću lagati, u jednom videozapisu naći ćete kanale koji pokrivaju oba temelja. Jedan od mojih najboljih Dota 2 kanala odnosi se na jednog Australca o kojem ću kasnije razgovarati.

Najbolji igraći Youtube kanali – cjelovita recenzija

Na osnovu onoga što sam naučio tijekom godina igranja, pouzdani igrački kanali mogu vam ponuditi puno. U ovom ćemo pregledu prikazati neke od najboljih Youtube stranica o igrama. Analiza se ne temelji na pretplatnicima ili koliko pregleda imaju ovi momci. Sve ovisi o kvaliteti njihovog sadržaja, koliko vam pomaže u vašem igračkom iskustvu i je li vas zabavno gledati. Sada, kolega igrači, kako biste se „povećali“, pogledajte ovaj pregled najboljih Gaming Youtube kanala.

Igre (službeni Youtube kanal)

kockanje službena je stranica na Youtubeu posvećena svim povezanim s mrežnim igrama i streamovima uživo. Na stranici kanala možete bukvalno pronaći sve što vam treba bilo da je u pitanju streaming uživo koji tražite ili prošlo prvenstvene utakmice. Stranica za igre

Kao što vidite gore, Gaming ima 81 milijuna pretplatnika. To je zato što na stranici kanala postoji toliko posla. Prenos uživo je prilično važan. Zamislite da čekate da se dogodi sportski događaj, da, to je ista stvar ovdje. Možete odabrati svoju igru ​​i pridružiti se trenutnim utakmicama. Nema sumnje da morate vremenski prema vremenskoj zoni, ali hej, još uvijek ih morate vidjeti.

Dopustite mi da vam dam primjer, ako odlučite Dota 2 s kanala Gaming možete prenositi trenutne utakmice uživo bez obzira gdje se nalazili. Pogledajte što ćete naći.Dota 2 uživo prijenos

To je samo jednostavan primjer onoga što zapravo možete vidjeti na kanalu. Možete i gledati PUBG utakmice kao i jedna od mojih najboljih igara, Age of Empires.

PewDiePie

PewDiePie ima veliki utjecaj na industriju igara kada govorimo o kanalima na Youtubeu. Dude ima samo 29 godina i ima više od 92 milijuna pretplatnika.

Švedski YouTuber komičar je i igrač-komentator koji je najpoznatiji po sadržaju na kanalu. Felix Arvid Ulf Kjellberg postao je zaista popularan te je postao glavna tema epizode “Južnog parka” u kojoj je sam sebe izrazio. PewDiePie

Felix je pokrenuo svoj kanal pregledavajući igre. Sada se njegov kanal proširio na nekoliko žanrova koji pokrivaju sve vrste sadržaja koji se pojavljuju na internetu. Čak je objavio i sat vremena i trideset minuta videozapisa kako se igra Fortnite (Pobijedio je prvi put). Dakle, ako ste entuzijastični igrači, YouTube PewDiePie je obavezan za vas. Provjerite.

Markiplier

Ovaj bi vam mogao biti nova opsesija na YouTubeu. MarkiplierVideozapisi su smiješni, šaljivi na šaljivdžiju, ali ponekad mogu postati ozbiljni. Kinematografija je sve u svakom videu. Doslovno možete reći da je Mark Edward profesionalac i puno vremena posvećuje svom radu prije nego što ga pošalje pred fanove. Ima 23,5 milijuna pretplatnika, što je velika stvar ako ste učitavač na YouTubeu. Markiplier

Mogli ste ga slušati cijeli dan. Ima vrlo privlačan glas i stvari koje čini u dobrotvorne svrhe samo su srdačne. Primijetio sam da se Mark jako fokusira na horor žanrove. Vjerojatno biste trebali provjeriti njegove kritike Resident Evil 2, izvrsne su. Također igra GTA 5, Minecraft i Red Dead Redemption 2.

Jacksepticeye

27-godišnji Seán William McLoughlin iz Irske postao je popularan nakon što ga je drugi poznati YouTuber PewDiePie spomenuo u jednom od svojih video zapisa. Njegova stranica ima više od 21 milijuna pretplatnika.

McLoughlin sebe naziva “najenergičnijim komentatorom videoigara na YouTubeu”. Pa, na osnovu videozapisa koje sam gledao, slažem se. On istovremeno igra i razgovara, oh, a tu je i puno psovki. Očito je to ljudima smiješno kada reagirate izravno na ono što se događa “uživo”, drugim riječima, biti vi.

JackSepticEye

Sean je glumio i pregledao remake moje omiljene igre iz djetinjstva, Spyro the Dragon. U to doba, bila je godina Zmaja. Na PS4 je ponovno zapalio Spyro. Ne možete ovom čovjeku dati previše zasluga ako ne pogledate njegove videozapise. Pokušajte ih.

Dorkly

Dorkly zabava je na fandomu – pokriva filmove, TV, videoigre, stripove i još mnogo toga. Ne želim biti pristrana i neću biti, ali ovaj kanal je tako nevjerojatan. Nemate pojma koliko su smiješni i koliko kreativni mogu dobiti reanimiranjem svake igre za koju ste tada mislili da znate. Na primjer, trebali biste vidjeti kako ponovno zamišljaju svaku SEGA igru, uključujući Sonic, kako bi od nje napravili originalnu priču.

Dorkly

Kad Sonic pokuša naći posao ili kad Pokemon upozna njihove sjajne forme, sve je animirano u vlastitoj perspektivi i sa smiješnim šalama samo igrači mogu razumjeti. U redu, primjećujem da na njihovoj stranici nema onoliko pretplatnika kao i prije, ali na ovoj stranici vrijedi vaše vrijeme. Samo provjerite komentare svakog od 2,8 milijuna koji imaju na svom kanalu.

Mortal Kombat ljubitelj je svih generacija. Postoji na svakoj pojedinoj konzoli, a naći ćete je i na novijim, uključujući PlayStation 4. No, ako vidite što je Dorkly učinio s njom, igrat će vam igru ​​još više. Neću reći puno, morat ćete se sami uvjeriti.

 

VanossGaming

Evan Fong je duhovita osoba koja na YouTubeu objavljuje videozapise u stilu montaže o njemu i drugim stvaraocima koji igraju različite videoigre. On i njegovi prijatelji besprijekorno su smiješni i zabavljaju ih gledajući kako igraju igre i istovremeno daju komentare. Možete ih opisati kao grupu prijatelja koji se zabavljaju igrajući se zajedno.

VanossGaming

Osobno gledam njegove videozapise, a čini mi se da se uopće ne pokazuje. Pa, nikome nije stalo kako izgleda sve dok je dobar u onome što radi. Možda ćete primijetiti da Evan ništa ne gura VanossGaming23 milijuna pretplatnika koji će im se svidjeti ili pozvati druge, ono što on dobije temelji se isključivo na sadržaju koji objavljuje. Ako se pretplatite na njegov kanal, obrađivat ćete se s videozapisima raznih igara, uključujući Fortnite, Call of Duty, Uno i GTA..

Automatski ćete se zaljubiti u humor videozapisa Call of Duty. Podsjetilo me da igram sa svojim prijateljima i sva naša dobra vremena, a sada je prešao na računalno igranje, a videozapisi postaju sve bolji i bolji.

Teoretičari igara

Matthew Patrick rođen je 15. novembra 1986. godine u Medini, Ohio. Ovaj Youtuber postigao je svoj uspjeh radeći video studije o igrama i razvijajući teorije. Njegov kanal analizira video igre umjesto da ih igra i komentira. Oslanja se na korištenje akademskih predmeta kako bi gledateljima pružio edukativno iskustvo.

Teoretičari igara

Videozapisi u Teoretičari igara sastoje se od njega u razgovoru preko slika i drugih videoisječaka. Osim što koristi činjenične dokaze i istraživanja, MatPat u svoje video zapise ubacuje i puno humora, obično preuveličavajući svoj humor puno više nego što bi to mogao učiniti u stvarnom životu. Pronaći ćete video koji se vrti oko Fortnitea, Apex Legende, Assasinove vjere, Pokemona i ježinog sonika.

Njegov kanal ima preko 11 milijuna sljedbenika obožavatelja igara koji vole znati više i ući dublje u igre koje igraju. Zamislite da imate drugačiju perspektivu nečeg drugog osim bacanja Pokeball na pokretni električni miš. Mattew će vas povesti na drugačije putovanje kada je u pitanju igranje i pravi razlog zašto se nešto dogodi u igri, zajedno s kikotanjem tu i tamo, s vremena na vrijeme..

UberHaxorNova

James Richard Wilson Jr. poznatiji na Internetu kao UberHaxorNova je američki YouTube komentator, igrač i komičar. Naglasak na komičaru momku je vrlo smiješan kad pregledava neku igru.

Posljednji video koji sam pogledao bio je kad je prvi put igrao Megaman 11. Vi momci, ako ga ne poznajete, započnite s ovim videom jer ćete se u njega odmah zaljubiti.

UberHaxorNova

Možete reći da je jako dolje na zemlji, vrlo smiješan i karizmatičan. Zabavno je gledati. Njegova luda osobnost i njegov urnebesni nakaz vrijedni su pretplate. 

James na svom kanalu ima više od 3 milijuna pretplatnika. To je uglavnom zbog njegovih recenzija na igre poput Resident Evil 2, Megaman, Hitman 2, Spiderman i Bojno polje. Evo videa koji me opsjednuo nad njegovim kanalom.

 

LazarBeam

Lannan Eacott, poznatiji na Internetu kao LazarBeam, je australski YouTuber uglavnom poznat po svojim videima Fortnite: Battle Royale. Rani pokušaji tvrtke LazarBeam uopće nisu imali nikakve veze s video igrama. Nije bilo komentara o igri koju je igrao.

Njegova je stranica otpočela kada je počeo snimati video zapise o popularnoj igri, Madden. Sada je odlučio proširiti svoj domet igrajući neke različite igre. I ne treba čuditi da je jedna od igara koje je odabrala bila Fortnite. LazarBeam

LazarBeam ima gotovo 10 milijuna pretplatnika. To je uglavnom zato što je počeo pokrivati ​​više igračkog sadržaja kako bi njegovi videozapisi mogli doprijeti do veće publike. Evo nekih igara koje LazarBeam pokriva na svom kanalu:

  • Zagrobni život: Igra
  • Call Of Duty: Black Ops 3: Zombiji
  • Ispad 4
  • Fortnite: Battle Royale
  • velika pljacka auta 5
  • Madden 16
  • NBA
  • Sims 4
  • Divizija
  • WWE
  • Pokémon Go
  • Poli most

DanTDM

Daniel Robert Middleton, poznat pod nazivom na internetu DanTDM, je britanska YouTube osoba i profesionalni igrač. Na svom kanalu pokriva desetak igara, ali uglavnom Minecraft. Ima više od 21 milijuna pretplatnika, a kanal je naveden kao jedan od najboljih u Ujedinjenom Kraljevstvu.

DanTDM

Zanimljivost Danine stranice jest da obuhvaća nekoliko žanrova i cilja na sve uzraste. Stvarno mu je stalo do gledatelja koji su uglavnom djeca. Ništa ne kaže, što bi moglo uzrokovati da se dijete ponaša i ne kune se mnogo, osim ako nije u videozapisu namijenjenom starijim dobima. Na različitim konzolama za igranje naći ćete ažurirane videozapise o Forniteu, Let’s Go Pikachu, Spidermanu i mnogim drugim igrama.

Ima li ih još?

Naći ćete stotine YouTubea koji imaju svoje kanale za igre. Međutim, neki od njih moraju pojačati svoju igru ​​da bi došli do prvih mjesta. Na primjer, zove se jedan od mojih najdražih igrača Cayinator. Igram Dota više od 11 godina otkad je Dota 1 postojala i nikad me nije zanimalo igrati sa Techiesom. Nakon gledanja videozapisa ovog momka, cijeli dan vježbam na temelju onoga što radi u igri. Smiješan je, interaktivan i na zadivljujući način komunicira s ostalim igračima u igri. Vjerujte mi kad vam kažem, njegovu stranicu vrijedi provjeriti. Što se tiče ostalih YouTubera, pronaći ćete like-ove Rezendeevil, TheWillyrex i Vegetta777. Ti su momci prilično dobri u onome što rade. Posjetite njihove stranice i uvjerite se sami.

Koji su najbolji YouTube igrački kanali? – Završne misli

YouTubersi su zaradili život od onoga što objavljuju na društvenim medijima. Igrači su iskoristili web mjesto da objave svoje vlastite komentare ili prikaze igara. Nije važno pokrivate li popularne igre poput Dota 2, League of Legends ili Minecraft, čak možete pokriti igre s pucanjem poput Call of Duty i Fortnite, sve što je važno je što nam pruža gledatelje sjajno vrijeme i neke uvid. Dao sam vam vrhunske YouTube kanale koji su striktno posvećeni igračima, provjerite ih i uživajte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map