Zašto me PUBG zabranio?

U svijetu igara, PlayerUnknown’s Battlegrounds, koji se nazivaju i PUBG, postali su fenomen.


Razvijen od strane Tensenta i lansiran krajem 2017. godine; igra je dosad imala 200 milijuna preuzimanja, a prihod joj je porastao više od 160 posto.

Zašto me PUBG zabranio?

Zašto me PUBG zabranio?

Posljednje igre putem Interneta svjedoče revoluciji posljednjih nekoliko godina. PUBG je stekao onu popularnost koju nijedna druga online igra nije uspjela učiniti već neko vrijeme. Programer je Korejac, a gameplay je inspiriran raznim japanskim i korejskim bojnim filmovima.

Borba za opstanak

Battle Royale igre temelje se na temi preživljavanja, čišćenja i istraživanja, gdje se igrači moraju boriti sa protivnicima da bi preživjeli (poput stvarnog života). Ove igre imaju po dva igrača sa svake strane ili mali sastav.

Nakon što igrač umre, on se uklanja iz igre i nije mu dopušteno da se ponovo igra. Ako volite zagađene filmove poput Igara gladi, tada će vam se PUBG definitivno svidjeti. 

Ova igra za više igrača ima milijune igrača, početnika i profesionalaca. Međutim, posljednjih mjeseci, PUBG je zabranio preko 30 000 računa zbog varanja. Tu spadaju i početnici i igrači koji dominiraju u redovima. Zabrana dolazi odmah nakon objavljivanja novog ažuriranja.

Uz pomoć novih sigurnosnih značajki i algoritama, PUBG je u stanju provaliti na igrače koji koriste neetična sredstva za pobjedu ili zarađivanje novca iz igre. Kompanija je također otkrila da su igrači koji koriste ove neetičke metode za pobjedu uglavnom iz Europe ili Sjeverne Amerike.

Poruka banke PUBG

U slučaju da ste zabranjeni, možda ćete dobiti poruku koja nešto glasi u sljedećim redovima:

“Ovaj je račun privremeno suspendiran zbog previše sumnjivih pritužbi zbog korištenja ilegalnog softvera i nenormalnih zapisnika igara. Nakon suspenzije moći ćete ponovo igrati, čak i ako istraga ne bude okončana tijekom razdoblja. Žao nam je zbog neugodnosti i posjetite podršku za više informacija. “

Zašto me PUBG zabranio?

Prema službenoj web stranici, igrači nepoznati “ne daju točne detalje / razloge zabrane zbog sigurnosnih razloga”. Uz to, „ne odbacuju nijedan račun koji je prekršio uvjete i usluge“. Dakle, možete upisati PUBG račun u slučaju da dobije trajnu zabranu. Uz spomenuto, postoje razne razine zabrana koje mogu varirati od jednog dana do trajne suspenzije s platforme za igre. Evo glavnih razloga zbog kojih biste mogli dobiti zabranu:

  • Softver koji zaobilazi usluge u igri.
  • Programi koji na bilo koji način mijenjaju igru ​​(čak i ako nije za varanje).
  • Programi koji se koriste za nadgledanje, dobivanje itd. Podataka iz igre ili usluga.
  • Trikovi, makroi i sl. Za druge igre, a ne za PUBG, i dalje predstavljaju kršenje usluga igara.

Ako ste igrač na PUBG-u i želite sada što vam sve može zabraniti s platforme, nastavite čitati.

1. Korištenje VPN-ova

Korištenje VPN-a za sigurnost vam možda neće biti zabranjeno na platformi, ali ako koristite VPN s PUBG-om da sakrijete originalnu IP adresu i prevara svoju lokaciju radi poboljšanja ranga ili bodova, sigurno vas može zabraniti. U nekim slučajevima, PUBG igrači se okreću VPN-u kako bi smanjili svoje ping vrijeme; posebno ako njihovi davatelji internetskih usluga koriste ono što je poznato kao prigušivanje. 

Prije nego što je PUBG uveo svoje nove sigurnosne mjere, nekoliko igrača koristilo se za virtualnu privatnu mrežu kako bi izgledalo da se nalaze u drugoj regiji kako bi povećali bodove i lakše osvojili. Ali od sada vas to može natjerati da se pridružite tih 30 000 zabranjenih računa.

2. Korištenje neovlaštene opreme

Ako igrate na svom telefonu, postoje razni jeftini dodaci pomoću kojih možete malo osvojiti pobjedu. Ali ako PUBG Corp nije odobrio ovu dodatnu opremu i ako sazna da ih koristite, oni imaju pravo zabraniti vaš račun.

3. Kršenje zakona o autorskim pravima

Ako PUBG Corp utvrdi da kršite zakone o autorskim pravima, mogu zabraniti vaš račun. To može uključivati ​​promjenu formata datoteke ili prilagođavanje paketnih podataka ili poslužitelja. Ako učinite bilo što od toga, tvrtka će zabraniti vaš račun zauvijek i više nikada nećete moći igrati na platformi.

4. Iskorišćavanje kvarova i grešaka

Budući da je internetska platforma, uvijek će imati propuste i pogreške. Također znamo da će pametni igrači manipulirati tim propustima kako bi pronašli jednostavan način za osvajanje ili postizanje više bodova. Međutim, ako to učinite, možete zabraniti za životnu platformu.

Slično tome, ako saznate o nekom drugom igraču koji koristi takve propuste i ranjivosti u sustavu, ali ga ne prijavi, suočit ćete se s radnjom.

Stoga, kad god saznate za ranjivosti u sustavu, obavezno to prijavite tvrtki, a ne iskoristite je.

5. Uvredljiv prema drugima

Nekoliko je načina na koje možete biti uvredljivi na PUBG platformi. Možete imati nadimak koji vrijeđa igrače iz drugih zemalja na osnovu nacionalnosti, rase, kaste, vjere ili boje.

Ako vaš nadimak sadrži neku uvredljivu ili seksualno eksplicitnu riječ, tvrtka može poduzeti mjere protiv vas.

U slučaju da vaš nadimak krši autorska prava, vaš račun može biti zabranjen. Ako stavite primjedbe o prijateljstvu drugim igračima na platformi, to vam može biti zabranjeno. Ukratko, morate biti sigurni da se ne upuštate u bilo kakvo uvredljivo ponašanje na platformi ako želite nastaviti igrati.

6. Hakiranje ostalih računa ili stalnih igrača

Ovo je jedna od najozbiljnijih vrsta prekršaja koju možete počiniti kako biste bili zabranjeni na platformi. Ako kontinuirano lovite trag drugog igrača s namjerom da prekinete igranje, imate šansu da budete zabranjeni s platforme.

Ako odete korak dalje i upijete se na račun drugih igrača kako biste dobili određene informacije, vjerovatno je da ćete zauvijek biti zabranjeni. Ako objavite informacije drugih igrača bez njihovog pristanka, one mogu biti zabranjene.

7. Donošenje neovlaštenog prihoda

Za razliku od mnogih drugih platformi za igranje, PUBG nema mogućnosti da igrači od toga zarađuju. To može razočarati mnoge, razlog zbog kojeg neki igrači pokušavaju manipulirati sustavom i zaraditi nešto novca.

Ako to sazna tvrtka, igrač će biti zabranjen. Ako želite zaraditi prihod od PUBG-a, prvo vas mora odobriti tvrtka.

Dok se prepuštate fer igri, možete nastaviti igrati kako biste pobijedili s pilećom večerom. S novim pravilima igre igračima je teže varati, a istinskim igračima pruža se prilika da se plasiraju na vrh.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me