5 ok, amiért a VPN használata a Kodi-val alapvető fontosságú

Első pillantásra Kodi egyszerű médialejátszónak tűnik. Ugyanakkor, amint a megfelelő kiegészítőket bevezetik, nagyon könnyen átalakul ingyenes tartalom Szent Gráljává. Hozzáférést biztosít szinte minden élő közvetítéshez, új filmhez és TV-műsorhoz. Van egy rejtett ár, amelyet a Kodi-felhasználók felszámítanak, ha harmadik fél kiegészítőket használnak, például Exodus, SALTS, Quasar vagy Sportsdevil. Jogi problémák jelentkezhetnek, ha néhány Kodi-kiegészítőt védelem nélkül használnak. Például a védelem vagy engedély nélkül használt P2P / Torrent kiegészítések pert indíthatnak. Néhány internetszolgáltató emellett szabályozza felhasználói internet-kapcsolatait azáltal, hogy lelassítja őket, amikor észreveszik, hogy nagy mennyiségű videotartalmat közvetítenek. Ezt ISP fojtásnak nevezik. Ebben a cikkben öt okot mutatunk be, amelyek megmutatják, hogy miért nélkülözhetetlen a VPN használata a Kodi-val.


5 ok, amiért a VPN használata a Kodi-val alapvető fontosságú

5 ok, amiért a VPN használata a Kodi-val alapvető fontosságú

VPN – az élet egyszerűbbé tétele

Ez olyan helyzethez vezetett, amikor elkerülhető a sávszélesség csökkentése és a perek; a legtöbb Kodi-felhasználónak regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást, amelyet kifejezetten szerpentők számára fejlesztettek ki. Példa erre a VPN-szolgáltatásra ExpressVPN, ami nagyon népszerű.

Bármelyik kábelvágó, aki átmásolta műholdas vagy kábelszámláját, ismeri a filmek és TV-műsorok streamingjének számos lehetőségét. Lehetősége van fizetős streaming szolgáltatásokra, például Hulu, Netflix, Video, Apple TV, Google Play Video és Amazon Prime igénybevételére. Vagy elmehet Kodi-hoz, az nyílt forráskódú szoftver a házimozi számára, amely bármilyen eszközön futtatható.

De önmagában a Kodi nagyon alapvető, és lehetővé teszi a videó streamingését számos hivatalos kiegészítőből, vagy pedig a saját helyi médiafájljainak lejátszását. A korlátlan video streaming lehetősége megnyílik, amikor nem hivatalos kiegészítőket keres.

Ezeket független üzemeltetők fejlesztették ki, akiknek egyszerűen nincs kapcsolata a Kodi központi csapatával. Csak olyan kiegészítőket írnak, amelyek a Kodi-en működnek. Ezek a nem hivatalos kiegészítők számos, és rajtad múlik, hogy válassza ki a megfelelő választékot a kiegészítők széles választéka közül, és hogyan használja őket etikai és jogi szempontból egyaránt. A következő okokból világossá válik, hogy miért kell a VPN-et használni a Kodi-val.

A VPN elrejti forgalmát az internetszolgáltatójától

Ha a Kodi kiegészítőket nem hivatalosan filmek és TV-műsorok streamingére használja, akkor óvatos, ha nem engedi, hogy az Internet szolgáltatója mindent nyomon kövessen, amelyet közvetít, és annak helyét. A VPN titkosítja az összes beáramló adatot & ki a Kodi dobozból, vagy akár az egész otthona adatait.

Fel van szerelve az összes személyes adat továbbítására egy választott VPN-kiszolgálón keresztül a világ bármely pontján. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató nyomon kövesse tartalmát és az összes internetes forgalom forrását. Sőt, mivel az internetszolgáltatók hivatalosan megkezdték a kalóztartalmú emberek értesítését, erre sokkal nagyobb szükség van. Nincs több ingyenes ebéd!

Patak Kodi névtelenül

A VPN lehetővé teszi névtelen letöltést, böngészést és adatfolyamot. Ez nemcsak vakossá teszi az internetszolgáltatót a teljes forgalomtól függetlenül, hanem egyidejűleg vakossá teszi a kiszolgálót, ahonnan letöltötte a személyazonosságát és tartózkodási helyét. A kiszolgálók nem tudják követni az Ön IP-címét, mert csak meghatározzák a VPN-kiszolgálót, amelyen keresztül a forgalom átirányításra kerül.

Geo-blokkolt tartalom elérése

VPN használatakor lehetősége van kiszolgálót választani a kívánt országban. Ha csatlakozik egy adott VPN szerverhez, a földrajzilag korlátozott Kodi kiegészítések „azt gondolják”, hogy Ön egy olyan régió lakója, ahol a tartalom valóban elérhető. Ez minden bizonnyal komoly probléma azok számára, akik fizetős streaming szolgáltatásokat használnak, mint például a Netflix, az Amazon és a Hulu.

Ezek közismertek azoknak a tartalmaknak a földrajzi blokkolására vonatkozóan, amelyek csak a kiválasztott országok számára érhetők el a formális partnerségi megállapodások és a kapcsolódó jogi alakiságok miatt. Szerencsére a VPN nagyszerű módja annak, hogy megkerüljük ezt az akadályt. Azt azonban tudnunk kell, hogy a Netflix & A Hulu tisztában van ezekkel a VPN-megoldásokkal, és elkezdte blokkolni őket. De a jó hír az, hogy a Kodi kiegészítők segítenek Önnek legyőzni ezt a problémát is.

Készítsen hozzáférést az összes új kiadáshoz

Jelentős előnye a VPN-k használatának, ha hozzáférést kap az összes új kiadáshoz, mielőtt bárki más megtenné. Például, ha egy vadonatúj videojátékot valamikor éjfél körül egy adott napon indítanak, és az USA-ban kívül tartózkodsz, a VPN-t beállíthatja úgy, hogy csatlakozzon valahol Ázsiába, hogy majdnem huszonnégy órán keresztül letölthesse a játékot. korábban.

Az áramszünet korlátozásainak megkerülése

Ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában él, akkor valószínűleg már tudja, hogy az olyan sportcsatornák, mint az ESPN, MLB.tv, NHL.tv és NFL GamePass, elfedési korlátozásokat vezetnek be az élő játékok számára. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes élőben megnézni a kedvenc csapatát. A VPN használata lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket az áramszünetek korlátozásait, függetlenül attól, hogy nem hivatalos Kodi kiegészítőt használ, vagy maga a hivatalos sportcsatorna.

A Kodi-vel használható legjobb VPN szolgáltatás

A VPN nem csak hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítőkhöz, hanem lehetővé teszi a Kodi-streaming névtelen végrehajtását is. Nincs több szippantás az internetszolgáltató vagy a szerzői jogi csoportok között. Ha korábban még nem használta a VPN-t a Kodi-val, erősen javasoljuk, hogy tegye ezt meg az alább felsorolt ​​okok miatt.

  • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítő van, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat, például a FreeView, a BBC iPlayer, a Channel 4 és az ITV-kiegészítőket. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
  • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
  • Végső adatvédelem: Az internetszolgáltató nem fogja látni a meglátogatott webhelyeket, a letöltött fájlokat vagy az Ön által közvetített videókat.
  • VPN alkalmazások: A VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie. A PC, Mac, Android, iOS és FireStick VPN-alkalmazások megkönnyítik az egész folyamatot.

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Egyszerűen jelentkezzen be az IPVanish segítségével. Ezután töltse le alkalmazásukat ugyanarra az eszközre, amelyen a Kodi-t használja. Végül indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon a választott VPN-kiszolgálóhoz. Nézze meg a 2018-as Kodi VPN-k legjobb listáját.

5 ok, amiért a VPN használata a Kodi-val alapvető fontosságú – Wrap Up

Ha kíváncsi, hogy szüksége van-e VPN-re a Kodi-val, vagy sem, remélhetőleg a fent felsorolt ​​okok egyértelműbbé tették a dolgokat. Nem kétséges, hogy a VPN és a Kodi használata sok előnnyel jár mind a magánélet, mind a szórakozás szempontjából.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me