A 2020-ban az 5 legfontosabb Kodi VPN áttekintő útmutató

A 2017. évi 5 legfontosabb Kodi VPN


A 2020-ban az 5 legfontosabb Kodi VPN

Miért kellene VPN-t használni a Kodi-val?

Fontos a VPN használata a Kodi-lal. Miért? Jól. leginkább azért, mert geo-korlátozás. Hadd magyarázzam. A legtöbb streaming csatorna tetszik BBC iPlayer vagy HBO Go földrajzilag blokkolva vannak a saját régióikon kívül, amelyek az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok. Ezért, ha megpróbálja elérni őket ezeken a régiókon kívülről, csak egy dolgot eredményez: a helymeghatározási hibaüzenet.

Virtuális magánhálózattal azonban mindezt elkerülheti. A VPN olyan eszköz, amely képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat által az internetes forgalom átirányítása. Használhatja csatlakozzon távoli hálózathoz külföldön. Miután ezt megtette, a VPN automatikusan megjelenik elrejteni az IP-címét és cserélje át egy újra a kiválasztott országból.

Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy feloldja a kívánt korlátozott csatornák blokkolását, mert ők azt gondolják, hogy a megtekintési zónájukban tartózkodsz. Ezenkívül VPN-k titkosítsa a forgalmat, ami azt jelenti, hogy senki sem láthatja, mire készül online.

Ez az egész folyamat fog védi online adatvédelmét és biztonságát, különösen torrent kiegészítők esetén. Ezek a webhelyek már nem naplózják a tényleges IP-címét, azaz online identitása rejtett marad. Ez megvédi Önt a szerzői jogoktulajdonosoktól.

Hogyan telepítsünk VPN-t a Kodi-ra

A VPN használatával nem kell aggódnia online korlátozások, biztonsági megsértések vagy a magánélet megsértése.

 • Csak válassza ki a megbízható VPN szolgáltatást, és iratkozzon fel. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást, hogy beállítsa az Ön alkalmazásán iPad, iPhone, Mac, PC, Raspberry Pi, Linux vagy Android TV Box.
 • A VPN szolgáltatást telepítenie kell az útválasztóra, ha használ Kodi az Apple TV-n, az Amazon Fire TV Stick-en vagy a Chromecaston. Ha ez őszinte legyünk, ez nagyon egyszerű, mert rengeteg útmutató és kézikönyv segít Önnek.
 • Azt is megteheti, amit tettem, és beállítottam virtuális útválasztó a PC-n / Mac-en. Akkor csak ossza meg a VPN-kapcsolatot az összes többi streaming eszközével.
 • Egyes internetszolgáltatók tiltják a hasonló webhelyeket WatchFree, Putlocker és Afdah. Ennek ellenére feloldhatja őket VPN-sel, miközben személyazonosságát rejtett módon tarthatja fenn. Senki sem fogja tudni, hogy te vagy te.
 • A VPN telepítése az eszközre vagy a platformra lehetővé teszi őrizze meg online adatvédelmét és kerülje a geo-blokkokat.

Az öt legfontosabb Kodi VPN-szolgáltató 2020-ban

Számos tényező határozza meg, melyik VPN-t jobb használni a Kodi-val. Ezeket a tényezőket később fedezem be, de először az alábbiakban olvashatjuk a legjobb öt VPN-t, amelyeket a Kodi-vel használhatunk. Mindegyiket alaposan tesztelték és felülvizsgálták.

Amint látod, ExpressVPN az első lista a top Kodi VPN szolgáltatások. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyekre különös hatást gyakoroltunk.

ExpressVPN – A legjobb Kodi VPN 2020 áttekintés

ExpressVPN - Az 5 legfontosabb Kodi VPN 2017 áttekintés

ExpressVPN – A Kodi VPN 2020 legjobb 5 ismertetője

Mondta valaki a legjobb VPN-ket? Hát akkor ExpressVPN szerepelnie kell abban a listában. A cég a felhasználók számára csúcsminőségű előnyöket kínál, mint például: nagy szerverhálózat (3000 szerver 94 országban), és erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások (beleértve a 256 bites AES titkosítást és a naplózás nélküli házirendet). Ez az egyik legnagyobb VPN márka, amely ma elérhető, tökéletes a megkerülve a geo-blokkokat és az internetes cenzúra megkerülése.

További szolgáltatások:

 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Több mint 130 különböző VPN-hely világszerte.
 • Hozzáférés az összes Netflix könyvtárhoz, akár az amerikai verzióhoz is.
 • Három egyidejű VPN kapcsolat.
 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia.

IPvanish – A Kodi VPN 2020 legfontosabb áttekintése

IPVanish - Az 5 legfontosabb Kodi VPN 2017 áttekintés

IPVanish – A Kodi VPN 2020 legjobb 5 ismertetője

IPVanish a kiemelkedő funkcióknak köszönhetően az üzleti élet egyik legjobb VPN márkája.

Először: a cég végrehajtja a nem naplózási politika, ami azt jelenti, hogy nem tárolja az online tevékenységeket vagy az adatokat. Ez egy nagyon fontos tulajdonság, amelyre figyelnie kell, mivel a szolgáltatónak tiszteletben kell tartania a magánéletét, és nem kell nyomon követnie, amit csinál.

Másodszor, lehetővé teszi, hogy tesztelje szolgáltatásait, mielőtt teljes mértékben elkötelezi magát a 7 napos pénz-visszafizetési garancia. Ha nem tetszik, akkor gond nélkül visszatérítheti pénzét.

Harmadszor, mindig szem előtt kell tartania a VPN szerverhálózatát. Az IPVanish rendelkezik egy nagy számú szerver világszerte. Ez garantálja, hogy szinte bármilyen csatornához hozzáférhet a világon. Sőt, a szolgáltatónak mindig biztosítania kell kiváló sebesség hogy a kedvenc műsorai streamingje közben ne találkozzon pufferelési problémákkal.

És végül de nem utolsó sorban, IPVanish jelentése a Kodi számára optimalizált, ami tökéletes illeszkedést tesz lehetővé. Ezért a médialejátszóval való teljesítménye felülmúlhatja a többi VPN márkát.

StrongVPN – A Kodi VPN 2020 legfontosabb áttekintése

StrongVPN - Az 5 legfontosabb Kodi VPN 2017 áttekintés

StrongVPN – A Kodi VPN 2020 legjobb 5 ismertetője

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Egy másik szilárd választás, amelyet megfontolhat StrongVPN. Az tud feloldja a Netflix USA és Egyesült Királyság blokkolását bárhol a világon. Ha azonban mélyen megvizsgálja, látni fogja, hogy ez a szolgáltató nem nyújt annyi szolgáltatást, mint néhány társa..

De ahol hiányzik a szolgáltatás, az árat fedezi. A StrongVPN havi előfizetése $ 10.00, miközben 42% megtakarítást érhet el, ha feliratkozik az éves szolgáltatásra, ami költséges $ 69.99 (Havonta 5,83 USD).

Előnyök:

 • Hozzáférés az amerikai és az Egyesült Királyságbeli Netflixhez külföldről.
 • Alacsony költségű.
 • Ingyenes intelligens DNS proxy szolgáltatás.

Hátrányok:

 • Inkonzisztencia a kiszolgálókkal kapcsolatban (néhány lassú, mások nem működtek).
 • Csak 5 napos visszatérítési időszak.
 • Az OpenVPN csak a kiválasztott szerveren érhető el.

VyprVPN – A legjobb Kodi VPN 2020 áttekintés

VyprVPN - Az 5 legjobb Kodi VPN 2017 áttekintés

VyprVPN – A Kodi VPN 2020 legjobb 5 ismertetője

Mi a helyzet Kínával és a nagy falakkal? Oké, tehát egyikük egy történelmi csodás, amelyet sokan a világ új hét csodájának tekintnek. De a másik csak idegesítő. Én a Nagyszerű tűzfal cenzúra rendszer, természetesen.

Ez a tűzfal drasztikusan korlátozza az internet-hozzáférést, ha valaha Kínában található. Népszerű webhelyek, mint például YouTube, Netflix, Instagram, Facebook, és még sok minden más ennek a rendszernek az áldozata. Más szavakkal, blokkolva vannak.

Szerencsére, VyprVPN kifejlesztett egy kicsit, amit „Chameleon” -nak hívtak, és ezt a kínai sárkány megölésére tervezett lopakodó rendszert fejlesztették ki. Ez a szolgáltató kötelező, ha Kínában él, mert ez a legjobb módja annak, hogy megkerülje a Nagy tűzfalat.

Valójában a VyprVPN sokkal magasabb lenne a listánkban Az 5 legfontosabb Kodi VPN ha nem lenne a torzítás zéró toleranciája?.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kiszolgálók 36 országban.
 • „Kaméleon” rendszer.

Hátrányok:

 • Nincs torrent.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 útmutató

NordVPN - Az 5 legfontosabb Kodi VPN 2017 áttekintés

NordVPN – A Kodi VPN 2020 legjobb 5 ismertetője

VPN kezdők valószínűleg azt akarja, hogy egy felhasználóbarát VPN-alkalmazás települjön az eszközére, és ennek használata nem túl bonyolult. Ha ez a helyzet, akkor nem fog jobbat találni NordVPN. Az alkalmazás számára PC, Mac, Android, iPhone és iPad az egyik legjobb, amit valaha használtam.

Csak néhány percbe telik az alkalmazás letöltése és telepítése az eszközére, akár a NordVPN webhelyről, akár az App Store-ból. Csakúgy, mint az ExpressVPN, ez a szolgáltató a 30 napos visszatérítési politika, amelynek sok időt kell adnia számodra a szolgáltatások kipróbálásához.

Előnyök:

 • Nagyszerű VPN alkalmazások.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Dupla VPN.
 • VPN szerverek körülbelül 57 országban.

Hátrányok:

 • Néhány szerver viszonylag lassú, de a legtöbb nagyon gyors.

Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re

Ha végül regisztrál az IPVanish-hez, kövesse az alábbi útmutatót az IPVanish VPN alkalmazás telepítéséhez a FireStick-hez.

A legjobb 5 Kodi VPN 2020-ra

Abban az időben, amikor Internetes megfigyelés és online kémkedés állandóan magas, a VPN használatának fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Függetlenül attól, hogy a Kodi-t használja, böngész az interneten, vagy akár ellenőrzi az e-mail postafiókját. Soha nem tudhatod, hogy az internetszolgáltató vagy a kormányhivatalok-e hallgatózás rajtad. Ezért, hogy elkerülje a szimatoló szemét, győződjön meg arról, hogy a VPN szolgáltató ami tiszteletben tartja az önöket online adatvédelem.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map