A Jailbreaking FireStick illegális?

Jailbreaking FireStick illegális vagy legális az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában? Az Amazon Fire Stick az egyik legnépszerűbb streaming eszköz a piacon, és az emberek folyamatosan keresik a módszereit, hogy minél többet kihozhassanak belőle. A börtönbe törés az egyik ilyen módszer. Nincs semmi baj, ha így cselekszenek, kivéve a multimédia beáramlást, amire fel kell készülniük. Egy jailbroken Fire Stick már letöltött egy médialejátszó szoftvert. Azok az emberek, akik már nem tudták megsemmisíteni tűzjelzőiket, általában olyan harmadik féltől származó alkalmazásokat telepítenek, mint például a Kodi, a Mobdro és a Terrarium TV. Ekkor fordulhat elő a rendetlenség, és elkezdődik az érv, hogy ez törvényes vagy illegális – e. Lebontjuk az ön számára.


A Jailbreaking FireStick illegális?

A Jailbreaking FireStick illegális?

Mi a Jailbreaking a FireStick?

Az emberek azt értik, amikor az Amazon Fire TV Stick-re „jailbrokennek” hivatkoznak, hogy az a Kodi nevű médiaszerver-szoftverrel van telepítve. A Kodi egy népszerű médiaközpont-alkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy elősegítse a helyi és streaming tartalom megszervezését az streaming tevékenységek megkönnyítése érdekében. Nyugodtan nézze meg a FireStick Jailbreak útmutatónkat, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mit jelent a FireStick Jailbreaking..

A Jailbreaking FireStick illegális?

Tegyük fel így. Nem. Az egyetlen különbség a szokásos Fire TV Stick és a jailbrokes között a KODI telepítése. A jogszerűség kérdése attól függ, hogyan használja később az eszközt. Visszaél a szerzői joggal védett anyagokkal? Vagy a kalóz tartalmat közvetíti? Ez igazán rajtad múlik. De a börtönrészlet önmagában szuper legális. Jogszerűsége valójában attól függ, hogyan használja az eszközt és a rajta lévő szoftvert. Lényegében az egész folyamat nem különbözik nagyban az internetes böngésző használatától. Amíg azt a tartalom elérésére használja, amelyre Ön törvényesen jogosult, akkor rendben kell lennie. Ha azonban ezeket az alkalmazásokat illegálisan hozzáfér a szerzői joggal védett anyagokhoz, akkor jogi problémákba kerülhet.

Hogyan használhatunk VPN-t a FireStick-en a biztonság kedvéért

Ha a Kodi-t olyan filmek és TV-műsorok nézésére fogja használni, amelyekért általában fizet, akkor valószínűleg VPN-re lesz szüksége a fedezésére. A Kodi legális és mindaddig, amíg visszaélnek. Ez a jó hírű szoftver lehetővé teszi számtalan olyan csatorna és videó elérését, amelyek esetleg nem állnak rendelkezésre, vagy akár le vannak tiltva az Ön országában. Mi értelme van a Jailbreaking a FireStick-nek, ha nem tudod megnézni, mit kínálnak rajta? A VPN a válasz. A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek a magánhálózatokhoz, és távolról megosszák az adatokat nyilvános hálózatokon keresztül. Ennek ellenére a felhasználók összes adata titkosítva van, és online forgalmuk nem nyomon követhető. A VPN használata FireStick-en segít a felhasználóknak az összes korlátozás megkerülésében, hogy hozzáférjenek bármihez, amit akarnak, az internetszolgáltató ismerete nélkül.

A legjobb VPN a FireStick számára

A VPN telepítése sok előnnyel jár. Tekintettel arra, hogy a legtöbb FireStick alkalmazás és kiegészítő nem működik olyan országokon kívül, mint az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország, növeli a virtuális magánhálózat igényét. Azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják kerülni a földrajzi korlátozásokat, és bármilyen csatornán vagy kiegészítőn élő és igény szerint tartalmat szeretnének nézni, online kell csalniuk a helyüket. Ez azt jelenti, hogy be kell csalniuk az internetszolgáltatókat, hogy azt gondolják, hogy a fent említett országok valamelyikében találhatók. Ez az egyetlen módja annak, hogy hozzáférjenek a kívánt anyaghoz, függetlenül attól, hogy hol vannak. Vessen egy pillantást néhány előnyere, amelyet VPN használatakor az Amazon FireStick használatával érhet el.

  • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Oldja fel és nézze meg a Kodi kiegészítőket, például az USTVNow.
  • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
  • Bypass ISP fojtószelep: A VPN-k megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatók fojtsa az internet sebességét, hogy megszakítás nélkül élvezhesse az online video streaming-t.
  • VPN alkalmazások: Az összes alkalmazás felhasználóbarát és PC-n, Mac-en, Androidon, iOS-en és FireStick-en működik.

ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltatás, amelyet a FireStick-rel használhat. Vegye ki tőlünk, az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-knek, amelyek javították a letöltési teljesítményt. Az IPVanish kiváló utasításokat nyújt a VPN telepítéséhez a FireStick-re. Ez a szolgáltató úgy is optimalizálta VPN-alkalmazásokat, hogy jobban együttműködjenek az Amazon Fire TV-vel. Nézze meg a a legjobb FireStick VPN-k 2019-ben.

A Jailbroken Firestick legális vagy nem?

Röviden: a jailbreaking Amazon FireStick nem illegális. Nem fog börtönbe hozni azért, mert a FireStick-et megszüntették. Ez a saját személyes FireStickje, amely hangosan sír. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindent szándékosan felhasználhat. Ha a Kodi építőelemekkel vagy kiegészítőkkel keverik meg a szerzői jogi tartalmakat, akkor nagy a esélye, hogy bajba kerüljön mind a kormány, mind az internetszolgáltató, vagy a legrosszabb esetekben mindkettő. Tehát ha valóban meg akarja ünnepelni a jailbreaking teljesítményét, telepítsen egy VPN-t, majd dobja ki magát.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me