A Kodi 17.6 frissítési és telepítési útmutatójának frissítése

Még mindig tovább Jarvis? Gyere, srácok, itt az ideje a frissítésnek. Az új Kodi Krypton elmegy; azonnal meg kell szerezned. Ó, itt vagy, mert nem tudja, hogyan kell frissíteni a szoftvert. Ne aggódj. Azért vagyok itt, hogy segítsek. Tegyük fel és futtassa az új Kodi 17.6-at. Kövess engem.


A Kodi Krypton telepítése 17.6

A Kodi Krypton telepítése 17.6

Kodi 17.6 frissítés – telepítési folyamat?

Az alábbi lépéseket követheti frissítse és telepítse a Kodi 17.6-at a számítógépére, a Mac-re vagy a Raspberry Pi-re. Abban az esetben, ha egy Android TV Box, alternatívaként is továbbmehet Google Play Áruház és hajtsa végre a frissítést onnan. A telepített kiegészítők és a korábbi Kodi konfigurációk megmaradnak, ha telepíti a Kodi 17.6 frissítést.

 1. Keresse meg a hivatalos Kodi weboldal a letöltési folyamat elindításához.
 2. Most válassza ki az eszközt ábrázoló ikont. Megtalálod WIndows, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Mac, és több.Telepítse a Kodi 17.6-at
 3. Most kattintson a ajánlott lap.
 4. Néhány másodperc alatt a A letöltés elindul. Ha nem, érintse meg a Kattintson ide.A Kodi 17 telepítése
 5. A fájl kész. Éppen nyissa meg és indítsa el a telepítést.
 6. Minden kész. Most már van Kodi Krypton.

Kodi 17.6 a FireStick-en? Ez egyszerű

Fire Stick-et vagy Fire TV-t használ? Kodi Krypton is megszerezhető. Itt van a tennivaló:

 1. Ahhoz, hogy elinduljon, meg kell Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat. Ezért menjen tovább a Fejlesztői beállítások a navigáláson keresztül Beállítások és akkor Rendszer.FIRESTICK-DeveloperOptions-1
 2. Ezután koppintson a elemre Alkalmazások ismeretlen forrásokból hogy lehetővé tegye.FIRESTICK-Ismeretlen-Sources-1
 3. Most használja a keresési részt a következőhöz: keresse meg az ES File Explorer programot.ES File Explorer
 4. kettyenés töltse le és telepítse az alkalmazást.
 5. Ezután aktiválja az ES Explorer alkalmazást, és lépjen az Eszközök elemre, majd a következőre Downloader.
  MX Player File Explorer menü
 6. Ezután érintse meg a gombot +Új gomb.Új fájlkezelő hozzáadása
 7. A következő szöveg beszúrása: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk az útvonalon, és nyomja meg az Ok gombot.
 8. Válassza ki a fájl nevét. Jobb, ha megy Kodi.
 9. Ezután kattintson a gombra Letöltés most és a folyamat elindul.
 10. Most, nyissa meg a fájlt így telepítheti az Amazon-eszközére.
 11. Várjon néhány másodpercet, és térjen vissza a Kezdőképernyő.
 12. Indítsa el Kodi Krypton-t és élvezd.

Kodi 17.6 – Újdonságok

Az új frissítés sok új és friss kiegészítéssel érkezik. Itt van a a Kodi hivatalos weboldala Államok:

 • Javítsa ki a lehetséges összeomlást a vezérlő párbeszédpanelen.
 • Frissítse a standard lehúzókat.
 • Javítsa ki a belső hálózati kiszolgálóval kapcsolatos esetleges kapcsolódási problémákat
 • Javítsa ki a balesetet, ha a perifériás joystick-kiegészítő le van tiltva.

Kodi Krypton – még jobb VPN-vel

Nem számít, milyen Kodi verzióval rendelkezik, a korlátlan tartalomhoz való hozzáférése megkönnyíti a jóvoltából geo-korlátozás. Tudom, hogy többen vannak 900 hivatalos kiegészítő a Kodi-on, de ezek többsége csak bizonyos országokra korlátozódik. Vesz MLB, a March Madness Live és az USA Netflix, például. Mindezek a szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhető el.

A földrajzi kérdés megkerüléséhez meg kell tennie használjon VPN-t. Segít neked hamisítja az online tartózkodási helyét bármely országba, ahol vannak szerverek. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez abban a régióban, ahol a csatorna elérhető, és megvan. Majd megkapja az adott területen érvényes IP-címet és teljes hozzáférés az ország online tartalmához.

Másrészt valószínűleg hallotta már ezt A Kodi használata illegális. Ellenkezőleg, maga az alkalmazás nagyon legális. Ellenkező esetben nem találja meg a Google Play Áruház. Jogellenesség azonban abból fakad, hogy az emberek hajlamosak használni az alkalmazást. A Kodi nyílt forráskódú. Bárki kidolgozhat egy kiegészítőt, és valahol a tárolóba helyezheti.

A legtöbb ilyen kiegészítő megsérti a szerzői jogi törvényeket és hozzáférést biztosít az ingyenes streaminghez. Valójában a A felhasználókat bepereltek az ilyen kiegészítők használatáért. Ne kockáztasd. Lehet, hogy nem tudja, hogy a kiegészítő hivatalos-e vagy sem, de a megfelelő óvintézkedésekkel kezdi. Használjon VPN-t, elrejteni személyazonosságát, és a lehető legbiztonságosan használja a Kodi-t.

Még veszélyes is az ilyen kiegészítők használata. Látja, hogy aki készítette őket, nem Robin Hood. Ő nem adja ki őket ingyen. Legtöbbjük bűnözők várni pénzt kereshet tiltott eszközökkel. Légy óvatos. Ennek eredménye lehet kiberbűnözés, ez egy olyan út, amelyet soha nem akarsz megtenni.

A legjobb VPN Kodi Krypton számára

Az ExpressVPN az iparág egyik legfontosabb VPN-je. Kétségkívül más Kodi-élményt fog kapni, amikor ezzel működik. Először is, szerverei vannak a világ minden tájáról, ami azt jelenti, hogy letöltheti a legjobb kiegészítőket és hozzáférhet azok tartalmához anélkül, hogy az úton lennének. értem 3000+ szerver 94 országban, ez egy hatalmas tartomány.

Ami a biztonságot illeti, az üzleti életben a lehető legjobbat hozza magával. Magas szintű titkosítás, együtt több protokoll választani. Nagyon ajánlom, hogy tartsa be az alapértelmezett értéket – OpenVPN. Ez a legbiztonságosabb az összes közül. Nem csak ezt, hanem az ExpressVPN-t is támogatja a P2P-t, így kiváló lehetőség a sok Kodi kiegészítő számára.

Adatvédelem szempontjából bántak veled. Ennek oka az ExpressVPN nem tart naplókat a böngészési tevékenységek közül. Ez tökéletes, ha azt akarja, hogy munkája magántulajdonban maradjon. Még a kormány sem lesz képes összegyűjti az adatait. Mit kapnának, ha elsősorban nincs mit adni? Ennél is fontosabb, hogy az ExpressVPN rendelkezik automatikus lekapcsoló. Ha a VPN-kapcsolat hirtelen csökken, megszakítja az internet-kapcsolatot. Ne aggódjon, az ExpressVPN használatával; biztonságos kezekben vagy.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen, ami megfelelő Kodi-nak. Vannak más is top Kodi VPN-k kint. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

Kodi 17.6 letöltési és telepítési útmutató – Végső gondolatok

Jarvis kint van, és Krypton be van. Haladj tovább, frissítsd a Kodi-t a legújabb verzióra, most már rendelkezel az eszközökkel. Mindent megadtam neked, amiről tudnia kell Kodi Krypton telepítése. Ne felejtsen kiáltozni a megjegyzés részben, és mindent elmondhat neked az új Kodi tapasztalatáról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me