A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítői

Mik a a legjobb kiegészítők a Kodi 18 Leia számára? Kodi 17.6 Krypton a Krypton fázis utolsó verziója. Ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy a Kodi 18 Leia hivatalos kiadása küszöbön áll. A Kodi legújabb verziója érdekes új funkciókat hoz az asztalra. A játék egyike. Mindezt szem előtt tartva, megnézzük a legfontosabb Kodi 18 Leia pluginokat, amelyeket telepíthet Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC és Mac.

A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítői

A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítői

A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítői

A Kodi esetében mindig a legjobb, ha csak azokat a kiegészítőket telepíti, amelyek megtalálhatók a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban. Ezek a bővítmények elsősorban biztonságosak és legálisak is. Itt vannak a kedvenc legfontosabb Kodi 18 Leia kiegészítők.

1. USTVNow

Az USTVNow az egyik legnépszerűbb Kodi kiegészítő, és jó okból is. Alapvetően egy ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a népszerű amerikai csatornák, például a CBS, az ABC és a CWTV ingyenes élő közvetítését online. Ha Kodi-felhasználó, akkor az USTVNow kötelező. Telepítheti a következő útmutató követésével.

2. iPlayer WWW

Az iPlayer WWW második helyen szerepel a Kodi 18 Leia legjobb kiegészítőinek listájában. Ez a kiegészítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élőben és igény szerint is megtekinthessék a BBC-t. A legnépszerűbb TV-műsorok streamingjeit, mint például a Day of Day, a Top Gear, az Eastenders, valamint a Peaky Blinders műsorokat közvetítheti. Mindaddig, amíg az Egyesült Királyságban található. Az iPlayer WWW kiegészítő Kodi 18-on történő beállításával kapcsolatos további információkért nézze meg ezeket az utasításokat.

3. Youtube-kiegészítő

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Amazon és a Google jelenleg nem lát szemtől szembe. A konfliktus eredményeként a Youtube alkalmazást eltávolították az Amazon áruházból. Ez a FireStick felhasználóit dilemmában hagyta. A Youtube Kodi addonnak köszönhetően bármikor könnyedén elérheti kedvenc Youtube csatornáit és videóit bármilyen eszközön, amelyre a Kodi telepítette. Ide tartozik az Amazon Fire TV és a FireStick.

4. Crackler

A Crackler egy ingyenes és legális Kodi-kiegészítő, amely különféle filmek és TV-sorozatok nézésére használható. Meglátogathatja a Crackle webhelyet, vagy telepítheti a hivatalos Crackler Kodi pluginot a számítógépére, a Mac, az Android, a FireStick vagy a Raspberry Pi oldalra. A hozzáférhető filmek és TV-műsorok könyvtára a régiótól függ. Ezért javasolt a VPN használata.

5. Plex

Már nem Plex vs Kodi, hanem Plex ÉS Kodi. A hivatalos Plex-kiegészítő most ingyenesen elérhető a Kodi-on. Ez azt jelenti, hogy a világ két legjobb multimédiás portját egyesítheti. Mindkét platformon rajongói azon tűnődtek, hogy a Kodi és a Plex hogyan működnek együtt. Plex végül hozzáadott egy hivatalos kiegészítőt a Kodi-hoz, amelyet megtalálhat a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

Egyéb Kodi kiegészítők a Kodi 18 Leia számára

 • Funimation most
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Viewster
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • HGTV
 • Vevo
 • Zattoo Box
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

A legjobb VPN a Kodi 18 Leia számára

A legtöbb Kodi 18 kiegészítő csak bizonyos régiókban működik, például USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ezeknek a regionális korlátozásoknak a megkerüléséhez, valamint a kívánt Kodi plugin élő és igény szerinti tartalmainak megtekintéséhez bárhol, ahol csak akar, el kell hamisítania a tartózkodási helyét online a VPN segítségével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket a VPN és a Kodi 18 Leia használatával használ.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítő van, például az USTVNow, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi 18 Leia segítségével használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2018-as Kodi VPN-k áttekintett listáját.

A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítőinek telepítése

A fenti listából bármilyen bővítmény beállításához csak annyit kell tennie, hogy elérje a hivatalos Kodi kiegészítő tárolót. Így telepítheti például az USTVNow Kodi kiegészítőt.

 1. Indítsa el a Kodi 18 Leia alkalmazást.
 2. Menj tovább az Addons-hoz.
 3. Kattintson a kis csomag-kiegészítő telepítési ikonjára a bal felső sarokban.
 4. Most válassza az „Install from Repository” lehetőséget..
 5. Ezután válassza a Kodi kiegészítő tárolót -> Videó kiegészítők.
 6. Kattintson az USTVNow elemre -> Telepítés.
 7. Várja meg az ‘Addon engedélyezve’ értesítést.
 8. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és kattintson az Addons elemre -> Videó kiegészítők.
 9. Válassza az USTVNow lehetőséget.

A Kodi 18 Leia legjobb kiegészítői – Wrap Up

Tehát mit gondol a Kodi 18 Leia legfontosabb kiegészítők listájáról? Kipróbálta még valamelyiket? Van egy bővítmény, amelynek Ön szerint a listán is szerepelnie kell? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés hagyásával.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me