A Kodi 18 Leia telepítése Windows PC-re

Itt van a Kodi-tapasztalat következő szintje. Most már élvezheti az új Kodi 18 Leia előnyeit számos eszközön, beleértve a Windows PC-t is. Jarvis és Krypton sikere után kíváncsi lenne, mit Leia kínál. Ezért ebben a cikkben megtanulja, hogyan kell telepítse a Kodi 18-at a Windows PC-n 3 egyszerű módon.


A Kodi 18 Leia telepítése Windows PC-re

A Kodi 18 Leia telepítése Windows PC-re

A Kodi 18 Leia telepítése Windows PC-re

A Kodi 18. verzióját Leia-nak hívják Carrie Fisher tiszteletére. Számos módja van a legfrissebb Kodi verzió letöltésének a számítógépére. Nagyon könnyű követni őket, és mindegyikén át fogok navigálni. Tehát a következőképpen telepítheti a Kodi 18 szoftvert a Windows rendszerére.

Hivatalos honlapon keresztül

Egyszerűen ellátogathat a hivatalos weboldalra, és megteheti a következőket:

 1. Menj A Kodi hivatalos weboldala.
 2. választ Letöltés a jobb felső sarokban.
 3. Választ ablakok kattintson az ikonjára.Válassza ki a platformját
 4. Megjelenik egy kis ablak. Válassza az ajánlott lehetőséget.
 5. A letöltés automatikusan megkezdődik.
 6. Fuss a letöltött fájl.
 7. Most a Kodi 18 van.

A Windows Store használata

Természetesen az első forrás, amelyet a letöltésekhez szeretne beszerezni, a Windows Store. A Kodi alkalmazást csak a név keresésével találhatja meg. Nézze meg, hogyan lehet ezt megtenni:

 1. Indítsa el a Windows Store.
 2. Kattintson a keresősávra, és írja be Kodi.
 3. Miután eltaláltad Belép, látni fogod az ingyen Kodi App.Szerezd meg Kodi-t
 4. Kattintson a Get gombra.
 5. Miután az elemet letöltötte, nyomja meg az Indítás gombot.Indítsa el a Kodi telepítését
 6. Most már a Kodi legújabb verziója van.

Frissítse meglévő Kodi-ját a Windows Installer segítségével

Most ez csak akkor működik, ha már van Kodi-ja a számítógépen. A Kodi régi verzióját Leia-re frissítjük. Óvatosan kövesse a lépéseket:

 1. Indítsa el a Kodi-t Windows rendszeren.
 2. Lépjen a Kiegészítők oldalra.
 3. Válassza a (Box Icon) menüt a felső menüben.Box ikon Kodi
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból.Telepítés a tárházból
 5. Görgessen lefelé a listával, és nyomja meg Kodi kiegészítők tárolója.Kodi tároló
 6. Keresse meg a Program-kiegészítők és válasszon Windows Installer a listából.Kodi Installer
 7. kettyenés Telepítés.
 8. Vissza a Kodi Fő képernyő.
 9. Érintse meg Kiegészítői Program-kiegészítők > Kodi Installer.Kodi Program Installer
 10. Kattintson kibocsátások és válassza ki az ajánlott lehetőséget.
 11. Most megkapják a legújabb Kodi frissítést, amely természetesen 18. Válassza ki.
 12. A letöltés elindul.
 13. Ha kész, élvezze a Kodi 18-at.

A legjobb VPN a Kodi számára

A Kodi egy többplatformos, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű tartalomtárakhoz, eszközökhöz és programokhoz férjenek hozzá különböző szórakoztatási élményekhez. A Kodi valódi lényege a kiegészítőkben rejlik, amelyek kiterjesztik a Kodi képességeit. Nevezetesen olyan video kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a videókat sokféle forrásból továbbítsák.

Ez természetesen magában foglalja a BBC iPlayer kedvelőit és egy csomó más streaming szolgáltatást. Bármennyire fantasztikus is, amilyennek hangzik, az ilyen csatornák földrajzilag korlátozottak a saját országukra. Ez azt jelenti, hogy ha külföldön él, e szolgáltatásokhoz való hozzáférést megtagadják.

Szerencsére létezik olyan internetes eszköz, mint a VPN. A Kodi Leia működtetése során a következők nyerhetők meg a VPN használatával:

 • Korlátozott tartalom feloldása: A kiegészítők nem mindig érhetők el letöltésre. Az Ön IP-címére támaszkodnak, hogy hozzáférést biztosítsanak az általuk kínált szolgáltatásokhoz. A tartózkodási helyétől függően megkapja a méltányos részt a streaming szolgáltatásokkal és más alkalmazásokkal. A VPN megváltoztatja az Ön IP-jét, úgy tűnik, hogy másutt tartózkodik. Ez hozzáférést biztosít a letölthető anyagok egy teljesen új világához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.
 • ISP fojtószelep: A VPN-k elrejtik az Ön IP-címét, hogy elkerüljék az internetszolgáltató figyelési szokásait. Voltál már észre a kapcsolat sebességének hirtelen csökkenése? Igen, ezt nevezik fojtószelepnek. Az ilyen probléma megkerülése érdekében csatlakozzon egy VPN-kiszolgálóhoz, és anonimizálja internet-megközelítését.
 • Biztonság: A VPN extra védelmet nyújt a forgalom számára. Most már szörfözhet az interneten anélkül, hogy bármiféle számítógépes támadásnak kellene aggódnia.

ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató a piacon. Mivel ezt használom, ez segített nekem kibővíteni Kodi tapasztalataimat oly módon, hogy nem tudod megérteni. A streaming még soha nem volt ilyen egyszerű, és soha nem érzem magam biztonságosabbnak a VPN használatakor. Ha azonban valami mást keres, kérjük, ellenőrizze a legjobb Kodi VPN-k lent.

Szerezd meg a Kodi 18 Leia-t a számítógépen – Összegzés

Ha egy eszköz nem tartozik a Kodi alap verziójához, mint például FIRESTICK és Android TV dobozok, csak telepítse magad. Most már tudja, hogyan lehet a legújabb Kodi verziót beszerezni a számítógépére. Folytasd, szerezd meg és próbáld ki, érdemes bízni bennem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map