A Kodi 18 letöltési és telepítési útmutatójának frissítése

Hogyan frissítsük a Kodi 17-et Kodi 18 Leia-re? Kryptonnal, hello Leia. A Kodi 18 verziója elérte a letöltési piacot. Számos változtatást hajtottak végre, és köszönet a Kodi fejlesztõinek, néhányunk apró ízlést kapott, amikor egy bétaverziót elõzetesen kiadtak. Ugyanakkor a valós üzlet már elmúlt. Tehát itt van minden, amit tudnia kell a Kodi 18-ról és annak bármilyen eszközre történő telepítéséről.


A Kodi 18 letöltése és telepítése

A Kodi 18 letöltése és telepítése

A Kodi 18 frissítés letöltése és telepítése?

A Kodi megtalálható Windows, Mac, Android, Linux, Raspberry Pi, iOS és más eszközökön. Itt az ideje a frissítési folyamatnak. A lépések meglehetősen egyszerűek. A továbblépéshez lépésről lépésre áttekintjük.

 1. Látogasson el a Kodi hivatalos letöltési oldalára.
 2. Válassza ki a használt készüléket.Telepítse a Kodi 18 Leia éjszakai építését
 3. Megjelenik egy felbukkanó ablak, kattintson az „Ajánlott” elemre.
 4. Koppintson a kék gombra.A Kodi 18 Leia telepítése
 5. Várja meg, amíg a Kodi 18 fájl letöltődik.
 6. Nyissa meg a letöltött fájlt, és indítsa el a telepítést.

Miután beállította a Kodi 18 Leia eszközt streaming eszközén, csak annyit kell tennie, hogy telepít néhány Kodi 18 Leia kiegészítőt. Ne feledje, hogy ha már van telepítve egy korábbi Kodi verzió, akkor a fent felsorolt ​​eljárást kell követnie a Kodi 18-ra történő frissítéshez..

A Kodi 18 telepítése a FireStick-en

Nagyon sok multimédiás tartalom található a FireStick oldalon. Van azonban olyan prémium tartalom, amely néhány magas árcímkével rendelkezik.

Ez az egyik legnagyobb oka annak, hogy a felhasználók telepítsék a Kodi-t a Fire Stick-re. Az egyik legnépszerűbb Amazon FireStick alkalmazásnak tekintik az ingyenes tartalom egy teljesen új világát.

Mint a Kodi rajongói, valószínűleg megvan a Fire Stickjén. Ezért követheti ezt az útmutatót a Kodi Leia telepítéséről a FireStick-re.

Kodi 18 – Újdonságok

A hivatalos Kodi weboldal szerint az új frissítés a következő javításokat tartalmazza:

 • Frissítse a Python és a Skin fejlesztési dokumentációját.
 • Javítsa ki az összeomlást bizonyos olyan zenefájlokon, amelyek ID3v2 UFID keretet tartalmaznak.
 • Ne oldja meg a válaszokat, ha minimalizálja a Mac OSX rendszert.
 • Javítsa meg a külső feliratok keresésének útját.
 • Oldja meg a baleseteket az „x” megnyomásával, hogy leállítsa a DVD .iso képet, amikor a „Player Process Info” jelenik meg.
 • Képernyőkép: egyszerűsíti a logikát, és óvadékként szolgál, ha nincs beállítva mappa.
 • A felbontás módosítása (ha szükséges) az alkalmazás indításakor (javítja az XBXO felbontási problémákat).
 • Android: Állítsa vissza a kalibrálást, ha a grafikus felhasználói felület korlátozása megváltozik.
 • Android: javítsa a feliratok helyzetével kapcsolatos problémákat.
 • Javítsa ki a felbontási engedélyezési listával kapcsolatos problémákat a Windows rendszeren.
 • Bővítse az opciót a spoilerek, például a szöveg vagy a képek elrejtéséhez a könyvtár nézetéből.
 • Támogatás hozzáadása az új iOS-eszközökhöz.

A legjobb VPN a Kodi 18 Leia számára

Számos streaming webhely a tartózkodási hely alapján blokkolja a hozzáférést. Meg tudják határozni a tartózkodási helyét, ha megnézik az IP-címet. Ezért a VPN használata elengedhetetlen, ha Kodi-t használ. A virtuális magánhálózattal elrejtheti a jelenlegi IP-címét, és új helyet vehet fel abban az országban, ahol egy adott csatorna lefedettségi jogokkal rendelkezik..

Ha csatlakozik egy adott régió szerveréhez, teljes hozzáféréssel rendelkezik a streaming webhelyhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Nem csak ezt, de a VPN-nek más előnyei is vannak. Íme néhány:

 • A regionális korlátozások megkerülése: A Kodi lehetővé teszi a felhasználók számára kiegészítők telepítését streaming céljából. Néhányuk azonban korlátozódhat a saját régiójára, ami lehetetlenné teszi a kívülállók számára a hozzáférést. A VPN használatával meg fogja tudni kezdeni ezeket a kiegészítőket, és bárhol is használhatja őket.
 • Kerülje az ISP fojtását: Az internetszolgáltató képes csökkenteni a kapcsolat sebességét. Amit az emberek „fojtószelepnek” hívják, azt szeretem bosszantónak hívni, különösen a szerpentin számára. Ennek ellenére a VPN segítségével elrejti személyazonosságát és titkosítja a forgalmat, hogy az internetszolgáltató blokkolódjon minden fojtási kísérlet ellen..
 • Jobb adatvédelem és biztonság: A VPN növeli az Ön biztonságát és magánéletét a legújabb katonai titkosításokkal.
 • VPN alkalmazások: A jó hírű VPN szolgáltatók felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak a fő eszközökön. VPN-ügyfelek megtalálhatók a FireStick, Android, iOS, PC és Mac rendszereken.

megpróbáltam ExpressVPN magamat. Ez a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Ennek a VPN-nek a szerverei vannak a világ minden tájáról, így garantálhatja a tökéletes streaming élményt, amikor használja. Nézze meg alább a legjobb Kodi VPN-k áttekintett listáját.

Kodi 18 Letöltési és telepítési útmutató – Végső gondolatok

Az új Kodi Leia telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy pihenjen és élvezze a Kodi által kínált csodálatos streaming tartalmakat, bárhol is legyen..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map