A Kodi 2020 legjobb kiegészítői

Melyek a legjobbak Kodi kiegészítések 2020-ban? Kodi népszerűsége szédülő magasságokba emelkedett 2017-ben. A multimédia központ hírneve szintén nagy szerepet játszott. Bár maga az alkalmazás teljesen legális, számos harmadik féltől származó kiegészítőt ellenőrzés alá vettek. Amit a legtöbb Kodi-felhasználó nem tudja, az a sok Kodi-bővítmény, amelyek teljesen legálisak és biztonságosak. Ha többet szeretne megtudni ezekről a Kodi alkalmazásokról és kiegészítőkről, nézze meg a „Legjobb Kodi kiegészítők 2020” az Amazon FireStick, az Android TV Box, a PC, a Mac, az Xbox One, az OpenElec és a Raspberry Pi esetében az alábbi áttekintés: Kodi 18 és Kodi 17.

Legjobb Kodi kiegészítések 2020

Legjobb Kodi kiegészítések 2020

A Kodi 2020 legjobb kiegészítői – összefoglaló

Az alábbiakban felsoroljuk a Kodi 18 Leia és a Kodi 17 Krypton legjobb Kodi kiegészítőinek listáját. Ezek a kiegészítők népszerűek az Android TV, az Amazon Fire Stick, a PC, a Mac, a Raspberry Pi, valamint az Xbox One Kodi felhasználók körében..

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. Plex
 6. Vevo
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Legjobb Kodi kiegészítések 2020

Itt vannak az öt legfontosabb Kodi plugin 2020-ra:

1. USTVNOW – A legjobb Kodi Addon

Az USA-n kívül élő amerikai emigránsok számára ez az a kiegészítő, amelyre szükségük van az élő amerikai TV-csatornák nézéséhez. Tekintettel az USTVNow megbízhatóságára és egyszerű használatára, a 2018-as Kodi-kiegészítők listájának tetejére kellett állnunk. Az USTNOW csatorna felállítása ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC és My9.

2. iPlayer WWW – Legjobb UK Kodi plugin

Ami a Kodi legfontosabb brit kiegészítéseit illeti, természetesen nincs hiány. Ezeknek a kiegészítőknek a többsége azonban ritkán él fel hype-jével. Az iPlayer WWW nem tartozik ebbe a kategóriába. Könnyen az egyik legjobb élő közvetítés-kiegészítő, amelyet az Egyesült Királyságban az Amazon FireStick, az Android TV Box, a PC vagy a Mac számítógépen használhat..

3. Youtube Kodi Addon

A Youtube Kodi plugin általában nem kerülne be a 2020-as Kodi-kiegészítők listájába. Mivel azonban a Google 2018. január 1-jén húzza az Amazon FireStick és Fire TV dobozok Youtube alkalmazását, a Youtube Kodi kiegészítés mindenkinek kötelező, aki Kodi-t használ egy FireStick-en..

4. Crackler – A legfontosabb Kodi Addon filmekhez

A Crackler egy ingyenes és legális Kodi-kiegészítő, amely különféle filmek és TV-sorozatok nézésére használható. Meglátogathatja a Crackle webhelyet, vagy telepítheti a hivatalos Crackler Kodi pluginot a számítógépére, a Mac, az Android, a FireStick vagy a Raspberry Pi oldalra. A hozzáférhető filmek és TV-műsorok könyvtára a régiótól függ. Ezért javasolt a VPN használata.

5. Plex – Legjobb Kodi kiegészítések 2020

Már nem Plex vs Kodi, hanem Plex ÉS Kodi. A hivatalos Plex-kiegészítő most ingyenesen elérhető a Kodi-on. Ez azt jelenti, hogy a világ két legjobb multimédiás portját egyesítheti. Mindkét platformon rajongói azon tűnődtek, hogy a Kodi és a Plex hogyan működnek együtt. Plex végül hozzáadott egy hivatalos kiegészítőt a Kodi-hoz, amelyet megtalálhat a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

Szerezzen több tartalmat a Kodi-on – Használja a VPN-t

A legtöbb hivatalos Kodi-kiegészítés csak bizonyos régiókban működik, például USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ezeknek a regionális korlátozásoknak a megkerüléséhez, valamint a kívánt Kodi plugin élő és igény szerinti tartalmainak megtekintéséhez bárhol, ahol csak akar, el kell hamisítania a tartózkodási helyét online a VPN segítségével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket a VPN és a Kodi használatával kapsz.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítő van, például az USTVNow, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat létrehozásához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2020-as Kodi VPN-k áttekintett listáját.

Legjobb Kodi kiegészítések 2020 – Wrap Up

Függetlenül attól, hogy a Kodi 18 Leia-t vagy a Kodi 17.6 Krypton-ot használja, a fent felsorolt ​​legfontosabb bővítmények kiváló forrást jelentenek az online szórakozáshoz. A legfontosabb azonban, hogy a hivatalos XBMC közösség fejlesztette ki őket. Ez azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy ezek a kiegészítők hirtelen leállnak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me