A Kodi Addons telepítése a TVAddons Git böngészővel

Hogyan telepítsünk kiegészítőket és lerakatokat a TVAddons Git böngészővel. A TVAddons nemrég indított egy új funkciót, a Github böngészőt. Alapvetően lehetővé teszi a Kodi felhasználók számára, hogy közvetlenül a Github-ból letölthessék és telepítsék a bővítményeket, valamint az adattárakat. A TVAddons alapvetően megpróbálja megváltoztatni az emberek hagyományosan új kiegészítők telepítésének módját. Az új szolgáltatás arra törekszik, hogy nagyobb választási lehetőséget biztosítson a felhasználók számára, és felhatalmazza a független fejlesztőket az út során. Az alábbi oktatóanyagban talál utasításokat a TVAddons Git böngésző használatával kiegészítők telepítéséhez a Kodi 17 Krypton és a Kodi 18 Leia eszközökre..

A TVAddons Github böngésző telepítése a Kodi-en

A Kodi Addons telepítése a TVAddons Git böngészővel

A TVAddons Git böngésző bejelentése

A TVAddons mögött álló srácok a Twitteren a következő nyilatkozatot tették közzé az új funkciójukkal kapcsolatban: „A fejlesztők most könnyebben terjeszthetik a kiegészítőket a tömegek számára. Többé nem lesz szükség ahhoz, hogy egymáshoz igazodjanak egy adott csoporthoz vagy közösséghez az addon terjesztésének megkönnyítése érdekében. Reméljük, hogy a fejlesztők és a blogok könnyebben hirdetik a GitHub felhasználóneveiket. Üdvözöljük a Kodi addon fejlesztésének új korában! ”

Hogyan telepítsünk kiegészítőket a TVAddons Git böngészővel

A Github böngésző eléréséhez először telepítenie kell a TVAddons lerakatot. Ha elkészült, beállíthatja az Indigót, majd elérheti a Kith Github Browser szolgáltatását. Íme, hogy mindent elkészítettünk.


 1. A Kodi Krypton elindítása után először kattintson a Beállítások Ikon a bal felső sarokban.
 2. Akkor menj ide Rendszerbeállítások -> Szakértői mód -> kiegészítések.
 3. Győződjön meg arról, hogy be van kapcsolva ‘Ismeretlen források.’ Ellenkező esetben nem lesz képes harmadik féltől származó kiegészítőket telepíteni.
 4. Amikor a figyelmeztető mező felbukkan, kattintson a gombra ‘Igen’.
 5. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és kattintson a „Beállítások” ikonra.
 6. Innentől lépjen a Fájlkezelőbe -> Add Source.
 7. Válassza a Nincs lehetőséget, majd idézőjelek nélkül adja meg a következő útvonalat „Http://fusion.tvaddons.co/”.
 8. Nevezze „Fusion” -re, majd kattintson az „OK” -ra..
 9. A Kodi kezdőképernyőn válassza az Addons elemet.
 10. Kattintson a Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban.
 11. Választ „Telepítés ZIP-fájlból” -> magfúzió -> kezdődik, itt.
 12. választ plugin.program.indigo-x.x.x.zip és telepítse.
 13. Várja meg, amíg meg nem jelenik a kiegészítő engedélyezett értesítése.
 14. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és válassza a „Saját kiegészítők” lehetőséget. -> „Program-kiegészítők”
 15. Válassza az Indigót a listából.
 16. Ezután kattintson az „Addon Installer” elemre. -> „Git Browser”.
 17. Három választási lehetőséget fog bemutatni. Kereshet a Githubon fejlesztő (felhasználónév), lerakat vagy kiegészítő azonosító alapján.
 18. Kattintson a „Keresés a Github felhasználónév alapján” elemre, és írja be a mhancoc7 parancsot
 19. Válassza ki a Kodi-kiegészítő legújabb verzióját.
 20. Válassza az „Igen” lehetőséget, hogy megerősítse a kiegészítő telepítésével.
 21. Várja meg, amíg a letöltési és telepítési folyamat befejeződik, majd indítsa újra a Kodi alkalmazást.

További tartalom feloldása a Kodi-on – Használja a VPN-t

Számos Kodi-kiegészítő, például az iPlayer WWW, az USTVNOW és az USTV Catchup, külföldön korlátozott. Ezen földrajzi korlátozások megkerüléséhez a VPN-t kell használni a Kodi-val. Íme néhány előnye, amelyet a VPN használatával kapsz.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítés létezik, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Határozottan javaslom használni ExpressVPN a Kodi-val, mivel optimalizálták alkalmazásukat, hogy a lehető legszélesebb körben működjenek a Kodi-kiegészítőkkel. 7 napos visszatérítési politikával is rendelkeznek, arra az esetre, ha nem vagytok túlságosan meggyőződve róla. Itt van a listám a a Kodi-vel 2018-ban használható legjobb VPN-k.

Telepítse a TVAddons Github böngészőt a Kodi-n – Következtetés

Nem kétséges, hogy a TVAddons egyszer megígérte, hogy „megváltoztatja azt, hogy az emberek örökké hozzáférjenek a streaming médiához”. Úgy tűnik, hogy végre teljesítik ígéretüket. Mit gondolsz az új Github Browser funkcióról? Használta addonok telepítésére a Kodi 17 vagy Kodi 18 Leia alkalmazásra? Ossza meg gondolatait és tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me