A Kodi dobozok illegálisak vagy legálisak Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Államokban?

A Kodi dobozok illegálisak vagy törvények be kell használni Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália vagy az Egyesült Államok? A Kodi XBMC gyorsan átalakul a leggyakrabban használt streaming alkalmazásokká. Ez a Kodi TV dobozok számának jelentős emelkedéséhez vezetett. Könnyen megtalálhatja ezeket az Android alapú streaming eszközöket Ebay vagy amazon. Jönnek A Kodi előre telepítve van, időt, energiát és fáradságot takarít meg, ha manuálisan telepítenie kell a Kodi-t az Android TV Box-ba, a lerakatokkal és a kiegészítőkkel együtt. azonban, biztonságosak-e ezek a Kodi dobozok?? És ami még fontosabb, jogi problémákba kerülhet-e, ha online Kodi TV dobozt vásárol?


Az Android TV dobozok biztonságosak és legálisak?

A Kodi dobozok illegálisak vagy törvények?

A Kodi dobozok biztonságosak-e??

Az Android TV doboz biztonsága elsősorban arra vonatkozik, hogy az adott streaming eszköz rendelkezik-e rosszindulatú vagy vírusok telepítve van rá. Számos olyan eset fordult elő, hogy az ilyen Kodi TV-dobozokat valóban rosszindulatú szoftverek fertőzték meg. Az ilyen eseményeket jól dokumentálják a Kodi hivatalos weboldalán. Ha a Kodi dobozt kívánja megvásárolni az Amazon vagy az Ebay oldalán, akkor minden vásárlás előtt feltétlenül olvassa el az összes véleményt. Ez lehetővé teszi, hogy jobb képet kapjon arról, hogy bízhat-e az Android TV doboz eladójában vagy sem.

Ha olyan Android TV dobozt vásárolt, amelyre előre telepített Kodi, akkor ellenőrizze, hogy telepítve van-e a legújabb Kodi 17.3 frissítés. A régebbi Kodi verziók jelentős biztonsági hibákat tartalmaznak, amelyeket a legújabb frissítés foglalkoztatott.

Az a tény, hogy ezek a Kodi TV-dobozok Android-alapúak, azt is jelenti, hogy telepíthet rájuk vírusellenes alkalmazásokat. Ne felejtsen el beállítani egy víruskereső alkalmazást, például a BitDefender, a MalwareBytes vagy az Avast az Android streaming eszközén, miután közvetlenül csatlakoztatta a WiFi hálózathoz. Vannak még Kodi vírusvédelmi kiegészítők mint Biztonsági pajzs telepítheti az XBMC alkalmazáson keresztül.

A Kodi dobozok használata legális?

1. frissítés: 2017. február 8-án a brit rendőri erők öt embert letartóztattak, akiket vádolt az illegális Kodi set-top boxok eladásában és forgalmazásában Anglia északnyugati részén és Walesben..

2. frissítés: Lord Toby Harris, az Egyesült Királyság Nemzeti Kereskedelmi Szabványainak Elnöke 2017. március 7-én kijelentette, hogy „figyelmeztet minden olyan embert vagy üzletet, egy ilyen eszköz működtetése (Kodi dobozok), hogy megsértik a szerzői jogokat. A nemzeti kereskedelmi szabványok továbbra is védik a törvényes üzleti tevékenységeket, és üldözik azokat, akik ily módon megsértik a szerzői jogokat. ”

3. frissítés: 2017. április 4-én az Amazon hivatalosan betiltotta az Android TV dobozok értékesítését webhelyén. Az Amazon még azzal is fenyegette, hogy felfüggeszti azoknak a számláit, akik megkísérelik eladni „teljesen betöltött” Android TV dobozokat.

4. frissítés: 2017. április 11-én az Ebay követte az Amazon ruháit, és weboldalán betiltotta a Kodi dobozok értékesítését is.

5. frissítés: 2017. április 26-án, szerdán az Európai Bíróság, más néven az Európai Bíróság úgy határozott, hogy „a szerzői jogok által védett műveknek, amelyeket egy harmadik féltől származó weboldalon történő közvetítés útján nyernek, amely ezt a művet a szerzői jog tulajdonosának jóváhagyása nélkül kínálja”, nem részesül a szerzői jogi tartalom terjesztését szabályozó törvények alóli mentesség. Más szavakkal, A kalóz tartalom tiltott kiegészítőkkel történő streamingje most ugyanolyan illegális az EU-ban szerzői joggal védett anyag letöltése.

6. frissítés: 2017. május 25-én, csütörtökön a Facebook frissítette kereskedelempolitikáját, hogy megtiltsa az Android TV dobozok értékesítését a TorrentFreak szerint. “A Facebook-ban tilos a következő termékek eladása: Termékek vagy cikkek, amelyek megkönnyítik vagy ösztönzik a digitális média jogosulatlan elérését.” az oldal olvassa.

Ez egy szürke terület. Az, hogy a Kodi dobozok illegálisnak tekinthetők-e, nagyban függ a jelenlegi tartózkodási országától. Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Németország, Franciaország és az Egyesült Államok szigorú törvények vannak online kalózkodás. Amit valószínűleg nem is ismeri, az a sok Kodi-kiegészítő, amelyet filmek és TV-műsorok nézésére használ, a videohírcsatornát kalóz streaming oldalakról kapja. Ez az oka annak, hogy az Egyesült Királyság rendőrsége nemrég letartóztatott egy Kodi TV-eladót Norfolkból, Anglia. Az internetszolgáltató könnyen figyelemmel kíséri az online tevékenységeket. Ez a fő oka a nagyon gyanútlan Kodi TV-box felhasználóknak szerzői jogok megsértéséről szóló értesítések az internetszolgáltatóktól. A biztonságos oldalon maradjon VPN a Kodi TV dobozán. Így tudod patak filmeket, TV sorozatokat és élő TV csatornákat névtelenül.

A Kodi TV Boxhoz használható legjobb VPN-k

Míg a víruskereső alkalmazások megóvják a streaming eszközt a potenciális rosszindulatú programoktól és vírusoktól, továbbra is ki vannak téve a saját Az ISP potenciálisan hallgathat le arról, amit online néz. Nem számít, hogy a saját webhelyén játssz-e adatfolyamot Kodi TV doboz, PC, Fire Stick, Android vagy iOS. A csúnya igazság az, hogy az Internet szolgáltatója az online tevékenységein bármilyen tevékenységet folytathat. használata VPN a legjobb és talán a legegyszerűbb módja annak online névtelenség elérése.

 • Ha VPN szerverhez csatlakozik, gyakorlatilag te megakadályozzák az internetszolgáltatódat, a szerzői jogvédő trollokat és még a kormányzati ügynökségeket is abban, hogy kémkedjenek téged.
 • VPN alkalmazások kompatibilisek a PC, Mac, iPhone, iPad, és természetesen Android. Ha az útválasztónál van VPN-ügyfél, akkor még a VPN-kapcsolatot is beállíthatja rajta.
 • Te is elrejteni a nyilvános IP-címét VPN használatával. Ily módon senki sem tudja nyomon követni a torrent letöltését.
 • Végül, de nem utolsósorban, a VPN lehetővé teszi megkerülni a regionális korlátozásokat. Néhány Kodi kiegészítés és streaming csatorna van földrajzilag korlátozott azaz csak bizonyos régiókban nézheti meg őket. Virtuális magánhálózatok feloldja a geoblokkolt tartalom blokkolását a világ minden tájáról.

A bA VPN használható a Kodi TV dobozokon, Határozottan javaslom használni ExpressVPN. Nem tartanak naplót felhasználói online tevékenységeikről, és VPN-kiszolgálóik nagyon jól működnek a Kodi-val. Felsoroltam másokat top Kodi VPN szolgáltatások lent.

Tanul az IP elrejtése bármilyen Android TV dobozban.

A Kodi 17 Krypton telepítése a FireStick-en

A követendő legjobb forgatókönyv az, ha megvásárol egy nem hullámos Amazon Fire TV Stick-et, majd önmagában telepíti a Kodi-t a FireStick-re, az alábbi útmutató szerint. Ugyanez a folyamat használható a Kodi telepítésére bármilyen Android TV Box-ra.

A legnépszerűbb Kodi Android dobozok 2017-ben

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia pajzs
 • Matricom G-Box Q2
 • Minix,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Olvassa el az 5 legfontosabb Kodi streaming eszköz áttekintést.

Biztonságos és törvényes-ea Kodi dobozok használata? Alsó vonal

Ne hibáztasson róla. A ti online adatvédelem és biztonság nem olyan, amit könnyedén el akar venni. Használva megfelelő víruskereső alkalmazás valamint olyan VPN-szolgáltatásokat, mint a ExpressVPN tiéden Kodi TV Box hosszú utat tud megvédeni a lehetséges biztonsági és jogi kérdésekkel szemben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me