A Kodi legális? Biztonságos a Kodi használata?

Kodi legális? A Kodi biztonságos-e? ban ben Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada vagy Németország? Ez a kérdés, amelyet sokan feltesznek, amikor fontolóra veszik telepítse a Kodi-t az ők PC, Mac, Amazon Fire TV, Linux, Android, vagy bármely más, a Kodi streaming eszköz támogatott. Attól függően, hogy mire használja a Kodi-t, valódi esély van arra, hogy bekerüljön jogi baj.
Ha a Kodi-t használja patak filmek és TV műsorok használva nem hivatalos Kodi kiegészítések mint Kivonulás vagy SALTS, lehet, hogy csinálsz valamit illegális akár tudja, akár nem. Olvassa el a következő útmutatót a tevékenységek és a megtekintési szokások védelmének és elrejtésének lépéseiről Kodi. Tudja meg, hogyan kell használni Kodi biztonságosan és névtelenül a VPN-sel.

A Kodi legális és biztonságos a használata?

A Kodi Legal & Biztonságos használat?

A Kodi Legal?

A válasz igen, a Kodi legális. A Kodi-felhasználók azonban Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Ausztrália, Írország, Franciaország, Kanada és Németország kapott szerzői jogok megsértéséről szóló értesítések bizonyos Kodi kiegészítők használatának eredményeként. Semmi illegális a magában a Kodi letöltésében és telepítésében. A jogi kérdések abból a tényből fakadnak, hogy sok film kiegészítők és élj TV-bővítmények nem kapják meg tartalmukat kalóz forrásokból.
Végfelhasználóként valószínűleg nem tudod, hogy valami rosszat teszel, azonban ez nem távolítja el az ezen kiegészítők használatával kapcsolatos esetleges jogi felelősséget. Ahhoz, hogy a biztonságos oldal, a legjobb a VPN szolgáltatás együtt Kodival.
A VPN használatával sem az internetszolgáltató, sem a szerzői jogi troll nem láthatja online tevékenységeit. Így elkerülheti a potenciál megszerzését szerzői jogok megsértéséről szóló értesítések vagy figyelmeztető levelek.

1. frissítés: 2017. február 28-án olyan hírek jelentkeztek, amelyek szerint az Egyesült Királyság Szellemi Tulajdoni Irodája a jogosultak és a műsorszolgáltatók nyomása alapján elindította a Kodi box konzultációt. Úgy tűnik, hogy a jogszabályok szigorítása és a szerzői jogi törvények módosítása irányul, amelyek nemcsak a Kodi doboz eladóit, hanem a végfelhasználókat is célozzák.

2. frissítés: Lord Toby Harris, az Egyesült Királyság Nemzeti Kereskedelmi Szabványainak Elnöke 2017. március 7-én kijelentette, hogy „figyelmeztet minden olyan embert vagy üzletet, egy ilyen eszköz működtetése (Kodi dobozok), hogy megsértik a szerzői jogokat. A nemzeti kereskedelmi szabványok továbbra is védik a törvényes üzleti tevékenységeket, és üldözik azokat, akik ily módon megsértik a szerzői jogokat. ”

3. frissítés: A Nyílt Jogok Csoportja szerint a javasolt Digitális gazdasági törvényjavaslat az Egyesült Királyságban a szerzői jogú trolloknak lehetősége nyílik arra, hogy 10 éves börtönbüntetéssel fenyegessék a Kodi-felhasználókat és a torrent-fájlmegosztókat.

4. frissítés: 2017. szeptember 26-án, szerdán az Európai Bíróság, más néven az Európai Bíróság úgy határozott, hogy „a szerzői jogok által védett művekre, amelyeket egy, a szerzői jog tulajdonosának jóváhagyása nélküli, ezt a művet kínáló harmadik fél weboldaláról történő közvetítés útján nyernek”, nem vonatkozik mentesség a szerzői jogi tartalom terjesztését szabályozó törvények. Más szavakkal, A kalóz tartalom tiltott kiegészítőkkel történő streamingje most ugyanolyan illegális az EU-ban szerzői joggal védett anyag letöltése.

Ezért különös óvatossággal kell eljárnia a Kodi használatakor, különösen, ha az Egyesült Királyságban él. Ne vállaljon semmilyen kockázatot, és használja a VPN-t a streaming-tevékenységek elrejtéséhez. Úgy tűnik, hogy csak idő kérdése, hogy a hatóságok megkezdjék a Kodi-felhasználókat is.

Hogyan lehet biztonságban maradni a Kodi-n?

A Kodi használatának legfontosabb szempontja az, hogy tudja, mit csinál. Amikor görget az interneten, hogy információt szerezzen róla hogyan állítsd be a Kodi-t és telepítsen kiegészítőket rajta ellenőrizze, hogy a szükséges utasításokat felsoroló webhely megbízható-e. A tudás kulcsa itt. Egyszerűen nincs mentség arra, hogy hagyja el online biztonság vagy adatvédelem. Észre fogja venni, hogy a legtöbb Kodi-rel kapcsolatos cikk erősen javasolja a használatát VPN vele, és jó okból is. A virtuális magánhálózat hozzáad egy extra biztonsági és adatvédelmi szint a böngészési és streaming tevékenységekhez. Ezért védi az érzékeny személyes adatait a VPN használata közben.

Mindig a legjobb, ha csak a hivatalos Kodi kiegészítőket használja. Ezek a hivatalos beépülő modulok teljes mértékben törvényesek és biztonságosan használhatók.

Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, az összes internetes forgalom titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy sem az internetszolgáltató, sem a szerzői jogú trollok nem fogják tudni észlelni, hogy mely fájlokat töltik le vagy filmeket néznek. VPN is megvédi Önt a középső ember támadásaitól.

Ha komolyan veszi a magánéletét, használja a VPN-t. Olyan egyszerű. ExpressVPN valószínűleg a leggyakrabban használt VPN a Kodi-val. A következő VPN-szolgáltatók bármelyikét telepítheti a tartsa online tevékenységét biztonságban és rejtett módon az internetszolgáltató vagy a potenciális szerzői trollok kíváncsiskodó szemeiből.

Biztonságos Kodi?

Általában véve, a Kodi biztonságos platform, ha tudja, mit csinál. Sajnos, mint bármilyen más online tevékenységet is végezhet, vannak bizonyos kockázatok magában foglal. Az alábbiakban megtalálja az összes legszembetűnőbb kockázatot, amelyek a Kodi-jához fordulhatnak nem biztonságos.

 • ISP megfigyelés: Az internetszolgáltató nyomon követi, hogy mit csinál online. Olyan egyszerű. Láthatják, milyen webhelyeket látogatnak meg, milyen fájlokat töltöttek le, és milyen filmeket közvetítenek online. Nem számít, milyen eszközt, szoftvert vagy alkalmazást használ. Ez az oka annak, hogy sok olyan felhasználó, aki olyan filmeket közvetít, amelyek olyan népszerű nem hivatalos Kodi kiegészítéseket használnak, mint például az Exodus figyelmeztető levelek az ISP-től.
 • Nem hivatalos Kodi kiegészítések: Őszintén szólva, a Kodire telepíthető legjobb kiegészítők nem hivatalosak. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik nézd meg a legújabb hollywoodi blokkos hangszereket, a legjobb TV sorozatokat, és ami a legfontosabb, élő sport közvetítések. A probléma az, hogy ha ezeket a kiegészítőket nem hivatalos lerakatból telepíti, akkor kitéve lehet.
 • MITM támadások: A középső ember támadása az egyik legnagyobb online fenyegetések. Ha egy hackernek sikerül beszivárognia a kapcsolatot közted és Kodi között, akkor a Személyes adat talán veszélyeztetett.
 • Hackerek és csalók: Az a tény, hogy a Kodi egy ingyenes nyílt forráskódú szoftver, kétélű kard. Az évek során az XBMC olyan hackerek népszerű célpontjává vált, akik a gyanútlan streamereket támadják meg, hogy megszerezzék személyes információ.
 • Szerzői jogi trollok: Vannak Kodi-kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a torrent fájlok streamingjét a Kodi-on. A probléma az, hogy bármikor letölt egy torrent fájlt, gyakorlatilag hozzáadja IP-címét a fájlhoz torrent raj. A szerzői jogok trollok felhasználhatják az Ön IP-címét nyomon követheti online tevékenységeit is.
 • Kodi előre betöltött Android TV dobozok és Amazon Fire TV-botok: A hivatalos Kodi blog röviden elmagyarázta, hogy miért lehetnek ezek a Kodi által betöltött dobozok nem biztonságos. Ezekhez a TV dobozokhoz a Kodi telepítve van. A kérdés itt az, hogy egyes eladók kitöltik őket törött kiegészítők ami esetleg nem működik, vagy ami még rosszabb, elhagyhat téged nyitva áll számos biztonsági kizsákmányolás számára. Ezek közül néhányat eladtam előre töltött Kodi TV dobozok ma még illegálisnak tekintik az EU-ban.
 • DDoS támadások: Az Addon fejlesztői rosszindulatú kódokat illeszthetnek be a kiegészítőkbe. Ezután ezeknek a kiegészítőknek a gyanútlan felhasználói lehetnek botnetek amelyek teljesítenek DDoS támadások az interneten keresztül. A népszerű Exodus kiegészítőt valójában ilyen módon használták. A TVAddon közösség azonban megtette a szükséges intézkedéseket az Exodus addon biztonságos használatának biztosítása érdekében azóta.
 • Rosszindulatú feliratok: Bizonyos esetekben a hackerek ezt is használják feliratok harmadik féltől származó tárolók által biztosított eszköz teljes ellenőrzése érdekében, amelyre a Kodi alkalmazást telepítette. Az XBMC Alapítvány tisztában van ezekkel a problémákkal, és új javítást (Kodi 17.3) kiadtak a javítás érdekében. Ha továbbra is régebbi Kodi verziót használ, akkor erősen javasoljuk, hogy frissítse a Kodi 17.3 verzióra.

A Kodi legális és biztonságos? További trükkök és tippek

A VPN használata mellett számos olyan intézkedést is végrehajthat, amelyekre végre lehet hajtani védi online adatvédelmét és a lehető legtöbbet hozza ki a Kodi-ról. Vessen egy pillantást a hasznosra Kodi vezet lent.

 • Mi az a Kodi? Kezdő útmutató
 • A legjobb 5 Kodi VPN 2017 áttekintő útmutató.
 • A Kodi TV dobozok legálisak és biztonságosak-e??
 • A legjobb Kodi streaming készülékek.
 • A legjobb Kodi kiegészítők telepítési útmutatója.
 • Hogyan rejthetem el IP-címem a Kodi-on?
 • Hogyan nézhetek filmeket névtelenül a Kodi-n?

A Kodi legális? összefoglalás

 • Először is, maga a Kodi App nem az illegális.
 • Továbbá, A Kodi telepítése tiéden PC, Mac, Android, Multimédia TV Box, Fire Stick, Nexus Player, vagy Nvidia pajzs nem illegális.
 • Tudod azonban bajba kerülnek a törvénytel ha figyeli kalóz patakok harmadik fél által készített Kodi kiegészítőkön keresztül.
 • Előfordultak olyan esetek is, amikor a Kodi felhasználók figyelmeztető leveleket és szerzői jogok megsértéséről szóló értesítéseket kaptak.
 • A VPN és a Kodi használata lényegében megakadályozza a ISP, szerzői jogtulajdonosok, és bárki más, aki kémkedhet azon, amit online néz.
 • Végül, ne használja Exodus, SALTS, 123Movies, Mobdro, SportsDevil, vagy hasonló kiegészítőket VPN nélkül, ha lakik Egyesült Államok, Egyesült Királyság, EU, Kanada, Németország, Ausztrália, India, Franciaország vagy Spanyolország.

A Kodi legális és biztonságos a használata? Következtetés

Kodi legális? Nos, nem tartalmaz a streaminghez elérhető videotartalmakat. Azonban amikor online lép, bármelyik meglátogatott webhely vagy az Ön által használt alkalmazás láthatja a nyilvános IP-cím. Az Ön IP-címe az Ön digitális ujjlenyomat. Felfedik a fizikai hely valamint egyéb személyes információkat. Az a legjobb módja annak, hogy biztonságban maradj, ha Kodi-t használsz az ExpressVPN hozzáadva magánélet és Biztonság. Ne vállalja a kockázatot, és folytasson filmeket, TV-műsorokat vagy élő sporteseményeket a Kodi-n kívül csatlakozás egy VPN-hez első. Ez egy kockázat, amelyet nem érdemes vállalni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me