A Kodi legfrissebb kiegészítői – Nézze meg a Kodi élő híreit

Melyek a legjobbak a Kodi híreinek megtekintéséhez? A politikától, a sporttól és az üzlettől kezdve a természeti katasztrófákig és háborúkig, a hír online megnézésével betekintést nyerhetünk a körülöttünk lévő világban. A Kodi rendelkezik néhány nagyszerű bővítménnyel, amelyek lehetővé teszik, hogy élő híreket nézhessen az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából, Kanadából és a világ többi részéről. Az alábbi áttekintésben áttekintjük a Kodi 2017 legjobb hivatalos hírleveleit.

A legjobb hírkiegészítők Kodi számára

A legjobb hírkiegészítők Kodi számára

A Kodi legjobb hírdíjai

Itt vannak a kedvenc hivatalos Kodi pluginok, amelyekkel a híreket nézhetjük:

 • Fox hírek
 • Sky News
 • RT
 • Newson
 • CBC News
 • Rikkancsfiú
 • Szénakazalos TV
 • CNN

Fox hírek

A világ egyik legnépszerűbb hírállomása, a Fox News élő közvetítést nyújt az Egyesült Államokban és a világ többi részén zajló jelentős eseményekről.

Sky News

A Fox News-hoz hasonlóan a Sky News-nak nincs szüksége bevezetésre. Ez az egyik legfigyeltebb hírcsatorna mind az Egyesült Királyságban, mind az Egyesült Államokban.

RT – Oroszország ma

Az RT 24 órás hírleveleket, dokumentumfilmeket, talk show-kat és vitákat, valamint oroszországi sporthíreket és kulturális programokat mutat be a tengerentúli hírpiacra. 2011-ben ez volt a második legfigyeltebb külföldi hírcsatorna az Egyesült Államokban a BBC World News után, és 2012-ben az első számú külföldi állomás öt nagyobb amerikai városi térségben.

Newson

A NewsON azonnali hozzáférést biztosít az élő vagy igény szerinti adásokhoz, több mint 170 helyi állomásról 113 amerikai piacon. Hozzáférés a korábbi híradásokhoz 48 órán keresztül a közvetítés után, és érdekes történeteket oszthat meg az integrált közösségi média megosztási funkcióval közvetlenül az alkalmazásból. Keressen egy helyi állomást az interaktív térkép segítségével, vagy nézze meg az Önhöz legközelebbi állomást okostelefonokon, táblagépeken vagy a Roku streaming lejátszóin. Mentse el a kedvenc állomásait, és tartson naprakészen a legfrissebb hírekkel kapcsolatos riasztások, amelyeket közvetlenül a mobil eszközökre küldnek a hír helyi forrásából. Maradjon kapcsolatban bármikor, bárhol, kábel előfizetés vagy bejelentkezés nélkül.

CBC News

A CBC.ca Kanada online információforrása. Átfogó weboldal hírekre, szórakozásra, sportra és üzleti vállalkozásokra. A CBC csak Kanadában nézhet. A következőképpen telepítheti a CBC News programot a Kodi-ra.

Rikkancsfiú

A Newsy egy olyan videohíd-hálózat, amely rövid formájú videohíreket állít elő, amelyek híreket és frissítéseket nyújtanak az Egyesült Államok és a világ hírei, politikája és politikája, tudomány és egészség, szórakozás, technológia, vállalkozás és sport terén..

Szénakazalos TV

A Haystack TV a tökéletes Kodi kiegészítő a hírpuszták számára. Nézze meg a feltörő, a világ és a helyi híreket az Ön számára személyre szabott címsorban.

Hogyan telepíthetem a Kodi hírleveleket

Az összes fent felsorolt ​​kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban. Az alábbiak szerint telepítheti őket a számítógépére, Mac-re, Android-ra, FireStick-re vagy Raspberry Pi-re.

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást, és lépjen az ‘Addons’ oldalra.
 2. Válaszd ki a Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban.
 3. Innentől kattintson az „Install from Repository” elemre. -> Kodi kiegészítő tároló -> Videó kiegészítők.
 4. Kattintson a Sky News vagy bármilyen más hírbővítményre, amelyet hozzáadni kíván -> Telepítés.
 5. Várja meg, amíg meg nem jelenik az Addon Enabled értesítés.
 6. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és válassza a bal oldali oszlopban az „Addons” fület.
 7. Kattintson a Videó kiegészítők elemre.
 8. Az összes telepített video-kiegészítő itt megjelenik.

További tartalom elérése – Használja a VPN-t a Kodi-val

Számos hivatalos Kodi-kiegészítés csak bizonyos régiókban működik, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Oroszországban. Ezeknek a regionális korlátozásoknak a megkerüléséhez, valamint a kívánt Kodi plugin élő és igény szerinti tartalmainak megtekintéséhez bárhol, ahol csak akar, el kell hamisítania a tartózkodási helyét online a VPN segítségével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket a VPN és a Kodi használatával kapsz.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítő van, például az USTVNow, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2018-as Kodi VPN-k áttekintett listáját.

Legjobb hír-kiegészítők a Kodi-on – Wrap Up

Az összes, ami a világon jelenleg zajlik, elég nehéz lehet lépést tartani a legfrissebb hírekkel. Remélhetőleg a fent felsorolt ​​kiegészítők segítenek felvenni a legfrissebb híreket a Kodi-ról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me