A Kodi legjobb varázslói 2020-ban

A Kodi varázslók olyanok, mint a svájci hadsereg kései. Alapvetően all-in-one program-kiegészítők, amelyek lehetővé teszik több feladat végrehajtását. Például telepíthet különféle közösségi építményeket, gyári alaphelyzetbe állíthatja a Kodi alkalmazást, vagy akár tesztelheti internetes sebességét a Kodi alkalmazásban. Ezenkívül a Kodi varázslók lehetővé teszik a legjobb Kodi-kiegészítők telepítését anélkül, hogy manuálisan kellene konfigurálniuk az adattárakat. Ebben az áttekintésben áttekintjük a Kodi 17.6 Krypton és a Kodi 18 Leia legjobb varázslóit 2020-ban..


A legjobb varázslók a Kodi 17 Krypton 2017-ben

A legjobb varázslók a Kodi 17 Krypton számára 2020-ban

A legjobb varázslók telepítése a Kodi-ra – Óvakodj!

A VPN használata alapvetően megakadályozza, hogy az internetszolgáltató nyomon kövesse az online tevékenységeket. Akár böngészés, streaming vagy letöltés. Bár nem vállalunk felelõsséget az online tevékenységekért, ösztönözzük a VPN használatát annak érdekében, hogy online tevékenységeit magának tartsa. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket VPN-nek a Kodi-lal történő használatakor kapsz. Ha azt akarja megakadályozni, hogy a lehetséges lehallgatók kémkedjenek az online tevékenységein, telepítenie kell a VPN-t. Ellenkező esetben az Ön személyes adatai ki vannak téve.

  • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi kiegészítő van, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
  • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
  • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
  • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat létrehozásához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg a 2020-ban a legjobb Kodi VPN-k áttekintett listáját.

A Merlin varázsló – a legjobb varázsló a Kodi számára

A Merlin varázsló - a legjobb varázsló a Kodi számára

A Merlin varázsló – a legjobb varázsló a Kodi számára

Ha azt választanák, hogy csak egy Kodi varázslót telepítünk, akkor a Merlin varázsló határozottan a listánk tetején áll. Összességében a Merlin varázsló abszolút drágakő és kötelező minden Kodi-felhasználó számára.

  • Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Merlin varázslót a Kodi-ra.

Ares varázsló – A legjobb Kodi varázsló 2020-ban

Ares varázsló - A legjobb varázslók a Kodi számára 2017-ben

Ares varázsló – A legjobb varázslók Kodi számára 2020-ban

Az Ares varázsló valószínűleg a leghíresebb mindegyik közül. A funkcionalitás szempontjából ez a varázsló mindent megtalál. Az Ares használatával elvégezhető feladatok között szerepel az építmények és a kiegészítők telepítése. Kipróbálhatja internetes sebességét is, és visszaállíthatja a Kodi alkalmazás gyári beállításait.

  • Olvass tovább: Az Ares varázsló telepítése a Kodi-on.

Közösségi portál

Közösségi portál - A legjobb varázslók a Kodi számára 2017-ben

Közösségi portál – A legjobb varázslók Kodi számára 2020-ban

A Közösségi Portál egy olyan program-kiegészítő, amely lehetővé teszi a legnépszerűbb kiegészítők telepítését a Kodi 17-en. A Közösségi portált saját egyéni összeállításának létrehozására is felhasználhatja. A program-bővítménynek van egy karbantartási szakasza, valamint nagyszámú hasznos oktatóanyag. Az összes fontos SportsDevil Launcher, egy olyan kiegészítő, amely elengedhetetlen a SportsDevil kiegészítő tökéletes működéséhez, szintén szerepel ebben a varázslóban..

  • Olvass tovább: Hogyan telepítsük a közösségi portált a Kodi-ra.

Durex varázsló

Durex varázsló - A legjobb varázslók a Kodi számára 2017-ben

Durex varázsló – A legjobb varázslók Kodi számára 2020-ban

Ne hagyja, hogy a név becsapjon. Ez a Kodi program-kiegészítő nagyon maroknyi. A Durex varázslóval beállíthatja a népszerű Durex Kodi építést. A beépülő modulnak van egy karbantartási szakasz és egy kiegészítő telepítő eszköz is.

  • Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Durex varázslót a Kodi-ra.

Wookie varázsló

Wookie Wizard - A legjobb varázslók a Kodi számára 2017-ben

Wookie Wizard – A legjobb varázslók Kodi számára 2020-ban

A Wookie varázsló lehetővé teszi egyéb feladatok elvégzését. Telepítheti például a különböző régiók nem hivatalos kiegészítőinek javításait. Alaphelyzetbe állíthatja a Kodi alkalmazását, tesztelheti internet-sebességét, a varázslóval telepítheti más közösségi építményeket is..

  • Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Wookie varázslót a Kodi-ra.

A Kodi legjobb varázslói 2020-ban – Záró gondolatok

Van egy Kodi varázsló, amelyet kihagytunk? Ismer egyéb Kodi varázslót, amelyet fel kell venni az alábbi listába? Nyugodtan értesítsen bennünket arról, hogy melyik varázsló tetején jeleníti meg a listát az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me