A legjobb 5 VPN a Kodi Fire Stick számára – 2020 áttekintés

Mi a A Kodi-vel a Fire Stick-nél használható legjobb VPN 2020-ban? A Kodi és az Amazon Fire TV Stick kombinációja nagyszerű online streaming-értéket eredményez. A Kodi kiegészítők, például az Exodus stb. Telepítésével hozzáférhet a legnépszerűbb filmekhez, TV-műsorokhoz és az élő közvetítésekhez. Ha azonban anonimnak szeretne maradni, miközben a Fire TV Stick-en keresztül Kodi-en keresztül streamál, akkor a VPN-t kell használnia. Ebben az útmutatóban áttekintettük a a legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020-ra.

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

A legjobb 5 Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

Ha nagyszámú megbízható VPN-szolgáltatót kínál, akkor megbocsátana neked, mert nem tudta megfontolni, melyik VPN-szolgáltatást választja. Kutatások és áttekintések révén végeztük el. Itt található a A legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket 2020-ban a Kodi on Fire Stick eszközön használhat.

IPvanish – A Kodi VPN 2020 legfontosabb áttekintése

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

IPVanish – A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

 • Nincs naplózási politika: Ez valószínűleg a legfontosabb szolgáltatás, amelyet meg kell keresnie, mielőtt feliratkozik egy VPN szolgáltatásra. Nem akarja, hogy VPN-szolgáltatója naplózza a a meglátogatott webhelyek, a letöltött fájlok vagy a nézett filmek. Egyébként legyőzi az egész koncepciót online névtelenség.
 • Pénzvisszatérítési eljárás: A különböző embereknek különböző igényei vannak. Míg a megfelelő VPN szolgáltatások, mint például IPVanish valószínűleg a legjobb, amellyel feliratkozhat, mindig van egy kis esély arra, hogy valaki nem nagyon szereti azt a szolgáltatást / szolgáltatásokat, amelyet ő kap. A 7 napos visszatérítési garancia azt jelenti, hogy van elég ideje, hogy elgondolja magát.
 • VPN-kiszolgálók: A VPN-szolgáltató kiszolgálóinak száma és valóban sebessége megváltoztathatja vagy megszakíthatja az online streaming élményét. A lassú VPN-kiszolgálók azt jelentik, hogy folyamatosan szenvedni fogsz pufferelési kérdések. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy a VPN-szolgáltató rendelkezik-e VPN-kiszolgálókkal a világ minden tájáról. A helyhez közelebb lévő VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás általában a következőket jelenti: kisebb az Internet sebesség esésének kockázata.
 • Kodi számára optimalizált: Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet sokan figyelmen kívül hagynak. Egyes VPN-szolgáltatások úgy vannak optimalizálva, hogy jobban működjenek együtt a Kodi-val, mások nem. Ezért kap jobb átviteli élményt a használat során IPVanish egy másik VPN-hez képest.

ExpressVPN – A legjobb Kodi VPN 2020 áttekintés

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

ExpressVPN – A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

Egyszerűen nem lehet a legfelső VPN-szolgáltatók listája, ha nem tartalmazza ExpressVPN, és jó okokból is. az 30 napos visszatérítési garancia szinte páratlan. Az ExpressVPN 24/7 élő támogatása az egyik legprofesszionálisabb. Ha olyan megbízható VPN-szolgáltatót szeretne, amely segít megkerülni a regionális korlátozásokat továbbá kerülje az internetes cenzúrát, ezt kell választani.

Előnyök:

 • Támogatják az amerikai Netflix feloldását.
 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Több mint 130 különféle VPN-hely található a világon.
 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia.
 • Három egyidejű VPN kapcsolat.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 útmutató

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

NordVPN – A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

NordVPN a VPN alkalmazás a iPhone, iPad, Android, PC és Mac talán a legegyszerűbb és barátságosabb, amit használtam. A beállításuk pár percig tart. Innentől kezdve elindíthatja az alkalmazást, és csatlakozhat a választott VPN-kiszolgálóhoz. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sok erőfeszítésre került ezeknek az alkalmazásoknak a létrehozása. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a NordVPN a 30 napos visszatérítési időszak, több mint elegendő idő a VPN-szerver teljes teszteléséhez.

Előnyök:

 • 30 napos visszatérítési időszak.
 • Nagyszerű VPN alkalmazások.
 • VPN szerverek körülbelül 57 országban.
 • Dupla VPN.

Hátrányok:

 • Bár a legtöbb VPN-szerver, amelyet kipróbáltunk, lenyűgözően gyors volt, néhány viszonylag lassú.

StrongVPN – A Kodi VPN 2020 legfontosabb áttekintése

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

StrongVPN – A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

Ha olyan VPN-szolgáltatót szeretne, amely támogatja az USA és az Egyesült Királyság Netflix feloldását külföldön, StrongVPN tökéletesen illeszkedik. Bár nem kínálnak annyi szolgáltatást, mint a többi VPN-szolgáltatás a 5 legfontosabb VPN Kínában, úgy teszik ki, hogy az egyik legalacsonyabb VPN-előfizetést kínálják.

Előnyök:

 • Alacsony költségű.
 • Hozzáférés az amerikai és az Egyesült Királyság Netflix tengerentúlához.
 • Ingyenes intelligens DNS proxy szolgáltatás.

Hátrányok:

 • 5 napos visszatérítési időszak.
 • Néhány VPN-kiszolgáló, ahol vagy túl lassú, vagy egyáltalán nem működött.
 • Az OpenVPN csak a kiválasztott szerveren érhető el.

VyprVPN – A legjobb Kodi VPN 2020 áttekintés

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

VyprVPN – A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés

VyprVPN a A „kaméleon” lopakodó rendszert az egyik célja szem előtt tartva tervezték; legyőzni Kínát Nagyszerű tűzfal cenzúra rendszer. Ha olyan VPN szolgáltatót keres, amelyet kifejezetten Kínában szárazföldön használhat, a VyprVPN biztonságos tét. Bizonyára magasabbak lennének a a legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020-ban ha ez nem az a tény, akkor nem engedik meg a torrentolást a VPN-kiszolgálóikon keresztül.

Előnyök:

 • Nagyon gyors VPN szerver.
 • VPN szerverek 36 országban.
 • Kaméleon.

Hátrányok:

 • Nincs torrent.

Tényleg VPN-t kell használnom a Kodi on Fire Stick-en?

A legtöbb ember, aki filmeket, TV-műsorokat és élő sportokat nézhet a Kodi-on keresztül a Fire Stick-en, használja a VPN-t, és jó okból is. A VPN egy eszköz, amely lehetővé teszi titkosítása az összes internetes forgalmat biztonságos távoli szerverhez történő csatlakozás révén. Ez a folyamat is elrejti az Ön IP-címét. A torrent webhelyek és a geo-blokkolt streaming csatornák látják a VPN szerver ehelyett kapcsolatban állsz. Tegyük fel tehát, hogy létrehozott egy BBC iPlayer addon a Kodi-on. Hacsak nem használja a VPN-t, továbbra is kap a geo-hiba amikor élő vagy igény szerinti tartalmat akar megnézni. Abban az esetben torrent kiegészítők, Ha letölt egy torrentet, akár a Kodi-on, akár nem, akkor az IP-cím hozzáadódik a torrent raj. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató és / vagy szerzői jogok megsértésének csoportjai tud kövesse nyomon a letöltéseket. A VPN használata lehetővé teszi megkerülni mindkét földrajzi korlátozást és tartsd meg online identitás rejtett.

 • A VPN telepítése a FireStick útmutatóban
 • A legjobb Kodi streaming botok áttekintése

A legjobb Kodi Fire Stick VPN 2020 áttekintés – Következtetés

Ha még nem tetted meg telepítette a Kodi-t a Fire TV Stick-jére, egyszerűen kövesse ezt útmutató. Ne felejtse el használni VPN előtt patakok figyelése nem hivatalos Kodi kiegészítőkön keresztül a tűzjelzőn. Ellenkező esetben felfedi az online adatvédelmet és jogi bajba kerül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me