A legjobb tárolók Kodi 18 Leia számára

Melyek a legjobb Kodi 18 Leia tárolók? A Kodi v18, amely szintén Leia néven ismert küszöbön áll, és valószínűleg különféle forrásokat keres az új kiegészítők telepítéséhez az új XBMC verzióra. Az elmúlt néhány hónapban számos nem hivatalos Kodi-tárház számos okból létezett. Az Ares varázsló, a Colossus repo, valamint a Smash repók már nem működnek. Ezt szem előtt tartva áttekintjük a Kodi 18 Leia legjobb tárolóit. Az írás idején ezeknek a repóknak továbbra is működniük kell. Telepítenie kell ezeket a legfontosabb Kodi 18 Leia tárolókat a PC-re, Mac-re, Android-ra, FireStick-re, Xbox One-ra és természetesen Raspberry Pi-re is..

A legjobb tárolók Kodi 18 Leia számára

A legjobb tárolók Kodi 18 Leia számára

A legjobb tárolók Kodi 18 Leia számára

Vessen egy pillantást a felső repókra, amelyek segítségével hivatalos és nem hivatalos kiegészítőket telepíthet a Kodi-eszközre.

1. A hivatalos Kodi kiegészítő tároló

Az XBMC Alapítvány hivatalos repóját gyakran figyelmen kívül hagyják. Sokan még azt sem tudják, hogy létezik. A hivatalos Kodi Add-on lerakat alapvetően a Kodi applikációval előre telepítve van. Számos nagyszerű bővítményt tartalmaz, mint például az iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN. Ha olyan Kodi kiegészítőket keres, amelyek biztonságosak és könnyen kezelhetők is, ez az egyetlen repo, amelybe bíznunk kell.

2. A TVAddons Github böngésző

A TVAddons nemrégiben kiadott egy új eszközt a Kodi számára. A Github böngésző alapvetően lehetővé teszi kiegészítők és harmadik féltől származó repók telepítését anélkül, hogy manuálisan kellene hozzáadnia a forrás URL-t a Kodi alkalmazáshoz. A Github egy fejlesztői webhely, és számos harmadik féltől származó Kodi addon fejlesztő közzéteszi alkotásait ezen a webhelyen.

3. A KodiNerds repó

A KodiNerds repo nem hivatalos adattár, amelyet elsősorban a német közönség felé irányítanak. Ha nem anyanyelvű, még mindig képesnek találhat különféle hasznos kiegészítőket, például DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube és még sok más.

4. Superrepo

A Superrepo több mint 800 Kodi-kiegészítőt tartalmaz. Ne feledje, hogy ezeknek a plugineknek a része már nem működik. Legyen óvatos, amelybe az ezen repo használatával telepíti az addonokat, mivel egyesek illegálisnak tekinthetők az Ön régiójában történő felhasználáshoz. Ennek ellenére a Superrepo az egyik legszélesebb körű Kodi-tároló, és mindenképpen érdemes megnézni.

5. A Kodil-tároló

Végül, de nem utolsósorban, a Kodil-tárház, hasonlóan a Superrepo-hoz, sok-sok Kodi plugin-t tartalmaz. Noha ezeknek a plugineknek a többsége nem működik megfelelően, vagy esetleg nem érheti meg az idejét, mások feltétlenül érdemes telepíteni. A Superrepohoz hasonlóan találhat olyan kiegészítőket is, amelyek hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára a „kalóz” tartalomhoz. Tehát végezzen néhány kutatást, mielőtt kiegészítéseket telepítne a repo segítségével.

A legjobb VPN a Kodi 18 Leia számára

A legtöbb Kodi 18 kiegészítő csak bizonyos régiókban működik, például USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ezeknek a regionális korlátozásoknak a megkerüléséhez, valamint a kívánt Kodi plugin élő és igény szerinti tartalmainak megtekintéséhez bárhol, ahol csak akar, el kell hamisítania a tartózkodási helyét online a VPN segítségével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket a VPN és a Kodi 18 Leia használatával használ.

  • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítő van, például az USTVNow, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
  • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
  • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
  • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat létrehozásához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi 18 Leia segítségével használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2018-as Kodi VPN-k áttekintett listáját.

A legjobb Kodi 18 Leia tárolók – Wrap Up

Tehát mit készít az öt legnépszerűbb Kodi 18 Leia tárolóból? Gondolod, hogy a lista tisztességes, vagy tartalmaznia kell-e más repokat? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés elvetésével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me