A legjobb VPN az Nvidia Shield TV számára

Az a legjobb VPN az Nvidia Shield TV számára kétségkívül egy olyan csatornák széles skáláját élvezheti, ahol minden szórakoztatási igényt kielégítenek. Itt az összes legjobban értékelt TV-műsorról, a nagyszerű filmekről és az élő sportműsorokról beszélünk, amelyeket valaha is meg akarunk követni, közvetlenül a készülékre. Annak érdekében, hogy élvezhesse egy ilyen nagy tartalomválasztékot, fontos előfizetni egy VPN-szolgáltatásra, amely garantálja a teljes biztonságot, és lehetővé teszi az összes olyan földrajzi korlátozás átlépését is, amelyet az összes kedvenc webhelye és csatornák.


A legjobb VPN az Nvidia Shield TV számára

A legjobb VPN az Nvidia Shield TV számára

Ebben az áttekintésben néhány, a legjobban értékelt szolgáltatást áttekintünk, amelyek segítenek a helyes döntés meghozatalában azzal kapcsolatban, hogy melyik VPN-re iratkozzon fel.. 

Legjobb VPN az Nvidia Shield TV-hez

Itt van a legjobb VPN-szolgáltatások, amelyeket figyelembe kell vennie az Nvidia Shield TV számára:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

A legjobb VPN az Nvidia Shield TV számára

Miért annyira szeretnénk, ha mindenki a megfelelő VPN-szolgáltatást választja, azért, mert ezzel nagyszerű lehetőségeket élvezhet, mint például a korlátlan szerverváltás és a korlátlan sávszélesség. Ez a két szolgáltatás különösen annak biztosítása, hogy képes-e megváltoztatni a kiszolgálót, amelyhez csatlakozik, és bármilyen gázszabályozási formán túl is működhet, amelyet az internetszolgáltató megvalósíthat. Így élvezheti a tartalmat a világ bármely pontjáról, és annyi HD videofelvételt közvetíthet, amennyit csak akar.

Kutatásunkban találtunk ExpressVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt az Nvidia Shield TV szolgáltatással. Azt is láttuk, hogy ez jól működik számos olyan eszközzel, amely Android vagy Windows platformon fut.

VPN telepítése az Nvidia Shield TV-re

A telepítési eljárás elismerten könnyű, feltéve, hogy követi az utasításokat. Megpróbáltuk a lehető legegyszerűbbé tenni. Ha még nem rendelkezik VPN-fiókkal, iratkozhat fel ExpressVPN.

Itt van a tennivaló:

 1. Nyissa meg a Google Play Áruházot az Nvidia Shield TV-n.
 2. Írja be az ExpressVPN-t a keresőmezőbe.
 3. Amint megjelenik, kattintson a Telepítés elemre.
 4. Ez most megjelenik az alkalmazás szakaszában.
 5. Indítsa el az ExpressVPN-t, és lépjen az Opciók oldalra.
 6. Kattintson a Bejelentkezés elemre.
 7. Írja be felhasználónevét és jelszavát, majd nyomja meg az enter billentyűt.
 8. Megjelenik a kiszolgálók listája.
 9. Azonosítsa azt, amelyhez csatlakozni szeretne.
 10. Válassza ki rákattintással, és elindítja a kapcsolatot.
 11. Megjelenik egy értesítés, amely megerősíti a kapcsolatot.
 12. Mostantól a csatlakozáson keresztül videókat továbbíthatsz.

VPN magyarázat

Egyszerűen fogalmazva: a virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék a helyüket, és online módon teljesen elrejtsék adataikat. Azok a magánszerverek, amelyekhez a felhasználók VPN-szolgáltatásokra való feliratkozás után csatlakoznak, gondoskodnak az összes biztonsági igényről és a titkosításról.

Miután az Nvidia Shield TV-doboza VPN-en keresztül kapcsolatot létesített az internettel, minden adat és rekord, például a meglátogatott webhelyek vagy az Ön által közvetített csatornák csak Ön számára lesznek privát.

Minél több kiszolgáló van a szolgáltatónál, annál több lehetőséget kell választania a felhasználónak pontokként a kapcsolat létrehozásához. Például Detroitban élő személyeknek lehetősége van csatlakozni egy szerverhez, amely az Egyesült Királyság bármely részén található, és a meglátogatott webhelyeket „becsapják” arra a gondolkodásra, hogy valahol az Egyesült Királyságban működnek. Ez garantálja az összes, a földrajzilag korlátozott brit webhelyhez való hozzáférést, amelyet esetleg meglátogathat.

Annak ellenőrzése, hogy a VPN-szolgáltatás jól működik-e az Nvidia Shield TV-n

Előfordulhat, hogy bizonyos problémák merülnek fel az Nvidia Shield szolgáltatás használata közben, vagy akár ki is lehet téve, hogy ki vannak téve, ha a VPN-kapcsolat nem működik megfelelően. Az alábbiakat kell tennie annak megerősítéséhez, hogy minden rendben van:

 1. Az Nvidia Shield VPN-n keresztül indítsa el böngészőjét, és induljon a https://whatismyip.network/
 2. Jegyezze fel a látott IP-címet.
 3. Indítsa el a VPN-kliens alkalmazását & csatlakozni egyik szerverükhöz.
 4. Amint a kapcsolat létrejött, térjen vissza a következőhöz: https://whatismyip.network/ és ellenőrizze az új IP-címet.
 5. Ha új címet lát, akkor minden rendben.

A legjobb Nvidia Shield TV VPN 2018-ban – Alsó sor

Azon kevés eszköz, amelyben megbízhat az online biztonság garantálásában, a VPN-szolgáltatás. A Kodi rajongók örömmel hallják, hogy egy ilyen szolgáltatás lehetővé teszi számukra a Kodi kiegészítők széles skálájának használatát, anélkül, hogy aggódniuk kellene az internetszolgáltatójuk vagy a szerzői jogok megsértésére vonatkozó irányelveik miatt..

Ahogy a piacon lévő különféle VPN-szolgáltatásokon keresi az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást, kerülje el a még nem kipróbált szolgáltatás fizetését. Fontolja meg azokat, amelyeknek ingyenes próbaidőszak vagy pénz-visszatérítési garancia van egy meghatározott használati idõtartamon belül, például ExpressVPN csinál. Ha az ebben az áttekintésben adott tanácsok alapján megtalálja, amit keres, örömmel hallhatunk rólad. Hagyj nekünk egy megjegyzést az alábbi szakaszban, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me