A TVAddons visszatér online – a Fusion visszatér

Nagy hírek merültek fel az elmúlt pár napban. A TVAddons visszatér online. A Kodi leghíresebb harmadik fél adattára új domain alatt tér vissza. Miután a TVAddons néhány hete titokzatosan leállt, most már újból online, bár egy új domain alatt. A TVAddons.ag helyett a webhely tulajdonosa most a TVAddons.co webhelyet használja. Úgy tűnik, hogy több kanadai társaság keresetet indít a TVAddons ellen a Kodi szoftver-kiegészítők állítólagos jogellenes terjesztése miatt. Többet az alábbiakban.


A TVAddons visszatért - a fúzió visszatér

A TVAddons visszatért – a fúzió visszatér

A TVAddons visszatért

A TVAddons offline módban volt júniusban. Senki sem tudta igazán a hirtelen eltűnés mögött rejlő okot, ám sok spekuláció történt arról, hogy a leállítás fő tényezõje egy amerikai pert indított. Most, majdnem két hónappal később, az igazság végre kiderül. A TorrentFreak szerint a TVAddons leállítása semmi köze sincs az Egyesült Államok fellépéséhez, és mindazt a Kanadában benyújtott külön pert indítják. Összesen 18 fő kiegészítőt részleteznek a panaszban, ideértve a következőket 1Csatornás, Exodus, Phoenix, Az összes adatforrás, SportsDevil, cCloudTV és Alluc, hogy csak néhányat említsünk. Az új peres kanadai társaságok a Bell Canada, a Bell ExpressVu, a Bell Media, a Videotron, a Groupe TVA, a Rogers Communications és a Rogers Media..

És most?

Adam Lackman, a TVAddons tulajdonosa elmondta a TorrentFreaknak, hogy nincs más választása, mint a telekommunikációs társaságok elleni küzdelem, mivel ennek elmulasztása mulasztási ítélet eredményeként veszteséget eredményezne. Pénzügyi támogatásban reménykedett egy adománygyűjtő kampányt, valamint a weboldal új verzióját, amelyen a TVAddons.co-t meglátogathatja..

Mit jelent ez a fúziót használó Kodi felhasználók számára??

A jogi panasz azt állítja, hogy „Körülbelül 40 millió, a világszerte található egyedi felhasználó havonta aktívan használja a TVAddons által üzemeltetett jogsértő kiegészítőket, és mintegy 900 000 kanadai háztartás használja a jogsértő kiegészítőket a televíziós tartalom eléréséhez. A TVAddons által üzemeltetett jogsértő kiegészítők felhasználói száma folyamatosan növekszik. ”

Pontosan nem ismeretes pontosan, hogy a kanadai vállalatok miként jöttek létre ezekkel a számokkal. Biztonságosan feltételezhetjük azonban, hogy ők és mások folyamatosan figyelik a Kodi-felhasználókat, akik nem hivatalos kiegészítőket használnak „kalóz” filmek, TV-műsorok és élő közvetítések megtekintésére FireStick, PC, Mac és Android készülékeken..

A kanadai perben azt is állítják, hogy a TVAddons szerzői joggal védett TV-műsorokat közölt, beleértve a Trónok játék, börtönszünet, a Big Bang Theory, America’s Got Talent, lépést tartson a kardashiaiakkal és még sokan mások a nyilvánosság számára a szerzői jogokat megsértve.

Hogyan lehetne biztonságos maradni harmadik fél által létrehozott kiegészítők használatakor??

Rendkívül fontos, hogy egy VPN-t használjon, amikor a Kodi-on tartalmat közvetít. Ily módon elrejtheti a valódi IP-címét, és megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltatók, valamint a szerzői jogú trollok kémkedjenek azzal, amit online csinálnak. Az összes internetes forgalmat biztonságosan titkosítja, miután csatlakozik a VPN szerverhez. Itt van, mit kell tennie.

 1. Menj tovább ExpressVPN és iratkozzon fel VPN-fiókra.
 2. Töltse le / telepítse a VPN szoftver a Kodi készüléken.
 3. A VPN alkalmazás megnyitása után, csatlakozzon egy VPN szerverhez.
 4. Végül nyissa meg a Kodi-t, és nézzen meg minden filmet, TV-műsort vagy élő közvetítést teljesen névtelenül.

ExpressVPN a legjobb Kodi VPN-szolgáltatás, amelyet név nélkül a Kodi nem hivatalos kiegészítéseiből származó tartalom streamingjére használhat. Ennek oka elsősorban az, hogy VPN-alkalmazásukat optimalizálták a Kodi-val való együttműködésre. Regisztrálhat más VPN-szolgáltatókkal is.

Az új Fusion Repository telepítése

Ha telepíteni akarja az új Fusion repo-t a Kodi 17.3 Krypton-ra, hajtsa végre ezeket a lépéseket.

 • A Kodi Krypton elindítása után először a következőre kell kattintania: Beállítások Ikon a bal felső sarokban.
 • Akkor menj ide Rendszerbeállítások -> Szakértői mód -> kiegészítések.
 • Győződjön meg arról, hogy be van kapcsolva ‘Ismeretlen források.’ Ellenkező esetben nem lesz képes harmadik féltől származó kiegészítőket telepíteni.
 • Amikor a figyelmeztető mező felbukkan, kattintson a gombra ‘Igen’.
 • Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és kattintson a „Beállítások” ikonra.
 • Innentől lépjen a Fájlkezelőbe -> Add Source.
 • Válassza a Nincs lehetőséget, majd idézőjelek nélkül adja meg a következő útvonalat „Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Nevezze „Fusion” -re, majd kattintson az „OK” -ra..
 • A Kodi kezdőképernyőjén válassza az Addons lehetőséget.
 • Kattintson a Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban.
 • Választ „Telepítés ZIP-fájlból” -> magfúzió -> Kodi Repos -> angol
 • választ repository.xbmchub-x-x-x.zip és telepítse.
 • Várja meg, amíg meg nem jelenik a TVAddons Repository engedélyezett értesítés.
 • Most válassza ki Telepítse a lerakatból.
 • Választ TVAddons.co kiegészítő tároló kinyitni.
 • Kattintson Videó kiegészítők -> USTVNow Plus és nyomja meg az Install gombot.
 • Várja meg, amíg meg nem jelenik az USTVNow Plus Addon Enabled értesítés.
 • Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és válassza a bal oldali oszlopban az „Addons” fület.
 • Az összes telepített videó kiegészítő, ideértve az USTVNow Plus szoftvert is, itt jelenik meg.

A TVAddons visszatért – végső gondolatok

Összehasonlítva a több ezer harmadik féltől származó bővítménnyel, csak egy maroknyi bővítmény található az új TVAddons tárolóban. Vessen egy pillantást a fenti telepítési útmutató követésére. De ne felejtse el, hogy semmilyen felesleges kockázatot nem vállal. A Kodi használata előtt mindig csatlakoztasson egy VPN szerverhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me