Az Amazon FireStick első beállítása

Az Amazon FireStick első beállítása? A FireSticks tűz van! Tehát megkapta az első Amazon FireStick-jét, és alig várja, hogy felhasználja, de csak nem tudja, hogyan. A legkeresettebb streaming szolgáltatás következő generációja egyre népszerűbbé válik a kábelvágók és a film fanatikusok körében. A televíziós szolgáltatások mögött hagyják a kábelt és a műholdat, mivel örömmel fogadják az internetes streaming formátumokat az ügyfelek kényelme érdekében elérhető alkalmazásokkal. Az Amazon FireStick kivételével kiváló minőségű prémium tartalommal rendelkezik, kivéve, ha alaposan érzi magát. Havi előfizetéssel vagy tagsággal több ezer film és TV-epizód feloldható a FireStick készüléken. Kövesse az alábbiakban ismertetett lépéseket, és több tízezer csatornát és alkalmazást élvezhessen, és hozzáférhet több mint 500 000 filmhez és TV-epizódhoz a Netflix, a Hulu, a Prime Video, az NBC, a HBO, a Showtime és így tovább. Tudja meg, hogy a vadonatúj Amazon Fire Stick-t gyorsan és gyorsan üzembe helyezheti.


Az Amazon Fire TV Stick első alkalommal történő beállítása

Az Amazon Fire TV Stick első alkalommal történő beállítása

Szüksége van a FireStick telepítése előtt

 • Kompatibilis TV: A FireStick beállításához HDTV-t kell használni HDMI-porttal.
 • Internet kapcsolat: Csatlakoztassa a FireStick készüléket egy erős WiFi kapcsolathoz, hogy a videók streamingje kényelmes legyen.
 • Amazon-fiók: Az Amazon Fire Stick-et is regisztrálnia kell az Amazon-fiókjába.

A FireStick első beállítása

Mire fogsz dolgozni:

 • FIRESTICK
 • Adapter
 • Távoli
 • USB tápkábel
 • HDMI
 • Hármas-A elemek

A FireStick beállításának lépései

Az Amazon FireSticks könnyen telepíthető és még könnyebben használható. Amint megkapja akasztását, annak használata kellemesebbé válik. Mindannyian első időzítők számára ez az oktató az Ön számára.

 1.  Ha megnézi a FireStick oldalát, észre fog venni egy USB tápkábelt. Fogja meg az USB tápkábelt, és dugja be a portba. Ezután csatlakoztassa a tápkábel másik végét a hálózati adapterhez.
 2. Ezután dugja be a hálózati adaptert a konnektorba.
 3. Ezután csatlakoztassa a FireStick készüléket a TV-készülék HDMI-portjához.
 4. Kapcsolja be a TV-t, és a FireStick logó betöltődik.
 5. Helyezze az elemeket a távvezérlőbe, és az automatikusan párosul a Fire Stick-kel.
 6. Most csatlakoztatnia kell a FireStick készüléket az internethez.
 7. Végül regisztrálja FireStickjét Amazon-fiókjába.
 8. Játssz bármilyen filmet vagy TV-sorozatot, amely eszedbe jut.

Megjegyzés: a kellemetlenségek elkerülése érdekében:

 • Ha a távvezérlő nem párosul automatikusan, nyomja meg és tartsa lenyomva a távvezérlő Kezdőlap gombját 10 másodpercig. A Fire Stick-jét Discovery Mode-hez küldik, és a párosítás megtörténik.
 • Ne feledje a HDMI-port számát arra az esetre, amikor be kell írnia a tv-készülék megfelelő HDMI bemeneti csatornáját.
 • A beállítás során tanácsos menteni a WiFi jelszót az Amazon-ra.
 • Az Amazon Fire TV Stick előzetesen regisztrálódik, ha az Amazonból megszerezte.
 • A FireStick-et mindig megsemmisítheti, ha nem volt elégedett azzal a tartalommal, amelyben kaptak.
 • Javasoljuk, hogy használjon VPN-t, ha a Kodi letöltését választotta a FireStick eszközön.

A FireStick beállítása – További tippek és trükkök

 • Telepítse az ExpressVPN-t a FireStick-re
 • A Kodi telepítése a FireStick-en
 • Hogyan juthat el az American Amazon Prime-hoz a FireStick külföldön

Használjon VPN-t a FireStick Now segítségével

A FireStick tartalmazza az összes olyan streaming csatornát, amelyre gondolhat, sajnos még mindig szüksége lesz VPN-re a hozzáférésükhöz. A FireStick alkalmazásai, csatornái és szolgáltatásainak többsége bizonyos országokban korlátozódik, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Németországban. Ha hozzáférést szeretne kapni a Netflix, a Hulu, a HBO MOST, a Prime Video, az AMC, a HGTV, az ESPN és a FOX szolgáltatáshoz, el kell maszkolnia IP-címét. Ezeket a földrajzi korlátozásokat megkerülheti a VPN, és a legmegfelelőbb ilyen esetben az EXpressVPN. Általában a VPN új IP-címet biztosít Önnek, ha a szerverhez csatlakozik a különböző országokban. Például amerikai IP-címmel a Netflix USA-hoz való hozzáférés süteményré válik.

ExpressVPN bebizonyította, hogy a FireStick legjobb VPN szolgáltatása a szolgáltatásai frissítése érdekében. Ez a szolgáltató az Amazon Fire TV Stick és az Android TV készülékeken működik, és ez a média streaming számára a legmegfelelőbb VPN alkalmazás. Az alábbi táblázatban megnézheti más VPN-szolgáltatókat is.

Hogyan állítsunk be először egy FirseStick-et

A FireStick a legjobb esélye, hogy több mint 190 csatornát és alkalmazást megtalál, beleértve a Netflixet, a Hulu-t és a Prime Video-t, egy gombnyomással. Ezek a kis FireSticks-ek minimális erőfeszítésekkel megnyitják a multimédiás tartalmak óceánját, és ígérnek minőségi szórakozást, ahogy tetszik. A FireStick felállítása valóban nem bátor. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a FireStick készüléket bármilyen TV HDMI-portjához, csatlakozzon a Wi-Fi-hez, és folytassa a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me