Az IP-cím ellenőrzése a Kodi-on

VPN beállítása a Kodi-on minden, amire szüksége van kiaknázza a platform teljes potenciálját. De honnan tudhatja meg, hogy megfelelően működik-e vagy sem? Már jó ideje használom a Kodi-t, és néhány trükköt kaptam az ujjaimra. Csak azt szeretné megtudni, hogy sikeresen létrehozott-e egy VPN-kapcsolatot ellenőrizze nyilvános IP-címét. Tudom, hogy nem olyan könnyű, de mégsem lehetetlen. Megvan a hátsó srácod. Ez az útmutató pontosan megmutatja hogyan ellenőrizheti IP-címét a Kodi-on. Gyerünk.


Az IP-cím ellenőrzése a Kodi-on

Az IP-cím ellenőrzése a Kodi-on

Privát IP cím vs nyilvános IP cím – Mi a különbség?

Sokan összetévesztik az IP-címek két fő típusát: nyilvános és privát IP-cím. Az eszközöd privát vagy belső IP-cím az a Az IP, amelyet az útválasztó vagy a modem kiad az adott eszközhöz. Ez elsősorban lehetővé teszi, hogy az eszköz kommunikáljon az útválasztóval és más eszközökkel, amelyeket esetleg ugyanahhoz a routerhez csatlakoztatta a háztartásában.

A ti nyilvános IP, azonban a IP-cím, amelyet az ISP (internetszolgáltató) ad neked. A nyilvános vagy külső IP-cím szükséges ahhoz, hogy adatokat fogadjon és elküldhessen webhelyekre vagy alkalmazásokra. Tehát, ha azt akarja látni, hogy a A VPN elrejti az Ön IP-címét, a ti ellenőriznie kell a nyilvános IP-t.

Hogyan ellenőrizhetjük a Kodi nyilvános IP-címét?

Néhány dolgot meg kell tennie, mielőtt ellenőrizheti IP-címét. Mindent átfogó lépésről lépésre mutat be. Ne aggódj.

1. lépés – Indigo varázsló beszerzése

Indítsuk el a Kodi IP-címet anélkül, hogy VPN-kiszolgálóra csatlakoznánk. Telepítenie kell a Indigó varázsló az alábbiak szerint.

 1. Rendben, indítsuk el aktiválja a Kodi alkalmazást.
 2. Ezután menjen tovább a Beállítások. Megtalálja a Fogaskerek ikon a képernyő bal felső sarkában.
 3. Keresse meg a Rendszerbeállítások -> Szakértői mód, és akkor Kiegészítői.
 4. Engedélyeznie kell “Ismeretlen források”. Enélkül harmadik féltől származó kiegészítők nem telepíthetők.
 5. Csakúgy, mint bármely más alkalmazás vagy eszköz, a Kodi értesítéssel figyelmezteti Önt. Kattintson az Igen gombra.
 6. Menj vissza a Kodi beállításai.
 7. Kattintson Fájl kezelő és menj jobbra Add Source.
 8. Koppintson a Nincs elemre, és küldje el ezt az utat: „Http://fusion.tvaddons.co/”.
 9. Nevezze át magfúzió és nyomja meg az OK gombot.
 10. Vissza a mi oldalunkhoz Kezdőképernyő, kattintson Kiegészítői.
 11. Van egy Csomagszerű ikon a képernyő bal felső sarkában. Kattintson erre. 
 12. Ha odaértél, akkor válassz Telepítse a ZIP-fájlból. 
 13. Válassza ki a fájlt, amelyet csak „magfúzióÉs kattintson kezdődik, itt.
 14. Szed plugin.program.indigo-x.x.x.zip és hit telepítés.
 15. Ezt felugró értesítés jelenik meg A kiegészítő engedélyezve van.
 16. Menjen vissza a Kodi Kezdőképernyőjére és kattintson a gombra Kiegészítőim.
 17. Végül válassza ki Program-kiegészítők és indítsa el az Indigót a listából.

2. lépés – Keresse meg IP-címét

Most, hogy telepítette az Indigót, itt az ideje ellenőrizze IP-címét a Kodi-on.

 1. Dob Indigó és kattintson a gombra ‘Rendszer információ’.
 2. Jegyezze fel a külső IP-címet és lépjen ki a Kodi alkalmazásból.
 3. Most csatlakozzon egy VPN szerverhez és indítsa újra a Kodi alkalmazást.
 4. Indítsa el az Indigót ismét ellenőrizze a külső IP-címet a ‘Rendszer információ’.
 5. Most hasonlítsa össze a két IP címet.
 6. Ha a VPN úgy működik, ahogy kellene, látni fogja két különböző IP-cím, az egyik a VPN használata előtt és a másik után.

Az IP-címnek a Kodi-on történő megszerzése néhány lépést megtesz, de a más eszközökön történő megszerzéséhez ez nagyon egyszerű. Csak látogasson el erre IP-azonosító és ellenőrizheti nyilvános IP-jét, magán IP-jét, a működtetett eszközt és a használt böngészőt.

A legjobb VPN-szolgáltatások Kodi számára

Az egyszerűség kedvéért a VPN egy olyan internetes szoftver, amely hozzáadja biztonság és magánélet az internetes tevékenységeihez. Van személyi igazolványa, igaz? Mindenki csinálja. Nos, az IP-címed az internetes azonosító, és mindenki láthatja. Az IP-cím információt szerez az Önéről hely és az ISP (internetszolgáltató). A VPN segítségével megteheti elrejteni, és névtelenül böngészhet. 

Sőt, a VPN-k képesek elrontja a helyét úgy, hogy egy gombnyomással különféle helyeken jelenhessen meg. Ez akkor hasznos, ha keres feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Lássuk, mit tehet még egy VPN:

 • A földrajzi korlátozások megkerülése: Lehet, hogy néhány A Kodi kiegészítők nem érhetők el telepíteni. Ennek oka az, hogy a legtöbbjük régió-specifikus, ami azt jelenti, hogy egy adott országban működnek. A VPN segítségével megteheti csatlakozni egy szerverhez bármely támogatott országban és exkluzív tartalom elérése annak ellenére, hogy külföldön voltunk.
 • Csatlakozási sebesség: Néha, amikor egy videót streami, szemtanúja lehet hirtelen sebesség esik és a videó sokat pufferol. Ennek oka az, hogy az Az internetszolgáltató fojtja az internetet. Amikor azonban VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik, akkor az is lehetséges kerüld ezt a kérdést könnyedén.
 • Internetes névtelenség: Tudod, hogy nagyon sok van illegális kiegészítők a Kodi-on jobb? Képzelje el, hogy bajba kerül a kipróbálása miatt? Igen, az Ön IP-je nyomon követhető a tényleges helyére. “Nem ösztönzem az illegális cselekedeteket, de a Kodi élvezeteként szolgál.” A VPN segítségével megteheti elrejteni az IP-címét és böngészhet névtelenül. Senki sem tudja, mit csinálsz.

A magánélet és biztonság, bízhat benne ExpressVPN. Évek óta használom, és eddig nem találkoztam semmilyen problémával. Próbáld ki szolgáltatást, ők kínálnak 30 napos pénzvisszafizetési garancia arra az esetre, ha meggondolná magát. Ezenkívül olvassa el a következőket a legjobb VPN-k a Kodi számára.

Hogyan ellenőrizhetjük a Kodi privát IP-címét

Ha az eszköz privát IP-címét használja, akkor az alábbiak szerint jár el. Ne feledje, hogy a privát IP-cím nem az az IP, amelyet úgy tűnik, hogy az internetes böngészés közben használsz.

 1. Indítsa el a Kodi alkalmazást, és válassza a lehetőséget ‘Beállítások’.
 2. Ezután válassza a lehetőséget ‘Rendszer információ’.
 3. Itt láthatja a különböző információkat arról az eszközről, amelyre a Kodi alkalmazást telepítette beleértve a magán IP-címét.

Hogyan lehet ellenőrizni a Kodi IP-címét – Összegzés

Bár a Kodi nagymértékben testreszabható, nem találtam más olyan módszert, amellyel jelenleg ellenőrizheti a Kodi nyilvános IP-címét. Remélhetőleg a fenti útmutató hasznosnak bizonyul neked. Hagyjon további segítséget a Kodi-val vagy a VPN-vel, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me