Az IP-cím elrejtése a Kodi-on – Hogyan lehet a VPN-sel?

IP-címem elrejtése a Kodi-on a VPN-mel? A Kodi egy nagy teljesítményű szoftver, amely lehetővé teszi különféle online videók streamingjét. A Kodi segítségével videókat is megnézhet az otthoni hálózat más eszközein. Kodi népszerűsége folyamatosan növekszik. Az egyik kérdés, amelyet sokat kérdezek, az, hogy kell-e elrejteni az IP-címüket, amikor Kodi-t használnak vagy nem. Ha elsősorban a Kodi-t helyi streaming célokra használja, azaz például a helyi merevlemezről videofelvételeket néz, akkor valószínűleg nem kell túl aggódnia. Ha azonban használja a Kodi filmeket, TV-műsorokat, és élő sport online, nem hivatalos útján Kodi kiegészítések, meg kell fontolnia a VPN. Olvasd el a következőket lépésről-lépésre bemutató tovább az IP-cím elrejtése a Kodi-on azért, hogy nézni filmeket névtelenül és magántulajdonban.

Az IP-cím elrejtése a Kodi-on Hogyan lehet a VPN-sel?

Az IP-cím elrejtése a Kodi-on Hogyan lehet a VPN-sel?

El kell rejtenem az IP-címem, amikor a Kodi-t használom?

Röviden: igen, el kell rejtenie az IP-címét, amikor a Kodi-t használja. Sok országban olyan tartalom streaming, amelyre gondolhat szerzői jogok megsértése illegális. Van egy vékony vonal között az, ami legális, és mi nem. Szerzői jogok trollok gyakran kihasználják ezt a szürke területet az internethasználók zaklatására és zaklatják őket kompenzációk fizetésére illegális filmek letöltése / megtekintése a Kodi-on vagy más eszközökön. Sok esetben a Kodi-felhasználók beszámoltak a fogadásról figyelmeztető levelek az ő internetszolgáltatók. Ez nem csak a figyelmeztető levél miatt aggasztó, hanem az a tény, hogy kétségtelenül bizonyítja, hogy az ön Az internetszolgáltató az online tevékenységeire kémkedett.

Ha nem tetszik az ötleted ISP lehallgatás online tevékenysége során, akkor komolyan mérlegelnie kell a használatát VPN, nem csak a Kodi számára, hanem a mindennapi internetes böngészéshez is.

Az IP-cím elrejtése a Kodi-on?

Az IP-cím alapvetően az Ön digitális ujjlenyomat. Felfedik a Személyes adat és még a te is fizikai hely. Ezért döntő jelentőségű a elrejteni az IP-címét azért, hogy a magánélet védelme.

  • Sok módszer létezik elrontja az IP-címét beleértve Tor, meghatalmazottak, vagy a virtuális magán hálózat.
  • A leghatékonyabb módja annak maszk IP címeket jelentése VPN.
  • Nem csak a VPN elrejti az Ön IP-címét, Az is titkosítja az összes forgalom és hamisítja az online tartózkodási helyét.
  • A VPN-t az online biztonság további rétegeire is felhasználhatja elkerülni a földrajzi korlátozásokat kiszabott geoblocked streaming csatornák, például Netflix, BBC iPlayer, Hulu, és HBO GO, mindegyiknek van Kodi kiegészítések.

Hogyan állítsuk be a VPN-t a Kodi-n az IP-cím elrejtéséhez?

A VPN telepítése eszközönként eltérő. Szerencsére minden nagyobb VPN szolgáltató rendelkezik VPN alkalmazások amelyek nagyban megkönnyítik a telepítési folyamatot.

  1. mert PC, Mac, Firestick, iPhone, iPad, Linux és Android, letöltheti és telepítheti a VPN alkalmazást.
  2. Akkor egyszerűen csatlakozzon egy VPN szerverhez nak nek elrejteni az IP-címét.
  3. Ha kész, indítsa el a Kodi és a nézni filmeket névtelenül.

Ha nem szeretne további szoftvert telepíteni a streaming eszközére, akkor ezt is megteheti manuálisan telepítse a VPN-t alkalmazás nélkül. A telepítési eljárás ebben az esetben továbbra is meglehetősen egyszerű, ha gondosan követi az utasításokat.

Végül, ha nem akarja manuálisan telepíteni a VPN-t minden eszközre, akkor megteheti állítson be VPN kapcsolatot az útválasztón helyette. Ebben az esetben az adott útválasztóhoz csatlakoztatott összes streaming eszköz csatlakozik a ugyanaz a VPN szerver.

A legjobb VPN az IP-cím elrejtésére a Kodi-on

A gyors Google-keresés több száz VPN-szolgáltatót fedez fel. De melyik VPN-szolgáltatás valóban megbízható. Ha VPN-szolgáltatót szeretne, aki értékeli az Ön online kapcsolatát magánélet és van kompatibilis a Kodi-val, menj ExpressVPN. Ők ne tartson naplót a böngészési tevékenységeiről és több VPN szerverek az egész világon. Felsoroltam másokat legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatók használhatsz elrejteni az IP-címét a Kodi-on az alábbi táblázatban.

Az IP elrejtése a Kodi FireStick-en

Ha a Kodi telepítette a FireStick eszközére, akkor az alábbi útmutató segítségével elrejtheti IP-címét a Fire TV-n, VPN alkalmazás telepítésével rá..

Az IP-cím elrejtése a Kodi-on a VPN segítségével

A ti magánélet és biztonság semmit nem szabad könnyedén venni; akarod pattintson filmeket névtelenül, biztonságosan böngészhet az interneten, vagy fájlok letöltése teljes tudatában annak, hogy senki sem hallgat rád. Ha komolyan veszi az online biztonságot, akkor használja VPN nak nek elrejteni IP-címét a Kodi-on. További információ a VPN számos előnyeiről, vagy ha problémája van VPN beállítása a Kodi-on, kérlek, hagyj megjegyzést alább.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me