Az USTVNow telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Unod már a hosszú távú kábel előfizetéseket? Szeretnél Ingyenesen közvetítheti a CBS, CWTV, CBS és PBS kedvelőit? Ezután csatlakozzon a (z) 90% -ához Kodi felhasználók, akik engedélyeztek USTVNow kiegészítő. Töltöttél fel mindent, mi? Nos, ha el akarja kezdeni a USTVNow alkalmazását a Kodi-n, mindent elrendeztem, amire szükséged van az USTVNow telepítése a Kodi-n ebben az átfogó útmutatóban.

Az USTVNow Addon telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Az USTVNow Addon telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

1. lépés – Regisztráljon az USTVNow segítségével

Bár a csatorna lehetővé teszi a tartalom ingyenes elérését, mégis létre kell hoznia egy fiókot. Vessen egy pillantást arra, hogy hogyan hozhat létre ingyenes fiókot, és ha szükséges, frissítheti azt:

 1. Látogatás USTVNow.
 2. Nyilvánvalóan meg kell érintenie “Regisztrálj”, ellenőrizze, hol mutat a nyíl. Sign_Up_USTV
 3. A következő oldalon a bejegyzés a folyamat megkezdődik.
 4. Adja meg E-mail, név, vezetéknév és jelszó.
 5. Találd meg a “Regisztráció” lehetőséget. Felejtsd el a Facebook bejelentkezést, csináld azt régimódi módon.
  Iratkozzon fel az USTVNow oldalra
 6. Ezután kattintson a gombra Folytatni.
 7. Erősítse meg, hogy amerikai állampolgár a jelölőnégyzet bejelölésével és Fogadja el feltételeiket.
 8. Most, mióta email cím beküldésre került, akkor kap egy email hogy befejezzük a folyamatot.
 9. Elkészült, most már van USTVNow fiókja.
 10. Ingyenes fiókkal hozzáférhet a 5 csatorna. Ha ennél többet szeretne bevonni, akkor ezt meg kell tennie frissítse előfizetését egy fizetettnek.
  USTV tervek

Az USATVNow beszerzése a Kodi-ra

Most, hogy van USTVNow fiókja, csak a kiegészítőről hiányzik. Mivel az USTVNow hivatalos kiegészítő, ennek telepítése sok időt igényel. Lássuk, hogyan szerezheti be a Kodi-kompatibilis készüléken:

 1. Aktiválja a Kodi alkalmazást, és keresse meg Kiegészítői.
 2. Látod azt Nyitott csomag ikon a bal felső sarokban? Kattintson erre.
  Kodi csomag
 3. A következő oldalon, „Telepítés a tárházból” az, amit keresel.Telepítse az USTV lerakatból
 4. Ezután adj “Kodi kiegészítő tároló” egy csap.Kodi kiegészítő tároló
 5. Most válassza ki „Videó kiegészítők” választási lehetőség.Videó kiegészítők
 6. Keresse meg a Az USTVNow kiegészítő és kattintson rá.USTV Now-kiegészítő
 7. A képernyő jobb alsó sarkában válassza a lehetőséget Telepítés.Telepítse az USTV-t
 8. A letöltés után térjen vissza a következőhöz: Videó kiegészítők. Megtalálod USTVNow ott.USTV most
 9. Indítsa el a kiegészítőt és jelentkezzen be a hitelesítő adataival. Ha átugorta ezt a részt, menjen vissza és Iratkozzon fel az USTVNow oldalra.Bejelentkezés az USTV-ben
 10. A ti email először szükséges.
  Írja be az Email címet
 11. Ezután írja be a Jelszó.Írd be a jelszót
 12. Időnként a kiegészítő kérni fogja Önt indítsa újra a Kodi-t. Használja ezt.Indítsa újra és kész
 13. Most már ingyenes amerikai TV-csatornákat nézhet a Kodi-kompatibilis platformon.

Kodi VPN-je?

Lehet, hogy ezt már nem ismeri, de a legtöbb A Kodi kiegészítők régiókra korlátozottak. Ez azt jelenti, hogy csak bizonyos országokban érhetők el, jóvoltából geo-korlátozás. Hadd magyarázzak többet. Csak azok akik az Egyesült Államokban laknak, megnézhetik az USTV tartalmát. Azért van, mert tartanak egy Amerikai IP-cím. Ha külföldön él, akkor is megszerezheti a csatornát VPN segítségével. Hogyan? Nos, ezt a VPN teheti meg:

 • A virtuális magánhálózat képes elrejteni az IP-címét és változtassa meg a helyét egy gombnyomással. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert abban az országban, ahol megjelenni kíván (gyakorlatilag), és ott van. Te is szerezzen IP-címet a régióban a most öltözötted helyett. Ennek eredményeként megteheti elérheti a terület online tartalmát annak ellenére, hogy külföldön voltunk. Ami az USTVNow-t illeti, csatlakoztassa a Amerikai szerver.
 • A streaminghez internetsebesség szükséges, és nem érhető el jó kapcsolat, ha az internetszolgáltató folyamatosan aktív fojtja az internetet. Amikor az internetszolgáltatója szándékosan van lelassítja a kapcsolat sebességét a hálózati forgalom szabályozása és a sávszélesség torlódásának minimalizálása érdekében. Ezt azonban elkerülheti egy VPN segítségével elrejteni személyazonosságát és szabadon böngészhet az interneten.
 • Mint fentebb említettem, egy VPN az Ön személyazonosságát takarja, ami azt jelenti, hogy tudsz böngészhet név nélkül az interneten. Ez akkor hasznos, ha a Kodi-t használja, mivel a platform tartalmaz néhányat illegális kiegészítők. Ha a kiegészítők nem árthatnak, próbáld ki őket, VPN-vel kockázatmentes.

Az igazi kérdés az, hogy mi az a legjobb VPN a Kodi számára? Egyszerű, ExpressVPN. Már jó ideje használom ezt a szolgáltatót, és a Kodi tapasztalataim nem javultak. Több mint 15 szerverrel rendelkezik 2500 ország (Korlátozott tartalom feloldása, ellenőrzés), használja katonai titkosítások (Biztonság, ellenőrzés), és rendelkezik a szigorú bejelentkezési szabályzat (Adatvédelem, ellenőrzés). A hiteles VPN-nek nulla naplózási garanciát kell tartalmaznia, nem akarja, hogy adatait tárolja, igaz? További alábbiakban ellenőrizze a felső VPN-eket.

Az USTVNow Addon beállítása a Kodi-n?

Menj, srácok. Most már tudja, hogyan kell telepíteni az USTVNow programot a Kodi-ra. Először hozzon létre ingyenes USTVNow fiók. Végül, telepítse az USTVNow kiegészítőt a Kodi-ra. Utána, iratkozzon fel VPN szolgáltatással egyre több bővítmény eléréséhez a világ minden tájáról. Abban az esetben, ha segítségre van szüksége a fenti lépések bármelyikében, egyszerűen add ki egy kiabálást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me