Hogyan nézhetek filmeket a Kodi 17-en – feltárták a legjobb film-kiegészítéseket

Hogyan lehet filmeket közvetíteni a Kodi-en ingyen? A Kodi nagyszerű multimédiás szórakoztató központ. Ez lehetővé teszi filmek, TV-műsorok és akár élő csatornák nézését a világ bármely pontjáról. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a Kodi-ból, telepítenie kell a hivatalos szoftvert Kodi film kiegészítések úgymint Crackler, PS Vue, iPlayer WWW, ITV vagy Popcornflix. Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan telepítheti ezeket a hivatalos beépülő modulokat, és filmeket tölthet le HD-n a Kodi-on. Az alábbi oktatóanyag minden Kodi-kompatibilis eszközön működik, beleértve PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, és Raspberry Pi. Itt találhatók a filmek Kodi-on történő nézésének legjobb kiegészítői.


Hogyan lehet filmeket közvetíteni a Kodi-n ingyen?

Hogyan nézhetek filmeket a Kodi-n ingyen?

További tartalom feloldása – Használja a VPN-t

Sok Kodi kiegészítés csak bizonyos régiókban működik, például USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ezeknek a regionális korlátozásoknak a megkerüléséhez, valamint a kívánt Kodi plugin élő és igény szerinti tartalmainak megtekintéséhez bárhol, ahol csak akar, el kell hamisítania a tartózkodási helyét online a VPN segítségével. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket a VPN és a Kodi használatával kapsz.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítés létezik, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg a 2017-es Kodi VPN-k listáját. Ezen szolgáltatások részletes ismertetését lásd az áttekintésben.

Hogyan nézhetek filmeket a Kodi-on – Legjobb hivatalos film-kiegészítők

Az alábbi lista tartalmazza azokat a legjobb film-kiegészítőket, amelyeket telepíthet a Kodi-ba, hogy filmeket nézhessen a Kodi 17.4 Krypton-on. Mindezek a bővítmények megtalálhatók a hivatalos Kodi Add-on lerakatban. Ez azt jelenti, hogy egyszerre legálisak és biztonságosak is.

A legnépszerűbb Kodi film-kiegészítők

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • Viewster

Hogyan nézhetek filmeket a Kodi 17 Krypton-on

Kövesse az alábbi lépéseket telepítse a Crackler programot a Kodi 17 Krypton-ra. Ezt követően képes leszel patak ingyenes filmeket a Kodi.

 1. Menjen át a Crackle webhelyre, és hozzon létre ingyenes fiókját, ha még nem rendelkezik ilyennel.
 2. Indítsa el a Kodi alkalmazást, és lépjen az ‘Addons’ oldalra.
 3. Válaszd ki a Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban.
 4. Innentől kattintson az „Install from Repository” elemre. -> Kodi kiegészítő tároló -> Videó kiegészítők.
 5. Kattintson a Crackler elemre -> Telepítés.
 6. Várja meg, amíg meg nem jelenik a Crackler Addon Enabled értesítés.
 7. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és válassza a bal oldali oszlopban az „Addons” fület.
 8. Kattintson a Videó kiegészítők elemre.
 9. Az összes telepített video-kiegészítő, ideértve a Crackler-t is, itt jelenik meg.
 10. Indítsa el a Crackler kiegészítőt és nézzen meg ingyenes filmeket és TV-műsorokat a Kodi-on.

A Kodi 17 Krypton telepítése?

Ha Ön Kodi-újonc vagy, használja az alábbi útmutatásokat a Kodi 17 alkalmazás telepítéséhez a kívánt streaming eszközre.

 • Windows PC
 • Mac OS X
 • Android
 • Raspberry Pi
 • Chromecast
 • Amazon FireStick

A Kodi legális és biztonságos a használata?

Részletesen ismertettem a Kodi-val kapcsolatos jogi kérdéseket. Röviden, ha te nem akarnak jogi bajba kerülni, és maradj biztonságos oldalon, vagy hivatalos Kodi pluginokat kell használnia, vagy Nézzen filmeket és TV-műsorokat név nélkül Kodi-on keresztül. Ennek elérése az a.k.a virtuális magánhálózat használatával lehetséges VPN.

Hogyan lehet filmeket közvetíteni a Kodi-n? A csomagolás

Tehát telepítse a Kodi alkalmazást, ha még nem tette meg. Ezután állítsa be a fent javasolt hivatalos kiegészítőket. Végül, ingyen nézhetsz filmeket a Kodi-on. Ne felejtse el, hogy harmadik fél kiegészítőinek használatakor ne tegye ki a magánéletét. Ellenőrizze, hogy mindig csatlakozik-e a VPN-kiszolgálóhoz, hogy az online tevékenységet magának tartsa. Csak arra az esetre, ha további segítségre van szüksége az egész beállításában, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me