Hogyan nézhetjük élő TV-t a Kodi 17 Krypton-on?

Mindig keresek egy utat közvetítse a legjobb élő tartalmat a világ minden tájáról. Azt mondhatod, hogy innós szerpentős vagyok, ha úgy tetszik. Biztos vagyok benne, hogy többsége olyan, mint én. Ezért Azt javaslom, használja a Kodi-t, az egyik legjobb szórakoztató központ kint. Amikor azonban először elkezdtem használni ezt az alkalmazást, sokat küzdöttem, mivel kezdő vagyok és minden. Ez az oka annak, hogy ma elhatároztam, hogy készítem ezt az útmutatót. Ebben az útmutatóban megadom az összes szükséges útmutatást nézz élő TV-t a Kodi 17 Krypton csatornán. Gyerünk.


A legjobb élő TV Kodi-kiegészítők 2017

Hogyan nézhetjük élő TV-t a Kodi 17 Krypton-ban?

A legjobb élő TV Kodi-kiegészítők 2017-ben

Abban az esetben, ha nem ismeri az útját, megmutatom neked néhányat a legjobb Kodi kiegészítők amit az élő TV közvetítéséhez tetszenek. Nézze meg őket alább:

 1. Zattoo Box
 2. WWW iPlayer
 3. USTV most
 4. PS Vue
 5. Plex
 6. Youtube
 7. Viaplay
 8. DR TV
 9. Rai on Demand

Hogyan nézhetjük élő TV-t a Kodi-n. 17.6 Krypton

Kodi újoncok, a dolgok először kissé túl bonyolultnak tűnhetnek. Ennek oka az, hogy van egy tanulási görbe a megfelelő kiegészítők telepítéséhez, amelyek ingyenes élő TV-t biztosítanak a Kodi 17-en. De ne aggódj, Azért vagyok itt, hogy végigvezesse rajta.

1. lépés – Regisztráljon egy szolgáltatásra

A fentiekben néhány élő TV-csatornát javasoltam, de példaként ragaszkodok az USTVNow-hoz. Vegye figyelembe, hogy ugyanezt megteheti a fent említett szolgáltatásokkal is.

Az USTVNow segítségével az amerikai televíziós csatornákhoz férhet hozzá a Kodi-kompatibilis készüléken. Először hadd tanítsam meg, hogyan kell hozzon létre egy USTV fiókot.

 1. Az egész folyamat elindításához menjen a következő oldalra: Az USTVNow hivatalos weboldala.
 2. Ezután kattintson a “Regisztrálj” gombot a képernyő jobb felső sarkában.Sign_Up_USTV
 3. Ha megnyomja a Regisztrációt, akkor a következőre érkezik: Az USTV regisztrációs oldala.
 4. Nyújtsa be e-mail címét együtt a név, vezetéknév és jelszó.
 5. Most kattintson a gombra Regisztrálj. Ne használja a Facebook lehetőséget.Iratkozzon fel az USTVNow oldalra
 6. Miután átirányította a következő oldalra, érintse meg a gombot “Folytatni”.
 7. A következő négyzetek jelennek meg: „USA állampolgár vagyok” és „Egyetértek a Felhasználási feltételekkel”. Ellenőrizze azokat.
 8. Kap egy e-mailt az USTV-től. Erősítse meg számláját.
 9. Most a Kodi segítségével ingyenesen továbbíthatja a legnépszerűbb amerikai csatornákat.
 10. Ha többet szeretne az USTV-től, akkor teheti meg frissítse a tervét prémium szintre.USTV tervek

2. lépés – Szerezze be az USTVNow kiegészítőt

Ha még nem tudod ezt, akkor az ingyenes fiók lehetővé teszi, hogy akár 5 amerikai csatorna közvetítésére kerüljön. Lesz CBS, ABC, CW TV, My Network TV és PBS. Ez elég sima egy ingyenes fiókhoz, nem gondolja? Ez a rész azonban nem az, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy megkapja. Azért vagyunk itt, hogy megtanítsuk Önnek az USTV Kodi kiegészítő telepítését. Csináljuk:

 1. Miután aktiválta a Kodi, menjen a „Kiegészítők” szakasz.
 2. Kattintson a Csomag ikon a képernyő bal felső sarkában.Kodi csomag
 3. Ezután válassza a lehetőséget „Telepítés a tárházból”.Telepítse az USTV lerakatból
 4. Most kattintson a gombra “Kodi kiegészítő tároló”.Kodi kiegészítő tároló
 5. Ezután menjen tovább a „Videó kiegészítők”.Videó kiegészítők
 6. Addig görgessen, amíg meg nem jelenik Az USTVNow kiegészítő. Kattintson erre.USTV Now-kiegészítő
 7. Miután kiválasztotta, nyomja meg Telepítés.Telepítse az USTV-t
 8. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, és lépjen ide Kiegészítői > Videó kiegészítők. Választ USTVNow kiegészítő.USTV most
 9. Akkor be kell jelentkeznie, ha már van érvényes fiókja. Ön már Feliratkozás az USTVNow webhelyre,
 10. kettyenés Bejelentkezés.Bejelentkezés az USTV-ben
 11. Adja meg email cím.Írja be az Email címet
 12. Most nyújtsa be Jelszó.Írd be a jelszót
 13. Az alkalmazás használatakor a következő üzenet jelenhet meg, amely felszólítja Önt indítsa újra Kodi.Indítsa újra és kész
 14. Az újraindítás után ingyenesen közvetítheti az élő csatornákat az USTVNow kiegészítőjével a Kodi-on..

Valójában nagyon egyszerű. Csak néhány kattintásra van szüksége itt-ott, és kész.

A Kodi 17.1 Krypton telepítése

Nem tudom, hogyan kezdjem el a Kodi alkalmazást, kövesse ezeket az útmutatásokat az Ön által használt platform alapján.

 • PC
 • AndroidOS
 • Fire Stick
 • Chromecast
 • Raspberry Pi
 • Mac OS X

A legjobb élő TV Kodi-kiegészítők – Mindet megszerezheti

Nem minden, amire vágysz, megragadja a barátaimat. Bár a Kodi az egyik legjobb streaming hub az összes eszközön, egyes kiegészítők csak bizonyos országokban érhetők el. Ha például a letöltött szolgáltatás amerikai csatorna, akkor az USA-ban kell lennie, hogy használhassa.

Szerencsére itt van egy a VPN jön megmentésre. Ez a tökéletes megoldás eszköz a földrajzi korlátozások megkerülésére. Nem csak ezt, de meg is fogja biztosítsa a készüléket a támadási kísérletektől és az ottani bármilyen számítógépes fenyegetéstől.

A virtuális magánhálózatoknak sok előnye van az internet felhasználók számára. A VPN-vel megteheti a következőket:

 • Geo-blokkolt kiegészítők elérése: Ha kíváncsi volt, néhány olyan streaming-kiegészítő, mint például a BBC iPlayer, az ITV és még sok más, csak a származási országukban érhető el. VPN lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha jelen lenne ebben az országban egyszerűen csatlakozva egy azon a területen található szerverhez.
 • Kerülje el a sebességcsökkenést: Az internetszolgáltatónak semmi köze van, de tönkreteszi az internetes élményt. Az adatfogyasztástól függően előfordulhat, hogy az Internet szolgáltatója szabotázza meg a kapcsolat sebességét. Ez az amit hívunk ISP fojtószelep. A VPN segítségével megteheti elrejteni személyazonosságát és kerülje meg a fojtószelepet.
 • Fenntartja a privát böngészést: A VPN-k elrejtik a felhasználói identitást álcázják IP-címüket. Miután csatlakozik egy szerverhez, meg fogod tudni átmenetileg kap egy alternatív IP-t mindaddig, amíg a kapcsolat fennáll. Úgy, senki nem kémkedhet azon, amit online tesz.
 • Védje adatait: Hiteles VPN biztosítja a legújabb titkosításokat hogy megóvja adatait a rosszindulatú támadásoktól. Ilyen módon csatlakozhat a nyilvános hálózatokhoz, tudva, hogy a VPN-vel teljesen biztonságban van.

Azon keresztül, amit átéltem és láttam, ExpressVPN a diagramok felső szintje a minőség, sebesség, biztonság, adatvédelem és a kiszolgáló bővítése. Ők ne tartson naplót felhasználói tevékenységeiről. Ezért biztos lehetsz benne, hogy bármit is teszel, nem kerül rossz kezekbe. Abban az esetben, ha nem tetszett a szolgáltatómnak, ellenőrizze a többi szolgáltatót legfontosabb VPN-k a Kodi számára az alábbi listában.

Hogyan lehet élő TV-t közvetíteni a Kodi-on – Összegzés

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy élő TV-t néz, miközben a készüléken Kodi-t működtet. A világosság kedvéért a VPN-k fontosak, ha Ön ápolja magánéletét és biztonságát. Maradjon védett VPN-vel, és könnyedén megkerüli a regionális korlátozásokat. Nekem számít a tapasztalat. Ossza meg veled a dolgot, miután alkalmazta ezeket az utasításokat az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map