Hogyan telepíthetem a CBC Sports-t a Kodi-ra?

Amikor kerestem a legjobb élő sport Kodi kiegészítők, A CBS Sports a lista elejére emelkedett. Az NFL, az NHL, az NBA, az MLS, az MLB, a WNBA és az NCAA sporthíreinek és videóinak elsődleges forrásaként a CBS Sports számára figyelemre méltó rajongói bázist szereztek. Csak egy sport rajongó tudná fel a fontosságát miután a CBS Sports a Kodi-n volt. A kiegészítő telepítése egy egyszerű eljárás, amely cserébe a lehető legmagasabb sportszolgáltatást nyújtja Önnek.


A CBC Sports részlege olyan sportesemények lefedésére szakosodott, mint például a 2018-os téli olimpia PyeongChangban, Korea. Ha keresel utasítások a CBC Sports Kodi kiegészítő telepítéséhez FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC vagy Mac rendszeren, nézzen meg az alábbi oktatóprogramot.

Hogyan telepíthetem a CBC Sports-t a Kodi-ra?

A CBC Sports telepítése a Kodi-n?

A CBC Sports telepítésének lépései a Kodi-n

A Canadian Broadcasting Corporation, más néven CBC a kanadai társaság legnépszerűbb TV és rádióállomás. A nézők a műsorok széles skáláját kínálják, amelyek híreket, drámákat, sportokat és még sok minden mást takarnak. Ne feledje, hogy a A CBS Sports Kodi plugin regionálisan korlátozott. Más szavakkal, csak akkor használhatja a kiegészítőt, ha Kanadában él. Ha kanadai külföldön lakik, és Kanadán kívül lakik, VPN-t kell használnia megkerülni ezeket a regionális korlátozásokat.

Kövesse az alábbi utasításokat, hogy telepítse a CBC Sports kiegészítőt a Kodi-ra, és nézzen különféle élő sporteseményeket a kiemelt események és a CBS Sports archívuma mellett.

 1. Indítsa el Kodi Krypton-t.
 2. Kattintson a Beállítások elemre ikon a bal sarok tetején található.
 3. Menjen a Rendszerbeállításokhoz -> Szakértői mód -> kiegészítések.
 4. Bekapcsol ‘Ismeretlen források.’ Vagy nem lesz képes harmadik féltől származó kiegészítőket telepíteni.
 5. Kattintson az „Igen” amikor megjelenik a figyelmeztető doboz.
 6. Visszatérés a Kodi kezdőképernyőjére.
 7. Most, kattintson a „Beállítások” ikonra.
 8. Menj Fájl kezelő -> Add Source.
 9. Válassza a „Nincs” lehetőséget.
 10. Utána, írja be a következő útvonalat a „http://fusion.tvaddons.co/” idézetek nélkül.
 11. Adja a „Fusion” nevet és kattintson az „OK” gombra.
 12. Válassza a Kiegészítőket a Kodi kezdőképernyőjén.
 13. Nyomja meg a Csomagtelepítő ikont a bal sarokban.
 14. Válassza a „Telepítés ZIP-fájlból” lehetőséget -> magfúzió -> kezdődik, itt.
 15. Most, választ plugin.program.indigo-x.x.x.zip és telepítse.
 16. Amikor megjelenik a kiegészítő engedélyezett értesítése, visszatér a Kodi kezdőképernyőjére.
 17. Menj „Saját kiegészítők” -> „Program-kiegészítők.
 18. Válassza az Indigo lehetőséget a listából.
 19. Most, válassza az „Addon Installer” lehetőséget -> „Videó kiegészítők” -> „C” -> Kattintson a „CBC Sports” elemre. -> Telepítés.
 20. Végül, kattintson az „Újraindítás” gombra.
 21. Indítsa újra a Kodi alkalmazást és lépjen a “Videó kiegészítők” oldalra.
 22. Válassza a CBC Sports lehetőséget.

A legjobb VPN a Kodi számára

Most már tudja, hogy a legtöbb Kodi kiegészítés meghatározott területeken működik. Vannak olyan regionális korlátozások, amelyek megtiltják a felhasználók hozzáférését ezekhez a kiegészítőkhöz, amelyek nem ott vannak, ahol vannak. Függetlenül attól, hogy a felhasználók továbbra is megkaphatják ezeket a kiegészítőket, ha hamisítják online helyüket, és megjelennek ott, ahol ezek a kiegészítők vannak.

Egy ilyen eljárás magában foglalja a csatlakozást egy virtuális magánhálózathoz. Miután biztosított egy ilyen kapcsolatot, megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és élő és igény szerinti tartalmat közvetíthet bármilyen Kodi pluginon. A legjobb dolog az ilyen VPN-előfizetéseknél az, hogy nem csak a regionális korlátozások megszüntetésére korlátozódik. A VPN használatával kapsz:

 • A korlátozott Kodi kiegészítők feloldása:  A VPN segítségével megkerülheti a Kodi-kiegészítőkre előírt regionális korlátozásokat.
 • Magas adatvédelem: Az Ön adatai egy titkosított alagúton haladnak keresztül, ahol teljes egészében protokollrétegekkel védettek.
 • Az ISP fojtása leállításához: Ha sok sávszélességet fogyaszt, az internetszolgáltató általában fékezi a sávszélességet. Ha VPN-re előfizet, ez már nem fog megtörténni.
 • Könnyen használható VPN alkalmazások: Manapság a VPN alkalmazások nagyon felhasználóbarátak, könnyen elérhető szoftverekkel és rengeteg funkcióval rendelkeznek.

A legjobb VPN a CBS hozzáadására

Ha megfelelő VPN-t keres a Kodi számára, akkor nincs jobb választás, mint ExpressVPN. A társaság kezeli hatalmas szerverhálózat amely magában foglalja több mint 1500 szerver 94 különböző országban. Az ilyen mennyiségű kiszolgálóval a világ bármely részéről csatlakozhat. Ennek eredményeként te kap gyors sebességet és semmilyen csepp a kapcsolatodban.

Az ilyen gyors kapcsolatok lehetővé teszik gyorsan letöltheti a nagy fájlokat és stream video tartalom HD formátumban dadogás nélkül. Ezen felül az ExpressVPN-ek A szoftver használata egyszerű és kompatibilis a Windows, Mac OS, Linux, Android rendszerrel, játékkonzolok és intelligens TV-k.

Ha az ExpressVPN nem volt kedvedre, akkor rengeteg más VPN-t használhat fel szerezzen CBS Sports-ot a Kodi-on. Az alábbi táblázatban talál néhányat a legjobb közül.

Hogyan telepítsük a CBC Sports programot a Kodi-ba – Záró gondolatok

Mindent elmagyaráztam, amit tudnod kell a A CBC Sports addon beállítása a Kodi-on.

Most megnézheti kedvenc sporteseményeit élőben a FireStick, az Android TV vagy bármely más eszközön, amelyen a Kodi működik. Van kérdése vagy kérdése? Hagy egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me