Hogyan telepíthetem a CBC Sports-t a Kodi-ra?

Amikor kerestem a legjobb élő sport Kodi kiegészítők, A CBS Sports a lista elejére emelkedett. Az NFL, az NHL, az NBA, az MLS, az MLB, a WNBA és az NCAA sporthíreinek és videóinak elsődleges forrásaként a CBS Sports számára figyelemre méltó rajongói bázist szereztek. Csak egy sport rajongó tudná fel a fontosságát miután a CBS Sports a Kodi-n volt. A kiegészítő telepítése egy egyszerű eljárás, amely cserébe a lehető legmagasabb sportszolgáltatást nyújtja Önnek.


A CBC Sports részlege olyan sportesemények lefedésére szakosodott, mint például a 2018-os téli olimpia PyeongChangban, Korea. Ha keresel utasítások a CBC Sports Kodi kiegészítő telepítéséhez FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC vagy Mac rendszeren, nézzen meg az alábbi oktatóprogramot.

Hogyan telepíthetem a CBC Sports-t a Kodi-ra?

A CBC Sports telepítése a Kodi-n?

A CBC Sports telepítésének lépései a Kodi-n

A Canadian Broadcasting Corporation, más néven CBC a kanadai társaság legnépszerűbb TV és rádióállomás. A nézők a műsorok széles skáláját kínálják, amelyek híreket, drámákat, sportokat és még sok minden mást takarnak. Ne feledje, hogy a A CBS Sports Kodi plugin regionálisan korlátozott. Más szavakkal, csak akkor használhatja a kiegészítőt, ha Kanadában él. Ha kanadai külföldön lakik, és Kanadán kívül lakik, VPN-t kell használnia megkerülni ezeket a regionális korlátozásokat.

Kövesse az alábbi utasításokat, hogy telepítse a CBC Sports kiegészítőt a Kodi-ra, és nézzen különféle élő sporteseményeket a kiemelt események és a CBS Sports archívuma mellett.

 1. Indítsa el Kodi Krypton-t.
 2. Kattintson a Beállítások elemre ikon a bal sarok tetején található.
 3. Menjen a Rendszerbeállításokhoz -> Szakértői mód -> kiegészítések.
 4. Bekapcsol ‘Ismeretlen források.’ Vagy nem lesz képes harmadik féltől származó kiegészítőket telepíteni.
 5. Kattintson az „Igen” amikor megjelenik a figyelmeztető doboz.
 6. Visszatérés a Kodi kezdőképernyőjére.
 7. Most, kattintson a „Beállítások” ikonra.
 8. Menj Fájl kezelő -> Add Source.
 9. Válassza a „Nincs” lehetőséget.
 10. Utána, írja be a következő útvonalat a „http://fusion.tvaddons.co/” idézetek nélkül.
 11. Adja a „Fusion” nevet és kattintson az „OK” gombra.
 12. Válassza a Kiegészítőket a Kodi kezdőképernyőjén.
 13. Nyomja meg a Csomagtelepítő ikont a bal sarokban.
 14. Válassza a „Telepítés ZIP-fájlból” lehetőséget -> magfúzió -> kezdődik, itt.
 15. Most, választ plugin.program.indigo-x.x.x.zip és telepítse.
 16. Amikor megjelenik a kiegészítő engedélyezett értesítése, visszatér a Kodi kezdőképernyőjére.
 17. Menj „Saját kiegészítők” -> „Program-kiegészítők.
 18. Válassza az Indigo lehetőséget a listából.
 19. Most, válassza az „Addon Installer” lehetőséget -> „Videó kiegészítők” -> „C” -> Kattintson a „CBC Sports” elemre. -> Telepítés.
 20. Végül, kattintson az „Újraindítás” gombra.
 21. Indítsa újra a Kodi alkalmazást és lépjen a “Videó kiegészítők” oldalra.
 22. Válassza a CBC Sports lehetőséget.

A legjobb VPN a Kodi számára

Most már tudja, hogy a legtöbb Kodi kiegészítés meghatározott területeken működik. Vannak olyan regionális korlátozások, amelyek megtiltják a felhasználók hozzáférését ezekhez a kiegészítőkhöz, amelyek nem ott vannak, ahol vannak. Függetlenül attól, hogy a felhasználók továbbra is megkaphatják ezeket a kiegészítőket, ha hamisítják online helyüket, és megjelennek ott, ahol ezek a kiegészítők vannak.

Egy ilyen eljárás magában foglalja a csatlakozást egy virtuális magánhálózathoz. Miután biztosított egy ilyen kapcsolatot, megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és élő és igény szerinti tartalmat közvetíthet bármilyen Kodi pluginon. A legjobb dolog az ilyen VPN-előfizetéseknél az, hogy nem csak a regionális korlátozások megszüntetésére korlátozódik. A VPN használatával kapsz:

 • A korlátozott Kodi kiegészítők feloldása:  A VPN segítségével megkerülheti a Kodi-kiegészítőkre előírt regionális korlátozásokat.
 • Magas adatvédelem: Az Ön adatai egy titkosított alagúton haladnak keresztül, ahol teljes egészében protokollrétegekkel védettek.
 • Az ISP fojtása leállításához: Ha sok sávszélességet fogyaszt, az internetszolgáltató általában fékezi a sávszélességet. Ha VPN-re előfizet, ez már nem fog megtörténni.
 • Könnyen használható VPN alkalmazások: Manapság a VPN alkalmazások nagyon felhasználóbarátak, könnyen elérhető szoftverekkel és rengeteg funkcióval rendelkeznek.

A legjobb VPN a CBS hozzáadására

Ha megfelelő VPN-t keres a Kodi számára, akkor nincs jobb választás, mint ExpressVPN. A társaság kezeli hatalmas szerverhálózat amely magában foglalja több mint 1500 szerver 94 különböző országban. Az ilyen mennyiségű kiszolgálóval a világ bármely részéről csatlakozhat. Ennek eredményeként te kap gyors sebességet és semmilyen csepp a kapcsolatodban.

Az ilyen gyors kapcsolatok lehetővé teszik gyorsan letöltheti a nagy fájlokat és stream video tartalom HD formátumban dadogás nélkül. Ezen felül az ExpressVPN-ek A szoftver használata egyszerű és kompatibilis a Windows, Mac OS, Linux, Android rendszerrel, játékkonzolok és intelligens TV-k.

Ha az ExpressVPN nem volt kedvedre, akkor rengeteg más VPN-t használhat fel szerezzen CBS Sports-ot a Kodi-on. Az alábbi táblázatban talál néhányat a legjobb közül.

Hogyan telepítsük a CBC Sports programot a Kodi-ba – Záró gondolatok

Mindent elmagyaráztam, amit tudnod kell a A CBC Sports addon beállítása a Kodi-on.

Most megnézheti kedvenc sporteseményeit élőben a FireStick, az Android TV vagy bármely más eszközön, amelyen a Kodi működik. Van kérdése vagy kérdése? Hagy egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map